Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 9:e juni 2017

Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 9:e juni 2017

 

 

Ett Meddelande till Ljusarbetarna – 9:e juni 2017

Av Caroline Oceana Ryan

 

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordens Elementaler, Älvornas Äldste, Änglar and Ärkeänglar som kallas Kollektivet:

 

Hälsningar, Ljusbärare!.

Stora förändringar sker nu, då ni befinner er mitt i en stor våg av Ljus, som färdas genom ert solsystem, och långt bortom det.

“Symptomen” kommer att bli uppenbara för er, och kommer att kräva tålamod under många dagar.

Ni justerar varje cell i er kropp till inflödet av denna högre frekvens och Ljus-data, som dessa fotoniska överföringar innehåller.

Varje cell lär sig, som om det vore ett annat språk. Ett helt annat sätt av att vara.

Det är därför som vissa har stunder, när de nästan inte känner igen den (ofta utmattade) personen de ser i spegeln – ni blir bokstavligen någon annan.

Det är därför era drömmar på natten kan verka så meningsfulla och fulla av intressant symbolik, men ändå så svåra att minnas.

Och det är därför så många aspekter i er värld och så många människor i den, verkar göra två saker samtidigt: Dölja sanningen om mänsklighetens historia och det nuvarande tillståndet, men vill ändå samtidigt berätta sanningen..

De kan ibland känna en utmattning som kommer från strömmar av energi, som flödar likt ett rusande godståg.

Till de andligt omedvetna, eller de som har gömt sig i skuggan under eoner, känns Ljusets rush till planeten nu faktiskt som ett godståg, som har för avsikt att knocka ner dem.

För er som starkt längtar efter Ljuset, som har ropat efter det sedan födelsen i den fysiska kroppen, kan det upplevas som en stor tidvattensvåg av känslor, förverkligande, förnyelser, reformering och ett plötsligt inflöde av en helt ny form av verklighet.

Era tankar är för vilsna för att kunna beskriva vad som händer, och ibland kanske återgår till ett barnsligt tillstånd av att inte vilja flytta, eller att fortsätta med livet som det är för närvarande.

Det här är inte så mycket en “ilske”-reaktion, utan en typ av trots som människor känner när de inte kan förklara vad som händer med dem, fast de har bett och ropat till himlen om det.

Och så kanske ni tänker, “Vem kunde ha trott att Uppstigningen skulle vara så ansträngande, så utmattande, så prövande ibland? Att jag skulle få tillfällen då jag knappt känner igen mitt eget land, min egen kultur, mitt eget liv?”

Därför säger vi till så många nu: “Få inte panik om ni plötsligt känner starkt, att ert jobb, er partner, er bostad eller var ni bor, er hälsa eller ert fysiska tillstånd eller någon annan del i ert liv, plötsligt känns som om det måste ändras, annars så kommer ni att gå framåt och missa det.”

Många Ljusarbetare gör förändringar som de aldrig förväntade sig att göra, från att ändra sitt perspektiv på hur de känner sig eller agerar tillsammans med andra, eller vad de tillåter från andra, till hur de känner eller handlar beträffande sina samhällen, deras sociala kontakter, deras familjer, deras medarbetare, eller sig själva.

Om ingenting är detsamma nu, då kommer inget att kännas på samma sätt – hur skulle det kunna vara något annat?

Det är viktigt att ni vet att ni inte går igenom denna process själva, som vi ofta påminner dig om.

Det finns ingen av er som läser detta nu, som kom hit utan stor hjälp – av de kloka och färdiga – att – hjälpa – guiderna och högre själv som redan fanns vid er sida, och som väntar på att ni medvetet ska ansluta till dem.

Många gånger har de talat genom att skicka ert undermedvetna meddelanden, inre puffar, yttre symboler, tips som är både subtila och uppenbara, medan de väntar på att ni ska komma ihåg (som ni gjorde när ni var små och fortfarande kunde se dem), att de fanns där, redo att tjäna och hjälpa er hela tiden.

Och vi skulle säga, att om ni i dessa spännande, otroligt nervkittlande tider, men också mycket prövande sådana, behöver fler än de hjälpare ni kom hit med, kalla då på en speciell Guide med hög vibration, som leder er med en vänlig och hjälpfull visdom, genom alla de utmaningar ni känner er mest ansatta av just nu.

De flesta är överraskade över att antingen behöva mer mat eller mycket lite, eller annan sorts mat än den de har ätit i åratal.

Många är förvånad över att det blir sprickor eller meningsskiljaktigheter mellan gamla vänner och familjemedlemmar, som alltid verkade förstå dem, men som nu verkar komma från någon annan planet.

Och många är förvånade över att märka att de nu har en stark drivkraft, inte bara för att tjäna andra på något nytt odefinierat sätt, utan upplever också en mycket högre nivå av Överflöd – som inte verkar stämma överens med tanken om att “tjäna andra.”

Och så har ni frågor. Många sådana. Det är naturligt.

Vi tycker att ni ska kalla på n Uppstigen Mästare, en Ärkeängel eller en Änglalegion eller någon Ljusvarelse (även om ni inte vet deras namn) och ange den typ av alkemi ni upptäcker för närvarande, vare sig det handlar om ett fysiskt problem, ekonomin, livsuppdraget, umgänget med nära och kära eller en önskan om ett nytt äventyr.

Kalla på en Gudomlig Hjälpare som kommer att arbeta med ert vackra Ande-team av guider, Änglar och högre själv, och som är i perfekt resonans med er själs uppdrag i detta liv.

Berätta för dem vad som bekymrar er, vad förbryllar er som behöver deras hjälp, samtidigt som ni i förväg tackar dem för den visdom, ni vet kommer till er.

Stäm sedan av med dem ibland och säg “Guiden för Överflöd (eller Guiden för Uppstigning, etc.), jag kallar på dig för vägledning! Visa mig vägen. Lys upp den på ett sätt så jag inte kan missa den. Jag behöver särskilt inrikta mig på ____________. Så fyll mina tankar med dina Gudomliga lösningar och Gudomliga idéer. Jag måste förstå min högre väg. Och jag behöver styrkan genom hela den resan.”

Och vet att vi med säkerhet, eftersom vi är här, och talar med er från ett utrymme utan tid, från en frekvens av ren Kärlek, och förstår fullständigt eftersom ni själva är Kärlek – och ja, de kommer att lyssna, och de kommer att svara er.

Den koppling ni redan har till många högre varelser, inklusive alla vi, och era vänner Ljusarbetarna, har visat att dessa kopplingar är verkligare än den stol ni nu sitter i.

Så – kommer saker och ting att bli annorlunda från och med nu?

Helt säkert, för den här stora processen av Transformation började för ett tag sedan på er planet; den speedar helt enkelt upp nu, beträffande tiden på Jorden, och i intensiteten av effekterna i processen.

Kommer ni att klara uppgiften med att anpassas och hålla er lugna och centrerade genom tumultet från det största skiftet, som aldrig tidigare någon planet i ert Universum har upplevt?

Helt klart, kära ni. Ni uppvisar den typ av mod vi ser i de allra största ögonblicken.

Namaste, Skaparna av en Ny Jord!

Vår kärlek är ständigt med er, och vi är med er varje ögonblick.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

 

 

Copyright 2017, Caroline Oceana Ryan

You may also like...