Master Hilarion via Elaine DeGiorgio, 1 maj, 2017

Master Hilarion

via Elaine DeGiorgio

1 maj, 2017

 

Jag sitter i den Heliga JAG ÄR-närvaron tillsammans med älskade Heru och mitt Team av Andliga Guider och hedras av Uppstigne Mästare Hilarions Närvaro.

Hälsningar Bröder, Jag är Hilarion och hälsar er alla med Kärlek och Frid.

Jag talar om mitt liv som Saul av Tarsus, då jag var emot Kristusmedvetandet i mitt liv – jag var blind, jag förde ett omoraliskt liv, och jag var på väg längs en självförvållad väg … jag hade gett mig in på en väg som jag själv hade skapat.

Det var som om jag med ursinne bekämpade det ljus som skulle ha kunnat ge mig det som jag längtade efter – att vara fri. Det var en fråga som handlade om polarisering. När människor polariseras till en position av Anti-Kristus-medvetandet, så är allt förlorat; blindhet blir människans väg och många fastnar inom det gamla paradigmet. Det var när jag blev välsignad av Kristus-Ljuset inom mitt hjärta och förenade mig med mitt Kristus-Själv och med Gud, som jag blev fri, som en fågel i skyn. Det är vad som hände mig på vägen till Damaskus. Jag blev fri, jag återfick min syn och förmådde blicka inombords och överallt runtomkring mig.

Jag blev mer än Saul (Soul-Själ), jag blev Paul – jag blev förnyad och redo för mitt uppdrag.

Detta, mina bröder, är hur det är när ni kommer till er tjänstgöring, när ni förenar er med era hjärtan för att uppfylla det arbete som ligger framför er, när ni skiner med ert ljus för att alla ska få se er skönhet, ja, er inre skönhet.

Ni frigör er från den materiella världens utsikt och ni blir alltmer förbunden med en inre anslutning inom ert hjärta och med er Ande – med ert Högre Själv och Högre Goda.

Den väg som ni tar när ni träder in i Tjänstgöring är inte en lätt väg, men den kan bli en välsignelse.

Var medvetna om att vi arbetar med jorden, vi stannar hos dem som upprätthåller Ljuset inom jorden. Och vi drar gränser för Sanningen. Universums Sanningar håller än en gång på att komma fram.

Denna gång finns många av oss bland er – det är dags för oss att förankra kärleken, ljuset samt healingstrålarna på Moder Jord.

Jag är ständigt er broder på Vägen, jag tröstar er, jag vandrar med er, jag rådlägger med er, jag diskuterar Skrifternas mysterier och Universums Sanningar, när de nu stiger fram till er alla.

JAG ÄR Hilarion och jag talar genom Elaine idag.

 

Kanal: Elaine DeGiorgio.

 

Master Hilarion via Elaine DeGiorgio, May 1st,

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...