Veckomeddelande från Hilarion

Hilarion

28 september – 5 oktober, 2014

Kanal: Marlene Swetlishoff

 

Kära Ni,

När världen skiftar till en högre dimension, är det för det mesta inte erkänt utav omvärlden, bara av dem som är anpassade till just de energiströmningarna. Det är de upplysta, sådana som ni, som har och förankrar ljuset på jorden. Många av er inser inte den väldigt viktiga roll som ni spelar i händelseutvecklingen, och vi vill att ni ska veta att alla av er behövs just nu. Det är viktigt att hålla ert ljus och att vara i en tillvaro av fred och lugn, glädje och lycka. Genom att göra detta kan ni motverka försöken att hålla befolkningen i rädsla och oro, och just den balanserande effekten krävs nu.

 

Många av er förbereder sig nu då er kreativitet flödar genom er och ni inspireras av många underbara idéer och kreativa projekt. En del av er känner sig överväldigade av det överflöd av idéer som kommer in i ert medvetande och känner att ni inte vet vilka ni ska fullfölja. Vet om att om du registrerar den information som kommer till dig, kommer du att kunna veta instinktivt vad som är redo att manifesteras och vad som kan återupptas och tittas på senare. Många gånger är det så att de nedladdningar av information som kommer in i jordens atmosfär tas emot av många olika individer och därav blir det ett tema som framträder och delas med många andra. Varje individ är unik och därför blir det som kommer till var och en av er aldrig riktigt samma.

 

Detta är också en tid att gå djupt inom i kontemplation, för att lyssna till vägledningen från ditt hjärta och bestämma vilka saker som måste fungera i ditt liv och som du verkligen är tacksam för och som ger näring och upprättar dig. Släpp allt som inte längre har betydelse för dig, så att du förenklar din vardag och gör plats för den nya energin så att den kan flöda in. Utmana dig själv att leva med mindre och ge bort det du inte längre använder till någon annan som kan behöva det. Det finns en vacker värld av frihet och frisk andedräkt tillgänglig när det är fullbordat. Du kommer att skörda frukterna av talande vardagsrum, minskad stress och en mer organiserad och produktiv tillvaro. Ta en titt på varje område av ditt liv och skriv ner alla dina åtaganden. Titta sedan på var och en och avgör om dem verkligen ger dig glädje och värde, och om dem är värda den tid du investerar i dem. Lär dig att säga nej och att tacka nej till erbjudanden. Om du eliminerar de saker som inte ger dig glädje eller värde, har du mer tid för de saker som du älskar.

 

Identifiera vad som är viktigast i ditt liv, och vad som är viktigast för dig att fokusera på just nu. Utforska olika områden i ditt liv som du inte tycker så mycket om. Denna undersökning kan tillåta dig att hitta vissa saker i ditt sinne som du inte inser fanns där, saker som kan elimineras eller eftersträvas. Bara fokusera på en enda uppgift i taget. Rensa bort allt annat, tills du är klar med den uppgiften. Fokusera sedan på nästa uppgift. Ta livet och dess krav i din egen takt. Om du gör mindre, har du mindre att tänka på. Att skriva ner dina uppgifter och idéer håller huvudet borta från att fyllas med allt du behöver göra och komma ihåg. Du har kontroll över din situation. Du är i kontroll över dig själv. Lär dig vilka saker som är inom och utom din kontroll. Om något är utanför din kontroll – acceptera detta faktum så att du kan fokusera på de saker som du kan kontrollera – de saker som du kan ändra på.

 

Det finns inte två saker som kan uppta samma utrymme i ditt sinne på samma gång. Bestäm medvetet och med avsikt. Vad väljer du att ta med dig, och vad väljer du att lämna bakom? Du kan ha en tanke i varje givet ögonblick, men inte två eller tio. Varje dag närmar du dig frihet och fred som bara ett stilrent sinne kan ge dig. Gör plats endast för positivitet, glädje, stillhet, optimism och glädje. Det är en process, det är en justering, det tar tid men det fungerar. Belöningen är ett lugnt och fridfullt sinne och en gladare, mer fridfull tillvaro, fylld av positiva tankar och ett hjärta som fylls med frid, glädje och kärlek.

 

Tills nästa vecka…

 

JAG ÄR Hilarion

 

Översättare: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.  www.therainbowscribe.com www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...