Horus via Elaine DeGiorgio, 10 juni 2017

Horus via Elaine DeGiorgio, 10 juni 2017

Horus: Ett nytt Paradigm

Kära Barn, jag talar genom min Älskades Hjärta till alla era Hjärtan.

Omfamna kära ni, omfamna, för många Kosmiska Skiften sker vid denna tid över hela universum och för fram Gudomlig Kärlek, Gudomligt Ljus, Gudomlig Healing över hela Universum.

Jag stiger fram för att ge er mycket uppmuntran under dessa dagar av förändring och kärlek till mina barns hjärtan som är förankrade på Moder Jord vid denna tid.

Vi förstår de stora utmaningarna som många av er möter. Men vi är förtjusta över framstegen som många av er gör vid denna tid.

Vi har nu gått in i en ny fas för att föra fram kärlek och stöd till dem av er som har kommit in i större medvetande.

Vi har gått in i ett stort kosmiskt skifte som följer den viktiga förändringen i Maya Kalendern på er jord och vi planerar några stora händelser och avslöjanden, för sanningarna om universum måste komma fram för att hjälpa alla som är förankrade på Moder Jord, för att föra er till större medvetande.

Var förtjusta för jag Heru, har sett många saker under eonerna och medan vi tar oss an många utmamningar längs vägen, uppmuntrar vi er alla att förbli orubbliga när de kommande Kosmiska Förändringarna kommer föra med sig mycket mer klarhet, mycket lätthet och överflödet och rikedomen kommer till er alla som har tagit steget fram för att tjäna.

Vi har nu gått in i ett nytt paradigm på Moder Jord för att föra fram henne till den Nya Jorden, in i Enhets-Medvetande.

Alla raser, Alla Nationer, Alla Kulturer, Alla Planeter, Alla Stjärnsystem är lika i Skaparens Ögon, för jag Heru är en med Skapar-Gudarna som existerade innan detta Universum skapades som kom fram från Tomrummet och in i Ljuset.

Många kämpar på de vägar de skapat, men vilka är vi att döma? Vi måste göra vad vi kan för att uppmuntra, göra klarare, upplysa, älska och hela.

Vi inleder nu en ny Galaktisk Cykel genom vilken vi i den Galaktiska Federationen av Ljus,  De fyras Råd och de Tjugo äldre och de individuella Planet- och Stjärn-Råden har bestämt en plan för att skifta, lyfta upp och omfamna alla dem som tycker att Uppstigningsprocessen är utmanande genom deras Planets eller Stjärnsystems Densitet, och vi får inte ge up för det är mycket arbete som måste göras.

Många av er tar er nu an arbetet med att hela planeten och det multidimensionella arbetet. Vi välsignar detta arbete och var välsignade.

JAG ÄR Heru och jag talar genom Elaine denna dag.

http://www.EraofLight.com – Channel: Elaine DeGiorgio

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...