Högste Skaparen via Erena Velazquez, 9 juni 2020

Högste Skaparen via Erena Velazquez

9 juni 2020

5 Stadier av Uppstigning

Hälsningar,

Jag är Högste Skaparen, ni kallar mig Gud eller Fader, ni ger mig olika namn. Jag är här för att leverera ett meddelande till er alla. Som jag sade till er förra gången så har många saker förändrats i den här världen, där ni är nu.

Först och främst har ni upplevt två och en halv månad i lockout i era hem. Ni förlorade er inkomst, er frihet och ni tillsades och blev tvungna att stanna hemma. Idag skulle jag vilja tala om det, om vad som pågår precis nu här på Moder jord, som jag nämnde förut är hon i den 5:e dimensionen och hon lämnade kvar bara sin skugga, det är vad ni ser just nu i denna 3D-verklighet.

Jag vill uppmärksamma er på att många händelser sker i världen och i ert grannskap just nu. Vänligen förstå och var försiktiga med hur ni uttrycker er om hur ni känner och står upp för era kränkta rättigheter. Jag ber er göra detta på ett fredligt sätt, jag vet att många av er gör det utan våld. Medan de Mörka som vanligt försöker attackera er och era grannar genom att skapa upplopp och förstöra andra människors egendom, så var snälla och var medvetna om detta och håll er borta från dem som försöker skapa mer problem i den här världen just nu.

Vad som börjar hända nu är att tidslinjerna separeras, vad det betyder är att 3D-tidslinjen separeras från 5D-tidslinjen, så de människor på Jorden som inte är vakna, de kommer att lämnas kvar och de som är vakna är i övergång till 5D och de kommer att röra sig framåt. Jag vill att ni ska veta att min ursprungliga plan var att föra hela Mänskligheten till Uppstigning samtidigt. Jag och resten av min besättning, Galaktiska Federationen, Rådgivare och etc., vi kom fram till att det inte är möjligt att nu föra alla varelser på planeten Jorden till uppstigning samtidigt. Många av er är fortfarande sovande eller halvt sovande och några är vakna, det skulle vara orättvist mot dem som är vakna att hålla kvar dem här på denna planet i en 3D-verklighet genom att vänta på att de andra ska komma ikapp. Vi sänder mycket energier till Jorden för att påskynda denna Uppstigningsprocess, men olyckligtvis har inte ens detta fått vissa att vakna upp, de föredrar på en undermedveten nivå att kvarstå sovande, och på grund av er fria vilja kan vi inte tvinga på er Uppstigningsprocessen. Vi måste ge er möjligheten att komma och uppstiga i er egen takt, när ni är redo att uppstiga.

Under tiden vill jag berätta för er att jag har satt ihop en plan som består av 5 stadier av uppstigande. Det första stadiet är, som ni vet, ljusarbetare, ljuskrigare, stjärnfrön etc., som är de första i tur för Uppstigning. Det är dessa som gör det mesta av arbetet just nu, de försöker hjälpa till med att föra den här världen till Uppstigning till den femte dimensionen. Ni skulle vilja veta vad de gör, de förbereder grunden på denna planet genom att utföra andlig rensning, genom att avlägsna alla negativa energier och negativa entiteter som finns här på Moder Gaia just nu. Mycket av arbetet har utförts, men de negativa slinker fortfarande in och försöker störa vårt arbete.

Som jag nämnde kommer det att bli 5 stadier av Uppstigning. Det första vet ni vilka det blir, sedan kommer det ett andra, tredje, fjärde och femte stadie, så var och en av er kommer att få fem chanser att uppstiga, om ni är redo för det, om inte, kommer ni att få repetera ert liv på antingen samma eller på en annan planet, men det kommer då att vara en 3D-planet. Vi kan inte och det är inte meningen att vi ska tvinga på er denna process mot er fria vilja, om ni inte gjort jobbet genom att höja er vibration med meditation och är redo att genomgå denna process mot Uppstigning.

Jag är Högste Skaparen och skulle vilja uttrycka min tacksamhet till alla de ljuskrigare som arbetar så hårt och förbereder grunden för oss att kliva in. Många av dem gör allt detta arbete och är inte ens medvetna om att de är de enda som gör arbetet just nu på Gaia. Dessa ljusarbetare avlägsnar och rensar alla de energier som bär negativitet, som hindrar er och resten av mänskligheten att nå Uppstigning. De är som små bin som flyger från blomma till blomma, för ut sitt ljus och rensar alla orenheter på vägen, så vänligen ha tålamod och förstå.

Jag vet att ni många gånger hört och är trötta på att höra om att vi går mot Uppstigning och att vi snart kommer att införa Nesara Gesara Republiken, utan att se några resultat. Vänligen, se på hela bilden nu och inse att förändring här är så svårt, och orsaken till det är att allt i denna 3D täthet är svårt och möter mycket motstånd mot att föra in ljus i denna 3D-verklighet, så var snälla och erkänn och hjälp varandra. När ni ser någon i er omgivning som försöker söka sig till ljuset, hjälp dem, bara ge dem ljuset och förena er med dem genom att vara på samma väg, på vägen mot frihet, glädje, lycka och välstånd, vilket lovats er för länge sedan, tro mig, det är på väg, det har varit på väg ett tag nu.

