Saint Germain via James McConnell 28 augusti, 2016

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain

via James McConnell

28 augusti, 2016

Jag är “St.Germaine”. Jag är nu här på denna specifika plats och vid denna tidpunkt, för att ge er ytterligare information om NESARA-programmet och det som fortfarande ska komma, GESARA, som är globalt. För NESARA är inte endast menat för detta land. Det är tänkt för hela planeten. Inget kommer att undgå detta program när det väl har implementerats helt. Det kommer att bli fullständigt implementerat.

Det har funnits många som har arbetat runtom på planeten och som har arbetat hårt för att skjuta upp detta, att hindra det från att ske. För att krossa det innan det ens fick fotfäste. Det har funnit ett fotfäste. Det har blivit fastslaget. Det har bara inte förts ut till allmänheten. Det är på väg. ”The Guardian” talade om ett stort tillkännagivande. Detta är en del av det tillkännagivandet.

Officiellt kommer man inte att tala om det som NESARA eller GESARA. Men det kommer att komma ut stegvis. Skuldförlåtelse införs. Det blir avskaffande av olika delar i regeringen och regeringar runtom på planeten, vilka inte längre kommer att behövas. De kommer att introduceras, inte alla samtidigt utan under en tidsperiod. Ingen längre tidsperiod. Inte så som ni uppfattar ’lång’.

Många förändringar kommer att ske. Många saker håller på att skifta. Ert medvetande håller på att skifta. Hela jordklotets medvetande skiftar. Det Kollektiva Medvetandet utvecklar sig precis som det behöver. Precis som många profeter i det förflutna har förutsagt.

Som ni vet, är dessa ”Sluttiderna”. Dessa är de tider då ni, Ljusarbetarna, de av er som frivilligt kom hit, dessa är de tider som ni har väntat på och arbetat för. Många av er blir trötta och det är vi medvetna om. Många av er säger till och med: ”Jag är slut. Jag kan inte fortsätta.”

Men vi vet också att detta bara är ett ögonblick av svaghet. Ett ögonblick där ni känner att ni inte kan fortsätta. Men vi vet också att ni kommer att fortsätta. Vi kommer att fortsätta. För det finns inget annat. Ni är alla tillsammans i detta. Vi har alltid varit tillsammans i detta. Tillsammans kommer vi att genomföra detta.

Så jag ber er nu, i likhet med ”St. Germaine”, ”Sananda”, ”Ärkeängel Mikael”, ”Ashtar”, alla de som ni har blivit så vana med att finns med er, vi alla ber er att fortsätta och att hålla ut. Fortsätt att upprätthålla ljuset, förankra ljuset, var ljuset för alla dem som ni kommer i kontakt med. Nu, mer än någonsin, är det dags att låta ert ljus lysa. Eller som ”Ashtar” sade: Låt ert hjärtas ljus lysa på alla runtomkring er. Var ljuset. Låt det lysa på alla.

Talesättet har varit: ”Var den förändring som ni vill se i er värld.” Nu skulle vi vilja ändra lite på det. ”Var det ljus som ni vill se lysa i världen.” För ni är ljuset. Vi är ljuset. Tillsammans lyser vi över hela denna planet, över hela Solsystemet och över hela Galaxen. Tillsammans blir vi det ljus som lyser upp hela världen.

Jag är ”St. Germaine”. Jag tackar er för er tid och er uppmärksamhet. Jag sänder er nu all min frid och kärlek samt passionen och medvetenheten inom JAG ÄR-närvaron och den Violetta Flamman.

 

http://www.ancientawakenings.org

 

 

 

Översatt av Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...