Änglarna via Ann Albers, 5 april 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 5 april 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Så många av er sätter så stor press på er själva för att ”komma igång”, ”vara produktiva” eller ”göra något givande”, när ni annars skulle vilja vila, begrunda och drömma. Ni kanske ännu inte förstår att ni i er vila, ert begrundande och drömmande tar er tid att kalibrera om er vibration till en högre och lyckligare plats. Ni utnyttjar energi kontra handling. Det är klokt att lyssna till dessa drifter när de dyker upp.
Tendensen att vara hård mot sig själv när man inte producerar är onaturlig. Det är inte naturligt för själen att döma sig själv för något. Ni lärde er att använda yttre kriterier för att bedöma ert värde. Era själar vet redan att ni är värdiga. Ni lärde er att ”arbeta i ert anletes svett,” medan er själ vet att alla möjligheter redan finns i energivärlden, eller i ”Guds sinne.” Er själ ser er som en mänsklig mottagare som kan ställa in sig på vilken möjlighet som helst och kalla fram den i ert fysiska Universum.
Gör ett experiment den här veckan. Välj något som ni gillar – citroner, kattungar, ett halsband, en doft, en sång eller en film. Allt ni tycker om att tänka på kommer att fungera. Kanske väljer ni ett husdjur från barndomen eller någon ni älskar som är i himlen. Ni kan välja något ni vill uppleva, som en tropisk semester eller lite extra pengar. Välj det första som kommer upp i huvudet.
Tänk nu på den här personen, saken eller situationen med mycket kärlek. Tänk på dem med stor uppskattning. Tänk på lyckliga interaktioner ni tidigare har haft, eller sådana ni skulle tycka om att ha. Föreställ er att ni smakar på den där underbara måltiden, bär det där halsbandet, klappar kattungarna eller känner närvaron av era kära i himlen.
Det enda kriteriet är att era tankar måste behaga er. De måste få er att må bra. Om ni inte kan känna att era tankar får er att må bra, välj ett nytt ämne. Njut av era välmående tankar!
Skriv sedan ner föremålen för er uppmärksamhet och släpp dem. Gå till ert arbete. Var så positiva ni kan och se vad som dyker upp. Se för ert inre hur Universum börjar leverera essensen av era önskningar, utan ansträngning från er sida. Se vad som händer. Om ni inte får några bevis denna vecka, vänta och låt Universum göra sitt magiska arbete. Den första indikationen på att ni drar något till er är att ni mår bra av att tänka på det. Om det redan händer, vänta på att ni får inspiration att agera.
Ni har precis tillbringat några ögonblick med att var otroligt produktiva. Ni satte just igång hela Universum för att ge er mer av det ni önskar. Om ni behöver agera kommer ni att känna inspiration. Om inte, slappna av och njut av er dag.
Skapandet, som vi känner till det, är en process av att föreställa sig nya sätt att uppleva eller uttrycka kärlek. Det innebär att anpassa sin vibration till dessa önskningar genom att tänka på dem med kärlek, och sedan endast vidta inspirerade och vägledda åtgärder.
Ibland är åtgärden ni är inspirerade att ta minimal. Det ni önskar kan ibland dyka upp på sätt som är svåra att förklara, men problem tar ofta hand om sig själva. Eleganta lösningar kommer att dyka upp i ert huvud.
Andra gånger måste ni anstränga er för att manifestera en dröm eller lösa en utmaning. Men om ni bara agerar när ni är inspirerade kommer ert arbete att bli effektivt, verkningsfullt och meningsfullt. Inspirerade handlingar från en kärleksfull vibration kommer aldrig att kännas som en kamp. Det kommer att vara en fröjd. Det kommer att kännas underbart.
Den mest produktiva och meningsfulla sak ni kan göra är att tillbringa tid med att älska era idéer, drömma era drömmar och njuta av er förväntan på era önskningar. Då och bara då, agera när ni är inspirerade.
Tid som ägnas åt att anpassa er energi till ett kärleksfullt tillstånd är ovärderlig, produktiv och väl utnyttjad tid. Om vi skulle skriva en bok om produktivitet, skulle budskapet bli kort: ”Dröm era drömmar, hitta sätt att älska livet och agera när ni blir inspirerade.” Vi hittar verkligen långrandiga sätt att förmedla detta budskap, och vi upprepar det ofta eftersom vi arbetar för att ta er bortom era betingade kamper till en glädjefylld verklighet, som alltid har funnits där, men är mycket ny för stora delar av mänskligheten.
Ni behöver inte pressa, mobba eller kritisera er själva för att bli produktiva. Att förneka eller döma er själva utifrån ytliga normer är inte till någon hjälp. Kom istället ihåg att ni är energetiska varelser som lever i ett energetiskt Universum, där handlingar som tas från en kärleksfull energi är effektiva, produktiva och inspirerande. Att agera utifrån något annat, fungerar sällan bra.
Ni kan se många exempel på dessa principer. Vissa människor attraherar relationer lätt. De lever och handlar utifrån sin egen glädje. Andra människor är förtjusande själar, men de lever och agerar utifrån att de är ovärdiga eller försöker få andra att älska dem. Som ett resultat upplever de relationer som en kamp. Om ni vill att någon ska älska er, älska att vara ni.
Vissa människor drar lätt till sig pengar. De fokuserar på sitt överflöd av idéer eller en kärleksfull tjänst de vill erbjuda. Vissa människor verkar ”tursamma.” De räknar sina välsignelser, söker efter det goda och ser möjligheter. Som ett resultat hittar ”turen” dem. Det är naturligtvis inte tur. Det är bara vibrationell lag. De så kallade ”oturliga” tenderar att fokusera mer på det som inte fungerar. De förväntar sig frustrationer och hinder, och som ett resultat tillåter deras energi inte det flöde, den lätthet och nåd som ni kallar tur.
Vi förstår att yttre liv kan få er att fokusera på oönskade sätt. I slutändan är det ni som bestämmer vad ni tänker, var ni lägger er uppmärksamhet och hur mycket tid ni kommer att ge till de olika ämnena. Ni får bestämma er för att använda er hjärna eller låta den använda er. Ni, mina kära, kan välja kamp eller lätthet. Fokusera er energi på att må bra och tänka tankar som lyfter upp er.
Den mest produktiva och effektiva handlingen kommer alltid att vara den som ni är inspirerade att göra när ni befinner er i en vibration av kärlek. Kom ihåg, att ur himlens synvinkel är allt ni gör eller inte gör, så länge ni gör eller inte gör det i en vibration av kärlek, värt besväret.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *