Horus via Nancy Tate, 26 juli 2017

Horus via Nancy Tate, 26 juli 2017

 

Väckningssamtal: Horus, 26 juli 2017

Det kommer för alla en definitiv förändringstid, och när det händer kommer ni alla att veta varför förseningarna har funnits och hur de togs bort och varför de inte kommer tillbaka. Det finns ett vilseledande väsen som har varit på plats under en mycket lång tid, och det är så nära att befrias att förändringarna inte bara kommer bli uppenbara, de kommer att märkas på många sätt. Det kommer även att finnas oväntade vägar som kommer att ge en stor förändring på det sätt som livet på jorden kommer att resonera med det som finns i etrarna. Det kommer att komma upp till ytan då förändringarna sätter på plats allt som skapats för mänsklighetens frihet och allt liv på jorden.

Jag är Horus från Inre Jorden och jag ser redan vad som äger rum, vilket är ett resultat av rensningen av de gränser som tas bort. Det är en enorm känsla av Kärlek som inte bara kommer från förändringarna, men som har varit föregångare till hur förändringarna kommer att ske. All kärlek som så många av er har skickat till hela energin av det som har hänt är ett sådant kraftfullt sätt att göra röjningen av hinder fullständig. De som haft ansvaret för att skapa hindren tas bort från planeten.

När jag talar om allt detta gör jag det med tanke på att ni redan har känslan av förändringarna som kommer. Jag vet att det finns så många av er som känner Kärlekens kraft och hur den kan skapa den yttersta skönheten och fridfullheten runt om i världen. Den är ett uttryck för vad som krävs för att göra förändringarna och för att ge jordens väsen ett ursprungligt sätt att finnas till.

Det kommer att bli en gigantisk händelse som kommer att rensa jordens essens och förbereda den för uppstigningen som är redo att aktiveras. Det är den avsedda lättnaden för hela livet på jorden, och den kommer att kännas av allt liv i en eller annan omfattning. Den är på väg. Det är nyheterna för dagen från mig genom denna person. Jag vakar över er alla och ser att ni gör vad ni tycker att ni kan göra. Det gör skillnad, och kommer att fortsätta att göra det. Kärlek är svaret, som du vet. Det är kärnan i vem du är och vad som är på plats under hela livet.

Jag lämnar detta meddelande hos er nu och jag vet att ni alla kommer att känna sanningen om vad det betyder för er. Det handlar om Kärlek, Fred och Glädje i livet, för alltid.

Tack kära Horus,

Mycket Kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...