År 2020 visar er hur mycket som förändras omkring er och omkring världen. Under dessa få månader, se bara hur många händelser som inträffat. Jag förstår er frustration, speciellt i USA, där de Mörka Styrkorna startade upplopp genom att kränka den första lagen och den viktigaste lagen i Universum genom att ta någons liv, vilket inte är acceptabelt och aldrig kommer att vara acceptabelt under Universell Lag. Vi är inte glada åt att detta hände och vi står tillsammans med familjen som mist en älskad och vi uttrycker vår sorg över att den Mörka Sidan ännu en gång attackerat Mänskligheten. Vänligen, var försiktiga och förstå att de försöker manipulera situationen i Amerika och fortsätta med denna verklighet genom att skapa kaos omkring er.

Det bästa för er är att bara vara medvetna och vara i nuet och ansluta till mig i meditation, ni kommer att vara trygga under min gudomliga nåd. Jag är Högste Skaparen, jag har skyddat er och alla här på Jorden och i Galaxen under lång tid, mitt jobb är att bevara era liv, och bringa er glädje, harmoni och frid, vilket fråntagits er i många år av Negativa Civilisationer, Reptilerna, Dracos etc., vilka förslavat er. Nu är det dags för er att återfå era minnen om vilka ni är och få er frihet tillbaka, ett steg i taget, även om det i förstone kan förefalla som om saker går mycket sakta, men det går framåt. Den Galaktiska Federationen har utfört mycket arbete i hemlighet bakom kulisserna nu, tills rätt ögonblick infinner sig och då kommer allt att avslöjas för er. De kommer att ta vid och fortsätta arbetet som tilldelats dem av er, markbesättningen, när ni slutfört upprensningen av de negativa entiteterna från denna verklighet.

Jag är alltid här tillgänglig för er, om ni vill prata eller vända er till mig, gå bara in i ett meditativt tillstånd och be om min närvaro, då kommer jag, jag finns alltid här, för ni och jag är Ett Universellt Medvetande. Ni, jag och resten av världen är ett och vi är aldrig åtskilda, vi är alltid tillsammans. Den enda gången ni blev separerade från mig är genom denna 3D verklighet, ni tror att ni inte är anslutna till mig, det känns så i denna låg-täthets dimension, men det är ni fortfarande, lita bara på er själva och var inte rädda för att gå vidare med allt ni måste göra för att fortsätta er andliga resa här på Terra Christa. Stå bara kvar anslutna till er varelses center, till er själ med meditation, och er själ kommer att vägleda er angående vad ni ska göra och vart ni ska gå.

Jag är mycket ledsen över att ni och resten av mänskligheten varit tvungna att gå genom allt detta lidande och all smärta. Jag gav er fri vilja och den användes mot er av de Negativa Grupperna, som använde den för att tortera er, förslava er, misshandla er och döda er, speciellt de unga barnen. Mer än 8 miljoner barn försvinner varje år i världen. De har kidnappats, torterats, dödats och använts som offer av de Sataniska Pedofil-grupperna. Slutet är på väg för dem, och jag är glad för det. Det har nämnts i andra meddelanden att många barn har räddats och fått hjälp så att de kan återhämta sig och komma tillbaka till ett normalt liv, även om inget just nu känns normalt för dem, men med kärlek och tålamod kommer vi att läka dem och få dem tillbaka till det liv de förlorade och allt de missat i sina liv.

Jag är Högste Skaparen, jag älskar er alla och stöttar er alltid och bär er på mina axlar. Ni kanske frågar er hur jag bär er på mina axlar, det är mycket enkelt, när ni går genom svåra tider, ni ser mig aldrig framför eller bakom eller bredvid er, men jag finns alltid där med er. Många gånger hjälper jag er genom de tuffa tiderna i era liv, och hjälper er till nästa steg i livet, även om ni inte ser mig. Vi är alltid tillsammans och inget kommer någonsin att skilja er från den kärlek jag känner för er, vi kommer att fortsätta marschera tillsammans som ett Medvetande av Kärlek till ert nya liv och er nya verklighet. Ni kommer att lämna denna tredje dimension bakom er och kommer inte att någonsin behöva se tillbaka och minnas all denna smärta och de svåra tider ni gått genom.

Jag skulle vilja be er, snälla, stanna och gör ert jobb här som förväntat, därför att just nu står mycket på spel, hela Galaxen tittar på och väntar på att få se om Uppstigningen på Jorden kommer att ske. Det är mycket viktigt att Uppstigningsprocessen till den femte dimensionen fullgörs på denna planet, annars är Galaxen i fara, om något händer Jorden och planeten inte kan gå genom Uppstigningsprocessen så kommer det att påverka resten av Galaxen på ett mycket negativt sätt.

Jag är tacksam att få vara här idag för att leverera mitt meddelande till er, och jag tror på er, att ni alla kommer att hjälpa mig och hjälpa er själva att komma till ett nytt stadie i era liv. Vi kommer tillsammans som Ett Universellt Medvetande att föra fram en ny värld med en ny Nesara Gesara Republik och livet här på Moder Jord kommer aldrig att vara detsamma, det kommer att vara fantastiskt, alla kommer att vara lyckliga och välmående och alla kommer att ha ett fridfullt och harmoniskt liv. Det kommer inte att finnas någon mer rädsla, något lidande och ingen hunger, bara glädje och lycka.

Jag är er Högste Skapare och jag är glad att ha varit här idag för att hjälpa och vägleda er mot ert nya liv och en Ny Tidsålder på den här planeten. Tack, jag sänder er alla all min kärlek.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...