Horus via Nancy Tate, 12:e april, 2017

Horus via Nancy Tate, 12:e april, 2017

Vakna Upp: Horus, 12:e april, 2017.

 

Jag har kommit hit idag för att berätta något för er som sker i universum. Ni befinner er alla i kaos på många sätt, och när ni tar er igenom det separerar ni det bra från det som inte är så bra. Ni plockar ut det som ni ärar och som behöver finnas kvar. Nu är tiden då ni kommer att ta er igenom det hela med förståelse för vad ni behöver, och faktiskt så begärde ni vid något tillfälle, att kunna förstå vad som är sanning i allt det som kommer till er i dessa tider.

Jag är Horus, och stundtals är jag med er mer än några minuter, när ni tar er igenom dessa procedurer för att upptäcka sanningen om vilka ni egentligen är. Jag kommer från den Inre Jorden men också från galaxen där ute. Jag är en av de varelser som kom till den här planeten med en avsikt, och jag är tillsammans med alla er mitt under slutförandet av det, för att sedan gå vidare till nästa steg av skälet till att jag är här.

Jag ska berätta något för er som ni kanske inte har hört talas om ännu. Det är långt till slutet av utrotningen, och vi kommer att få klartecken när vi ska tar oss igenom tiden för rättvisa och fulländning, för att kunna upptäcka den öppna dörren till den oändliga existensen. Vi sitter alla i samma båt och då vi gör framsteg, gör vi det med den auktoritet som Skaparen gett oss, för att kunna uttrycka det på vilken sätt vi än väljer. Det är en resa som ibland har varit mycket intressant, men vid andra tillfällen mycket tråkig, kanske vissa av er tycker.

Allt är en del av den upplevelse vi har skapat för att delta i. Det är de ultimata uttrycken vi använder, och det tar oss till en sammanfattning av vad det innebär att finnas i den fria kreativiteten inom Mushabaenergin, som finns inom var och en av oss, och som förs fram till oss. Vi gör det vi inspireras att göra, och det är en resa med många upp- och nergångar, som tar oss till det yttersta uttrycket av Kärlek, vilken är vår primära energi för de vi verkligen är.

Det är en sak till jag vill dela med mig av, innan jag lämnar detta meddelande, det är det här. Vi sitter alla i samma båt, och med det sätt vi valt att uppleva. Om det är något i det som känns fel, ta ett andetag, känn efter inom er själva, låt rösten av er inre sanning komma fram och influera er nästa tanke, rörelse och önskan. Det är den mest vederkvickande tiden för många av er just nu, och den känslan är bra att luta sig tillbaka mot då och då, den juvel som tar er tillbaka till ert eget inre tillstånd att vara.

Skönheten finns överallt omkring oss, och vi skapar den med det underverk som finns inom oss, i vårt ögonblick av sanning. Kärlek är svaret på allt som kommer fram. Lev i sanning, och ni bidrar till att skapa nästa andetag av universum, i perfektion av Kärlek som är sanningen för oss alla.

Jag älskar er alla så mycket, och jag vet att ni är jordens änglar som tar allt till den perfektion som önskas. En gång för alla, se sanningen som den verkligen är.

Tack kära Horus,

Mängder av Kärlek,

Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...