Horus via Nancy Tate, 20 februari, 2018

Horus via Nancy Tate

20 februari 2018

Väckarklocka

Om det var tid för oss alla att gå vidare med våra drömmars tankar och rita ut linjer för varje rörelse som känns bra, då skulle vi påbörja resan som hjälper oss att föra Frid, Glädje och Kärlek inte bara till våra individuella liv, utan till allt liv på jorden och bortom. Det är bevis för att vi alla är Ett. Jag är Horus, med er i denna stund av skapelse.

Då jag går bortom denna stund kommer jag med lite nyheter som farit runt världen i några dagar. Jag kommer med nyheten att RV nu kommer i balans och görs redo för öppenhet för distribution av fonderna som placerats i en säkerhetszon. Det kommer mycket information de närmaste dagarna som kommer att visa er alla varför de ännu inte distribuerats. Det kommer att visa att kabalen läggs för att sova och förs till en plats där de kan rensa ut allt det skräp som gjort att de arbetat för att bibehålla kontrollen.

Detta är en av anledningarna till att fonderna ännu inte har släppts, för om de skulle frigöras skulle vi se att idéen om frihet inte skulle hållas vid liv. Det är en fråga om att inte låta negativa energier läcka in i frisläppningen, för om dessa skulle tillåtas att penetrera idéer och drömmar om vad människor vill göra med fonderna, skulle de finna hinder att göra allt detta med den frihet som är nödvändig för den harmoni som finns i så många människors drömmar. Verkligheten av vad harmoni betyder kommer att visa människor hur de kan nå den plats där de börjar minnas det som var deras hemmabas för så många livstider sedan.

Det är en fråga om att arbeta genom, inte bara utrensning av kabalen, utan också energierna av ”duger inte”, eller ”ej kapabel” som så många människor inte ens har insett är en del av det som hållit dem från att kunna stå upp i sin kraft och veta att de kan skapa den värld som är förutbestämd för allt liv.

Ja, kära ni, på väg är det nya sättet att återvända till frihet som kommer att visa er alla varför det varit en försening. Det kommer att ge er hela bilden av frihetens sanning, och verkligheten i sanningen av vad det betyder att gå framåt i allt livs Frid, Glädje och Harmoni. Det är på väg, och ni kommer alla att förstå vad jag menar då skeendena, just nu, simmar genom alla och envars liv.

Ni är alla så underbara och fulla av ödet som väntar runt hörnet och i framstegen. Det kommer att visa er orsaken till förseningarna, och varför ni har upplevt det som är i rörelse just nu. Så koppla av; njut av stunden i det liv ni skapar och vet att det är skapelsen av den perfektion ni önskar er och totalt kommer att få åtnjuta.

Kärlek är allt som finns, och ni är beviset på det, inte bara genom de ni är i era liv, utan också genom er själva kort och gott.

Tack, käre Horus

Mycket Kärlek

Nancy Tate

 

Source: Tree of the Golden Light

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

 

Du gillar kanske också...