Horus via Nancy Tate, 25 mars 2017

Horus via Nancy Tate, 25 mars 2017

Väckningssignal: Horus, 25 mars 2017

Jag är här för att låta er veta att det det finns något bakom hörnet för er alla. Det är något som ni inte har sett fram emot, för ingen har berättat för er att det är på väg. Det är något som helt är en gåva, och kommer att få så många av er på knä. När jag ger denna information genom denna person gör jag det med vetskapen att ni kanske undrar, när ni läser detta, vad i hela världen jag talar om. Jag säger er att de är något som ni kommer att känna igen när det kommer fram, och det kommer att vara en personlig utgång för var och en av er. Därför kan jag inte vara tydlig och säga er vad det är. För var och en av er kommer att märka att det är personligt vad som är det som är rätt i ert liv. Det kommer att ha alla  uppgifter som passar det ni kommer att tycka är lämpligt för de kommande tiderna.

När jag sänder denna information genom denna person, talar jag till er alla på det sätt som ni kommer tycka är personligt, för ni kommer att ha känslor och idéer om vad jag kan syfta på. Det är för ni har varit i kontakt med alla era egna guider, och då det har kommit på de personliga sätten som ni tolkar era behov och önskningar, har det materialiserats på en nivå som är redo att komma till ytan för var och en av er. Allt ni behöver göra är att veta att det redan existerar, och att när ni ser och känner det som er verklighet, kommer det att komma in i det fysiska som ni kommer kunna införliva i era liv.

Ta en stund kära ni, och känn belastningen av vad ni önskar. Känn det ökande undret av vad det kommer att göra för er, och vet sedan att det väntar i vingarna för er att föra in det i era liv. Det kommer att materialiseras som den passande omständigheten som blir verklighet. Ni kommer att märka att det kommer att komma på ett sätt som är välkommet och förståeligt liksom timingen för det, för hur ert liv kommer att vara när det är med er. Det kommer att komma som en viskning, eller en sång, eller en vissling. Det kommer att komma på ett sätt som ni kommer att känna igen som perfektionen av vad som kommer att bli er nya gåva för livet ni önskar. Det kommer att fylla de tomma hålen, och ge ett nytt sätt att se livet i materialiseringen av vad ni vill ha. Ni är skaparen av ert liv och när ni inser det mer och mer, kommer ni veta att detta verkligen är tiden för uppstigningen till ett högre sätt att vara för alla er som kan föra in detta in i ert nu.

Jag är Horus med er och denna person åter igen. Distansen jag har hållit från att tala med er alla genom denna person är för riktningen detta meddelande har på er tid, och på interaktionen som vi kommer att ha i de kommande förändringstiderna. Det kommer att bli en återförening som ni kommer att känna igen, och när den snabbt går framåt kommer ni att komma ihåg bitar och delar mer och mer, av vårt liv tillsammans inom denna vackra jord och bortom.

Jag lämnar er i detta budskap nu med kärlek och hederskänsla jag har för var och en av er. Jag ska återkomma vid någon tidpunkt när ni går framåt och jag kommer att gå och dansa och sjunga med er genom de kommande rörelserna till uppstigningen för er alla. Kärlek är allt som finns och uttrycket av Kärleken är utan gränser!

Tack så mycket, kära Horus,

Mycket Kärlek, Nancy Tate

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...