Höj ert Medvetande – via Nadina Boun, 30 juni 2023 

 

Höj ert Medvetande 

Via Nadina Boun, 30 juni 2023 

 

Anledningen till att vi ber er att höja ert medvetande är inte på grund av att någon katastrof kommer att avsluta er värld. Det är för att ni bad om en bättre värld, och för att det är ni som skapar er värld.  

Det finns 8 miljarder människor på den här planeten. Tänk om alla 8 miljarder tänkte på undergång och elände och alla problem i världen. Vad skulle hända med energin som ni alla håller och utstrålar? Mer eländes elände förvisso. 

Anledningen till att vi ber er att höja ert medvetande, att ni tittar efter det goda, är för att ni har frågat. Varje gång ni ser en orättvisa, finns det en önskan inom er att människor ska behandla varandra bättre, och bli bättre behandlade. Den önskan genljuder i Jordens kollektiva familj. 

Om allt ni gör är att önska men aldrig vidtar åtgärder kan inget hända, för även om idéerna kommer, kommer också hjälp och stöd för er att skapa bättre. Det är ni som skapar er värld efter bilden ni har i huvudet.

Att ta ett litet steg till en bättre värld är att börja se var det goda finns; hur ni kan lägga till den positiva energi som flödar, hur ni kan göra er del för att tänka större och bättre om er själva, om den här planeten och om denna värld som ni alla är med om att skapa tillsammans med era bröder och systrar. 

Vi ber er att höja ert medvetande, eftersom tiden har kommit för er att skapa och leva det liv som ni har bett om. Och det är inte genom att peka ut skurkarna. Det är inte genom att förstöra regeringar. Det kommer att vara enligt den standard ni håller er själva till, oavsett om ni höjer er själva eller sänker er till samma nivå som er värld och dess problem. 

Att höja ert medvetande är att lyfta upp er själva ur det dunkel ni befinner er i. Det är att se bortom problemen och vara lösningen när man kan. Det innebär att det börjar med dig. 

  • Att släppa skillnaderna, 

  • Hela argumenten, 

  • Förlåta dem som har svikit er,  

  • Låta människor vara annorlunda, 

  • Att vara vänlig mot främlingar,  

  • Vara snälla mot er själva, och de omkring er, 

  • Vara uppmärksamma på att inte förorena planeten, 

  • Säga nej till det ni är emot genom att inte bli inblandade, 

  • Släppa de små detaljerna som skapar skillnad och separation mellan människor, 

För att förändra er värld måste ni själva förändras, och det är därför vi ber er att höja ert medvetande och titta på det pusslet från ett större perspektiv, och plocka ut det goda som finns där för er att finna, och vara lösningen när ni kan. För ni är förändringen.  

Det finns ingen värld utan er. Var och en av er utgör er värld, och varje beslut, varje intention, varje handling och varje tanke genljuder i kollektivet. När ni är på ett mer positivt, hoppfullt, glatt, kärleksfullt humör, genljuder kärlek i kollektivet och mer kärlek läggs till. När var och en av er börjar öppna sitt hjärta för kärleken inom er, den kärlek som redan finns och som ni är, skapar ni annorlunda och er värld kommer att förändras och spegla det. 

Det finns ingen frälsare som kommer “från himlen.” Det är er värld och bara ni kan förändra den. Det är därför vi ber er att höja ert medvetande, att ni blir det större Du som ni är, så att ni kan förändra er värld till den vackra bild som ni vill skapa och uppleva. 

Ni är lösningen, ni är nyckeln, ni är frälsarna. Det börjar med er, och det börjar nu. Ni kan säga att den här världen ni alla skapar tillsammans är er baby. Närhelst ni har en stund över, fyll er själva med kärlek och skicka ut den kärleksfulla vibrationen över världen, till era systrar och bröder, till djuren, till träden och till varje livsform på planeten och till själva planeten.  

Sänd dessa avsikter till det kollektiva fältet, av kärlek till alla, till hälsa och överflöd, harmoni och glädje, frihet och skratt, till upplysning för alla. Dessa energier och avsikter kommer att bli en del av det kollektiva medvetandet och tänkesättet, så att ni alla kan skapa denna kärleksfulla, harmoniska värld som ni önskar och förtjänar. 

Vi lämnar er i frid, kärlek och ljus … och vi har alltid den högsta avsikten med er. Så ha den högsta intentionen för er själva, er värld och er planet, och det kommer att bli så. Ni är alla otroligt älskade. Det är dags att skörda frukterna av det ni har sått. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *