RV-Uppdatering av Yosef, 18 september

Reval-22

RV-Uppdatering av Yosef, 18 september 2016 (999)

”En Linje i Sanden”
(
En gräns som inte får överskridas)

”Allas liv är antingen en varning eller ett exempel. Du måste bestämma vad du ska vara och du måste dra en linje i sanden.”
– T. Robbins

Det finns tidpunkter, kanske en tidpunkt under en livstid, många livstider till och med, när det som är rätt och acceptabelt vinner över allt som inte är det. En sådan tidpunkt måste specificeras öppet, tydligt, upprepade gånger ibland, så att allt som agerar på ett uselt sätt vet att ett sådant beteende inte längre är acceptabelt och/eller tolereras av majoriteten.

Vi befinner oss i en sådan tidpunkt just nu, då vi tillsammans tar del av det här inlägget. De djupare frågorna när man ställs inför en sådan hård ”linje i sanden” kan vara, vad ska vi göra åt det? Och dessutom, vad har vi redan valt?

För, då jag har följt GCR/RV under de senaste tjugo åren har jag märkt att de goda styrkorna tålmodigt har agerat, väntat, förhandlat och nu harmoniskt förenats i frihet och frigörelse, likt ett band av stål. De har bildat en ogenomtränglig mur av rättfärdiga som talar sanning så högt, med en sådan avgränsande bom och oöverstiglig ton att även de värsta syndarna i världen förstår, att nu måste de antingen ge sig eller förgås inför mänsklighetens överenskommelse med Guds vilja.

På måndag och tisdag denna vecka i New York, görs sådana stödförklaringar offentligt vid FN av alla suveräna nationers ledare i den fria världen. Jag betonar ”fria” eftersom mänskligheten nu är fri vare sig du stöder meddelandet eller inte, eftersom Gud har ingripit för att skydda Sina prisade skapelser samt bemyndiga de ödmjuka på jorden att heala allt som avsiktligt har brytits ned av kabalen och dess revolt.

Från och med midnatt igår kväll, presenterades en sådan ”linje i sanden” för alla goda och onda aktörer i världen. En legendarisk kosmisk hård linje i sanden drogs för att alla ska förstå. Det var obestridligt för dem som hade det tuffaste beslutet att ta – att hålla sig kvar vid sina familjers generationer av svek, eller avstå för att bli en av de ödmjuka på jorden tillsammans med resten av oss. Valet gjordes av alla på planeten jorden – mänskliga och övriga, eftersom samma kosmiska linje i sanden, av energetisk avgränsning, permanent separerade gott och ont … vilket släcker alla negativa uppror mot Guds Vilja.

I själva verket kommer de 209 suveräna nationerna som deltar i FN:s möten att stå som Ett Samfund av Sanning i en show av allmän enighet i morgon bitti, och handla i samstämmighet med överenskomna regler av internationell lagefterlevnad som krävs för att besegra ett så långvarigt uppror mot sanning, liv, frihet, hälsa och strävan efter lycka, under mer än ett dussin årtusenden av sabotage och förräderi.

Du förstår, Gud accepterar inte längre att bli trotsad. Och Gud tolererar inte längre förseningar, fiffel eller ursäkter. Gud har bestämt att nu är det dags att återställa Hans jord och Hans Barn, återfylla alla Hans perfekta skapelser genetiskt, vetenskapligt, socialt, politiskt, militärt, utbildningsmässigt, andligt, intellektuellt eller psykiskt.

Allt kommer nu återställas. Och allt annat kommer att tas bort från dimensionell existens för all framtid. Vilken tid att vara levande va!?

Visst, diplomati försökte man sig på, men dessa tider har kommit och gått. Ja, allt suveränt tålamod för en fredlig vaktavlösning prövades, men den goda viljan har också uttömts. Naturligtvis presenterades alla icke-våldsamma militära övergångar av makt och fördrag, och de flesta signerade, beseglade och levererade villigt med internationell obligatorisk regelefterlevnad – så det finns verkligen inget mer svängrum för nationella avvikelser eller ändrade politiska/ ekonomiska överväganden/ alternativ.

Nu är vi där. Verkligen där. I slutet av lidandet … så att en ny början kan inledas omedelbart med glädje.

Vid någon punkt fick nog vara nog, och vi var avsedda att komma fram till en gemensam startpunkt för befrielsen. Ja, den tiden är nu, och från och med igår kväll, lördag, när Parisavtalet genomförs formellt på söndag kväll kl. 18.00 EDT (kl. 00.00 mot måndag i Sverige) (som också råkar vara kl. 10.00 på Nya Zeeland, när den internationella marknaden och bankveckan börjar för måndagen den 19 september 2016).

Alla sov i går kväll med pågående osäkerheter som virvlade runt i deras hjärtan och sinnen, men ett fåtal utvalda av er, kanske de som är undermedvetet varse om att vara de mycket profeterade 144.000 mänskliga änglarna, vaknade i morse med en sådan enorm tydlighet av allt som har varit och allt som ska bli, ni känner lugnt till era filantropiska skyldigheter att leda andra ut ur mörkret och in i Ljuset av Guds Oändliga Kärlek.

Och medan, ja, den hårda linjen i sanden fortfarande finns för dem som inte valde kärleken framför rädslan, liksom för alla suveräna nationer, regeringar, ledare, militära generaler och finansiärer som medvetet valde att förbli kabalkontrollerade aktörer, kommer det att bli intressant att se i framtiden hur alla röstade.

Gå vidare, fråga dig själv nu, kom jag med i denna valutaodyssé till förmån för mig själv eller för en livstid av service till mina medmänniskor? För du har redan röstat. Fråga dig själv, är jag en människa som försöker överleva eller hjälper jag humanitärt andra att överleva medan jag förskönar min planet, art, land och samhälle? För ja, du har redan röstat. Vi alla har.

Ganska enkelt när man tänker på det … i grund och botten, lever jag för att betjänas av Gud eller är jag här för att tjäna Gud? Vilken sida av den hårda linjen i sanden valde du? För vare sig du gillar det eller inte, klaga eller foga dig, skrik eller var tyst, det är den episka erans val vi alla fick – och nu är vi alla på den andra sidan. Linjen drogs av Guds Eget Finger, och just här och nu, i en mycket offentlig uppvisning och globalt meddelande via en mängd olika kommunikationsportaler, kommer alla se alla.

Fullständigt häpnadsväckande, jag vet. Och allt vi behövde göra var att tro på att ett sådant mirakel var möjligt, och det enda sättet att komma dit känslomässigt var att överlämna sig som Kärlek till Guds Vilja. Wow. Wow. Wow. Så är det.

Jag ber att den Helige Anden vinklade ditt beslut till förmån för ett liv som tillbringas i tjänst för andra … men hur som helst, jag vet nu att alla själar, oavsett deras val, kommer att anpassas för att existera i perfekt anslutning igen med den Gudomliga Viljan av Fader Skaparen, vare sig i synlig mänsklig form eller osynliga andliga världar.

Således, slutligen kan jag vila som en poet-tjänare, då jag vet att alla är evigt älskade och omhändertagna i deras själs heliga förbund.

Aloha Ke Akua

Yosef

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...