Hilarion via Marlene Swetlishoff, 28 augusti

 

hilarion2

28 augusti – 4 september, 2016

 

Älskade,

Detta samtal är ett svar på en fråga som ställdes till Mästaren Hilarion i fråga om idén att det finns ett gyllene penga bälte runt jorden. Är det i själva verket sant?

Vi ber Hilarion ge fullständig information om detta gyllene penga bälte, som omger planeten jorden …

Som svar på denna fråga säger jag att ett sådant bälte existerar inte. Detta är desinformation, som har presenterats för världens Ljusarbetare för att distrahera och förvirra dem.

Det tillkommer varje Ljusarbetare att vara kräsna och inte tillåta implantat i sitt medvetande, som de vet inom sig inte är sant. Vi förstår att majoriteten av Ljusarbetare inte genomsyras av rikedom på pengar, främst på grund av att deras fokus är alltid på den andliga vägen och inte på den materiella aspekten av att leva på en fysisk planet. Detta frambringar inte ett svar från universum att föra in rikedom på pengar, men det kan göras om det finns en konsekvent och ihärdig ansträngning för att ta till sig själv ett större överflöd, större välstånd, inklusive rikedom på pengar.

Det är en underbar bekräftelse, som cirkulerat på internet som ger en avsikt ur ett högre perspektiv, en omfattande bekräftelse som tjänar syftet och jag ber skrivaren att inkludera det i det här avsnittet:

Välstånds Affirmation (Läs högt varje dag i 30 dagar)

Jag är källan till all rikedom.

Jag är rik på kreativa idéer.

Mitt sinne flödar av nya, originella, inspirerade tankar.

Vad jag har att erbjuda är unikt och världen önskar det.

Mitt värde är bortom all beräkning.

Vad världen behöver och önskar, är jag redo att producera och ge.

Vad världen behöver och önskar, känner jag till och uppfyller.

Mitt sinnes frikostighet är utan hinder eller begränsningar.

Ingenting kan stå i vägen för min inspirerade kreativitet.

Den överflödande Gudomliga kraftens livsenergi övervinner varje hinder och strålar välsignelse och välmående ut i världen för allt och alla genom mig.

Jag utstrålar välsignelser, jag utstrålar kreativitet, jag utstrålar välstånd, jag utstrålar kärleksfull tjänande.

Jag utstrålar glädje, skönhet, fred, visdom och kraft.

Mänskligheten vill träffa mig och belöna mig.

Jag är älskad av världen.

Jag är önskad vart jag än går.

Jag är uppskattad. Vad jag har att erbjuda är mycket önskvärt.

Vad jag har att erbjuda ger en rik belöning.

Genom min vision är världen välsignad.

Genom mitt klara tänkande och orubbliga ändamål, kommer nya underbara värden till uttryck.

Min vision är som de mäktigas vision.

Min tro är som tron för de oslagbara.

Min makt för att åstadkomma något är obegränsad.

Jag, i min yttersta Gudomliga källa, är all rikedom, all makt, all produktivitet.

Jag förklarar härmed min ekonomisk frihet, NU och för alltid!

 

Källa tillskrivs Christopher I. Chenoweth

Jag skulle vilja tillägga att ni, Ljusarbetare, kan visualisera och skapa ett gyllene pengabälte, som cirklar runt planeten. Återigen, det kräver skapandet av detta genom konsekvent ansträngning av många människor. Jag vill påpeka att det Gyllene Ljuset är associerat med Uppstigna Mästare sfären och Kristus Medvetandet, så det är viktigt att föra tankarna till detta faktum när man visualisera detta gyllene bälte runt planeten, för det handlar inte bara om pengar. Pengar är energi, liksom allt annat – pengar är en handelsvara, något som symboliserar ett utbyte mot något annat.

Ibland när man sätter avsikten för större rikedom och överflöd, får man det, men förstår inte att universum ger ett överflöd av allt till sig själv. Universum levererar överflöd på alla områden i ens liv. Som Skapande Varelser, kan ni konsekvent och ihärdigt skapa ett energifält, ett bälte om ni vill, som omger planeten som kommer att vara tillgängligt för andra att utnyttja, men vi säger att för majoriteten av invånarna på planeten, är deras fokus att förvärva pengar, när de tänker på rikedom och inte det totala överflödet, som är tillgänglig för dem.

Överflöd kommer när man känner tacksamhet för vad man redan har och besitter. Överflöd kommer när man känner sig tacksam och en underbar praxis är att tacka varje kväll innan ni somnar för allt det goda, som man har upplevt den dagen, att tacka och vara tacksam för allt, som ni redan har. Detta är en god praxis, som kommer att tillföra utövaren mer överflöd från universum, som lagen om attraktion.

Och nu avslutar vi detta samtal. Vi hoppas att vi har gett klarhet i denna fråga.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana

 

Den Hilarion Connection © , Bok Ett finns här

 

Härmed tillkännages att skapandet av filmer av andra personer än upphovsmannen / kanal / skrivare av meddelanden från denna författare / kanal / skrivare människor är förbjudet utan tillstånd från henne och detsamma gäller publiceringen av hennes artiklar i tidningar. Tillstånd ges att dela detta textmeddelande på andra bloggar och webbplatser så länge textmeddelandet publiceras i sin helhet och ingenting har ändrats eller ändras på något sätt och författaren / kanal / skrivare får kredit, upphovsrätt och levande webbplats länkar ingår som källan för meddelandena.

 

www.therainbowscribe.com

Du gillar kanske också...