Hilarion via Marlene Swetlishoff, 28 februari

hilarion2

Hilarion, 28 februari – 6 mars

Via Marlene Swetlishoff

Ni upplever effekterna av de tidigare nedladdningarna och märker att ni vänder er inåt när de inre visionerna kommer. Det finns mycket inre arbete som kommer att uppnås när ni inser att någonstans på vägen har ni blivit observatörer av ert eget liv. Det är ett stort steg framåt och det kommer att tjäna er väl när tankar kommer upp till ytan. Ni kan sedan säga till er själva: ”Oh, det här är gammal energi, jag behöver inte göra någonting med det, jag väljer att släppa det.” Ersätt det omedelbart med en glad och stärkande tanke som gör att ni mår bra över något som känns positivt i era liv. Det här är NI som tar tillbaka er personliga makt en tanke i taget!

Att stanna inom ert centrum, oavsett var ni befinner er, är mycket viktigt under den här tiden, eftersom processen håller er på rätt köl så att ni alltid vet när andras energier påverkar ert medvetande och kan vidta åtgärder för att rensa ut dem. För de av er som är extra känsliga för energier är det här mycket obehagligt och kräver att ni ofta renar er. Som vi nämnde förra veckan, bör den Totala Energirensningen (Total Energy Clearing) göras minst en gång i veckan och är mycket effektiv för att snabbt föra er tillbaka till centrum, så att ni inte lider i onödan bara för att andras bekymmer och oro kommer in i ert fält. Jag har bett kanalen att än en gång inkludera länken i vårt budskap.

De som följer sin egen stjärna i stället för att gå den väg som andra föreslår, är på rätt väg. Ni har allt ni behöver inom er och ni är anslutna till Källans visdom och kunskap. Var uppmärksamma under dessa tider för det finns många som vill manipulera er för sina egna ekonomiska syften. Låt er inte luras av ödesdigra varningar, som kan fylla er med rädsla eller oro. Att vara i samklang med sin högre visdom kommer alltid att hålla er i balans och jämvikt, vilket gör att ni är klara i tanken.

När ni undviker att snärjas in i någon annans agenda, är ni sanna mot er själva, och ert liv blir fritt från tunga känslor och dramer och blir harmoniskt och fridfullt. Många nya dörrar och möjligheter öppnas och livets välsignelser och gåvor är angelägna om att visa sig för er. Slappna av och njut av dessa stunder. Ge inte upp om er egen förmåga att göra de rätta valen, även om ni kommer in på outforskade och okända marker. Använd er egen kreativitet och fantasi för att fortsätta skapa en ny värld fylld med löften och skönhet.

När ni fortsätter att genomgå stora förändringar och lär er att använda er förmåga att upptäcka vad ni är kapabla till i detta nya territorium, kommer ni att finna er själva och börja utforska de otaliga möjligheter som lockar. Anpassa er till det här nya äventyret och börja ert liv på nytt! Var medvetna om att det sker nu och att ni är en väsentlig del av det hela. Ni är så väldigt kreativa och inspireras av de idéer som presenteras för er. Det gäller konst, berättelser, musik och andra gåvor som ligger och väntar under ytan av ert nya jag.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

Du gillar kanske också...