Hilarion via Marlene Swetlishoff, 18-25 september, 2016

hilarion2

Hilarion

via Marlene Swetlishoff

18-25 september, 2016

Älskade Ni,

Nu är det dags att avsluta och fullfölja era projekt och att sikta in er på nya horisonter. Livet rör sig ständigt framåt och skapar det som är nytt och det är gynnsamt för dem som har känt att de har fastnat. Ibland dyker denna känsla upp för att det inte är meningen att man ska röra sig framåt, utan låta en viss utveckling och vissa insikter att växa fram inifrån. Detta är som det ska vara på den resa som är livet, samt i andens evolution. När ni fokuserar på er egen tillväxt mot er högre potential, måste ni återförena er med det löfte som ni har gett, att röra er i nya riktningar och vara allt som ni kan vara. När man befinner sig i en transformationsprocess, kan man bli kallad vidare för att jobba på områden av sig själv, som behöver ytterligare uttryck och utveckling.

Denna åtgärd leder inombords till en förnyelse av anden, när livets pusselbitar passas ihop mot en ny början, vilket skapar en ny och vital återkoppling med det som är viktigt för er. Ytterligare vägledning kan komma från det gudomliga jaget när man ger sig själv tid för stunder av tystnad och stillhet samt till att gå inombords. Denna vana leder alltid till känslan av att man kan återställa sina krafter och man får och kan med klarhet se en riktning. Kroppen, sinnet och anden harmoniseras och detta leder till förnyelse och en större manifestation av de nya riktningar som man borde välja. Detta i sin tur leder till en framåtgående rörelse med en förnyad känsla av engagemang och mål.

Med den nya nivån av sanning som ni har uppnått, så kan ni låta den genomsyra alla aspekter i ert liv. En större medvetenhet inombords och den nya känslan av riktning inspirerar er till att ytterligare expandera och nå bortom tidigare begränsningar, till ljuset av gränslösa möjligheter. Detta är en pågående tillväxtprocess, när ni hoppar över de hinder som ni en gång uppfattade som orubbliga och rör er mot nya områden av expansion och uttryck! Er inre tillit växer när ni återigen litar till era medfödda intuitiva förmågor och er förnyade känsla av ert jag hjälper er att få insikt och medvetenhet om människor och situationer som ni i er vardag omges av.

När ni tog er igenom denna invigning, klarnade ljuset inom er. Ert medvetna val och förnyade löfte till er själva gjordes och prövotiden avslutades. Era själar gläder sig och denna glädje genomtränger alla aspekter av er verklighet och frigör healing inombords. Det är dags att njuta av livet och skratta ofta! Ni har stigit över en viktig tröskel och oändliga möjligheter står framför er. Utforska och utvidga era valmöjligheter och lev livet fullt ut. Kom ihåg att ni kontrollerar de situationer som ni möter, genom det som ni väljer att omfamna och ge kraft till.

Var medvetna om att det som ni behöver, ständigt dras till er och det som dras till er är det som ni behöver för ytterligare tillväxt och lärande, så att ni ska kunna dela med er till andra och på det sättet utvidga er själva. Dessa nya aspekter som inombords kommer till uttryck, för in en ny frekvensnivå att jobba med. Det är upp till er att vara ansvariga för det ni gör och vilka riktningar ni väljer att ta, för livet kommer att återgälda er det som ni investerar. Varje ögonblick i ert liv är en lärdom som kan urskiljas och ta lärdom av, på någon nivå. Ert liv är en ständig cykel med höjder och dalar, för dessa behövs för att ni ska kunna få en större medvetenhet och evolution i själens tillväxt.

Tills nästa vecka . . .

JAG ÄR Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

 

The Hilarion Connection©, Book One available here  

 

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her and the same applies to the publishing of her articles in a magazine. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

 

www.therainbowscribe.com

 

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...