Horus via Elaine, 16 mars, 2018

Horus via Elaine: Händelsen är i gång

Horus: Händelsen är igång

 

Kära barn,

Jag talar genom hjärtat av min älskade till allas era hjärtan.

Glädje, kära barn, glädje! Många skiften äger rum i detta system av världar! Allt är som det var tänkt.

Jag kommer fram i denna stund för att ge er ett budskap av stor uppmuntran.

Händelsen är igång. Många förändringar äger rum på er Jord. Ni kommer att bevittna många saker under de kommande dagarna och veckorna.

Höjningen av Energin kommer fram från de stora Centrala Solarna och den Galaktiska Kärnan vilket framkallar en större expansion av Medvetandet.

Det är dags, kära Ljusbärare, att omfamna er uppstigning, belysningen av många själar i den här tiden framkallar en större känsla av uppvaknande. Många själar tänder gnistan av Kristi Medvetenhet inom dem vid denna tid.

Det är verkligen en bra tid för er alla att inkarneras här på er jord för ni vittnar om de Händelser som verkligen ligger framför er.

Det är av stor betydelse för era livsböcker att ni har kommit till Jorden i denna tid för att frambringa en krusningseffekt av Gudomlig Kärlek, av Gudomligt Ljus, av Gudomligt Helande som orsak och verkan till uppvaknandet av många Själar i denna timme.

Kära ni, jag talar genom min älskades Hjärta när jag vittnar om många händelser som utvecklas. Jag står i denna timme och bär vittnesbörd om Sanningarna som avslöjas och när de gör det- så kommer många matriser på er jord att falla ihop.

De förhöjda förmågorna hos mina Barn expanderar verkligen, eftersom de arbetar outtröttligt vid denna tid och når ut till mänskligheten med sin Kärlek och Hängivenhet och Helande.

Vi utgjuter det Gyllene Ljuset på er Jord, när som så många aktiveringar förekommer som aktiverar nya Heliga Geometriska Koder och Solportaler- Nya vågor kommer fram.

Det är dags, kära ni, att resa er, ni kan möta många utmaningar under dessa dagar när skuggorna faller bort och de ökande energierna utvecklas. Känn magin inom … Konsten att ansluta och anpassa er till de Högre Energierna är kopplingen till Jaget. Omge barnen med den magiska utvecklingen. Upplysning är nyckeln till en större förståelse.

Bröderna och Systrarna av Ljuset förenar sig vid den här tiden, och kommer fram, Själsstammar ansluter och återansluter, väver och bildar livets Stora Blomma.

Jag lämnar er nu med ord av stor uppmuntran. Vi gläder oss åt alla människors framsteg när ni nu går in i det Gyllene Ljuset.

Jag är Heru och jag talar genom Elaine denna dag.

Källa: Era of Light

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...