Hilarion via Vania Rodriquez, 31 mars, 2023

Hilarion: Balans och Healing

31mars 2023

Av Vania Rodriguez

Kära Bröder på planeten Jorden! JAG ÄR HILARION!

Jag kommer för att bekräfta för var och en av er: Energin av balans, energin av kärlek, energin av healing är verksam i alla. Vi är fullt medvetna om allt som människor har förmått provocera i sina kroppar, genom att äta och andas, och vad allt detta har orsakat.

Om ni kunde titta på planeten från utsidan, tvärs över universum, och ha förmågan att se alla energier som finns runt den, skulle ni se att det inte finns en bestämd färg som fungerar på planeten. Det finns en stor regnbåge, en stor blandning av färger, av strålar, av olika frekvenser, var och en arbetar för sitt eget syfte.

Den helande energin har funnits på den här planeten ett tag nu, och agerar i dess forskares sinnen och i sinnena på de som faktiskt tror att den finns där, bara väntar på en handling, en beslutsamhet att agera. Jag kommer inte hit och lovar eliminering av era smärtor, inte heller något magiskt och ögonblickligt. Eftersom allt är en del av ett sammanhang är det nödvändigt att det finns en djup avsikt från var och en av er att förändra.Att förändra, speciellt maten, förändra hur ni ser världen, förändra begränsande övertygelser, förändra ert sätt att se på människor.

Ni består alla av miljarder celler, men alla drivs och underhålls av era hjärnor. Era beslut, era handlingar, era tankar, är chefer för hela denna process, och alla celler är mycket lydiga, de agerar exakt på den order de får.Om en förhöjd känsla sänds ut, replikeras detta av alla era celler och de börjar arbeta med glädje, får kraft och kan till och med eliminera de dåliga delarna som är sjuka idag. Det är som om du ger dina celler ett elixir, ett kraftfullt elixir som gör att var och en orkar extra mycket av det som inte är ursprungligt för dem.

Men det här är långsamt arbete, inte omedelbart, inte snabbt. Det skulle gå snabbt om du 100 % av tiden höll dig glad, munter och leende. Jag skulle säga er att ni skulle läka nästan omedelbart, för att skulle ni ha lagt till all energi som redan finns omkring er, skulle er utstrålning av Ljus vara så kraftfull att den skulle utföra dessa mirakel, men ni är alla medvetna om att världen själv inte tillåter att ni ska le hela tiden. Ni är fortfarande involverade i hela sammanhanget som skapades av matrisen, problemen finns där, de blir svårare och svårare, för det är de som kommer att stå för mänsklighetens utveckling.

Så det verkar för er som att botemedlet försvinner längre och längre bort, att lindringen av er smärta nästan blir en svår historia att berätta. Men jag säger er, nej, det är som jag sa tidigare: förändring måste vara resultatet av ett sammanhang av varje litet steg som tas varje dag. Ni kommer inte att kunna ge det kraftfulla elixiret till era celler, men för varje steg ni tar, inom Ljusets föreskrifter, kommer era celler att bli yngre, de kommer att bli stärkta, och så småningom kommer de att resa sig, de kommer att bli mäktiga.

Och glöm inte att den stora chefen för hela denna process är dina tankar; de styr hela processen. Varje tanke är en våg som du utstrålar, om det är en positiv våg kommer hela din kropp att känna och svara på samma sätt. Och när det är negativt blir det på samma sätt, din kropp kommer också att svara. Så vad väljer du? Att följa vägen som kommer att ge dig mer och mer smärta och sjukdom, eller att gå lite i taget och ändra dina vanor, dina tankar, dina ord… och mer och mer ge dina egna celler lite balans så att de är starka och kraftfulla nog att slåss?

Jag lovar ingen bot här, för processen är långsam när den kommer från er. Jag vill bara påminna er om att den Gröna Strålen av healing finns runt omkring er, överallt omkring er. Den är som en hjälp, så att den tillsammans med era positiva tankar ger era celler lite mer styrka och kraft. Så se er själva som involverade i denna Gröna Stråle.

Låt den verka i era kroppar så länge ni vill, gör det till en övning. När du lägger dig innan du somnar, se dig själv som om du befann dig i en kammare, helt instängd, mata inte rädslor och fobier just nu, allt är i din fantasi. Se inuti denna kammare en ljuv bris som går genom hela din kropp och lite i taget fyller den denna kammare med grönt ljus. Om du vill somna inne i denna kammare, gör det. Om du inte litar på det, bara ångra det.

Nu är det väldigt viktigt att förstå att denna kammare inte kommer att utföra mirakel, den kommer bara att ta ut skräp, som era egna celler har producerat från era handlingar, från era beslut, genom er utstrålning av positiv energi. De har blivit starka och har gjort en stor utrensning. Så detta Gröna Ljus kommer att städa upp detta skräp, och naturligtvis kommer det också att ge en extra laddning till varje cell. Och om detta upprätthålls under en längre tid kommer era kroppar att börja komma i balans och alla sjukdomar verka försvinna.Eftersom era celler kommer att vara starkare än de är, och ni kommer till och med att tro att ni har blivit helade.Men vid något felsteg kommer allt tillbaka, eftersom balansen är borta.

Den stora visdomen i detta ögonblick är balans, att producera allt som är bra för era celler.

Och en viktig punkt att tänka på: Era kroppar förändras. Du måste fylla på dig själv med massor av vatten. Om möjligt, markera på era klockor tidpunkten för att dricka vatten, så att ni inte glömmer. Inte små klunkar, utan fulla glas vatten, varje gång. Ingen kan tvätta ett smutsigt golv med en droppe vatten, det fordras en hink full.Så det är inte en klunk varje halvtimme som hjälper till att rena din kropp. Det behövs en ansenlig mängd, ett glas är gott nog. Ta flera om dagen. Hur många? Jag skulle bara säga låt era kroppar tala, när ni känner för att dricka vatten, gör det, så kommer er kropp att meddela dig rätt tidpunkt, lär er att lyssna på era kroppar. Så mina bröder och systrar, det finns många helande verktyg för alla av er tillgängliga, gratis. Men det är nödvändigt att var och en av er blir medveten om vad ni gör med era egna kroppar. Mat är viktigt, vad ni dricker, vad ni äter. Föredra färsk mat, undvik färdigmat. Allt som har packats, industrialiserats, är inte bra för era kroppar.

Föredra mat som du lagar, för däri lägger du saker du känner till, undvik färdiga saker.

Det finns inget sätt att undvika det, vi vet att många människor har ett hektiskt liv, så de använder dessa jippon för att vinna tid. Men jag frågar dig: du vinner tid, men hur är det med din hälsa och din kropp? Mer obalans.Det finns hälsosamma alternativ för dem som inte har tid. Juicer, frukter, är färdigmat, nyttigt och som ger dig energi. Men naturligtvis kommer det alltid att finnas ett men, ni kommer alla att berätta för mig om en rad motgångar, om hela den här processen.

Så jag svarar dig: det finns ett val att göra, du vill ha helandet, du vill ha balansen i din kropp, men du vill inte ge upp någonting, du vill inte förändra något i ditt liv. Så det finns inget som kan hjälpa dig, håll dig i dina vanor, detta är också ett val.

Var och en av er behöver göra val, och jag säger bara till er: att rensa era kroppar ger balans som en helhet.

Kontakterna med oss blir lättare, kontakterna sker oftare och ni fortsätter klaga på att ingenting händer.

Varför är det så? Gör dina val och hitta vägen till balans, eller inte.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *