SAMTAL MED DEN GALAKTISKA FLOTTAN, 28 april, 2024

SAMTAL MED DEN GALAKTISKA FLOTTAN

2024-04-28 via LUZ Peña
●Fred på jorden är NÄRA FÖRESTÅENDE…
●Global omstart är NÄRA FÖRESTÅENDE…
● Första kontakten är NÄRA FÖRESTÅENDE…
Den största mörkläggningen i mänsklighetens historia går mot sitt slut!
Vår Galaktiska Federations fartygsflotta är hem för miljarder människor, och hundratals utomjordiska humanoider som Plejadier, Arkturier, Andromeder, Lyraner, Drakonier och många fler.
Den Galaktiska Ljusfederationen grundades för över 4,5 miljoner år sedan, för att förhindra mörka interdimensionella krafter från att dominera och utnyttja denna galax.
Idag finns drygt 200 000 Stjärnnationer och Konfederationer som medlemmar.
Cirka 40% är humanoider och resten är olika former av kännande varelser.
De flesta medlemmar i den Galaktiska Federationen är fullt medvetna och välvilliga varelser.
För länge sedan skapade den heliga Smaragdorden av den här galaxens andliga hierarkier, ett stort andligt ljusråd.Ljusets stora varelser har anlänt till denna heliga varelse och skapat heliga kolonier i stjärnkonstellationerna du känner till som stjärnbilderna Vågen, Kräftan och Tvillingarna.
Dessa stora varelser bildade till slut en liga av ljus, vars ättling är den Galaktiska Ljusfederationen. Den Galaktiska Federationen övervakas också av den stora blå skapelsens lodge, vars fantastiska ljus härstammar från en viktig stjärnportal i Sirius stjärnsystem. Den Sirianska Stjärnnationen är en stolt medlem av den Galaktiska Federationen.
Den Galaktiska Ljusfederationen består av många humaniora från många världar, engagerade i att hjälpa Jorden att stiga upp. De skickar andliga guider som talar genom vissa människor i världen, som har ett speciellt uppdrag här på Jorden.
Dessa människor med ett uppdrag, är normala människor födda som alla andra; ändå är deras andliga härstamning inte från den här världen. Dessa människor är ljusarbetare och stjärnfrön, vars andar härstammar från flera världar inom Federationen, såsom Lyra, Sirius, Plejaderna, Andromedas galax och många andra.
Idag föds också barn vars kroppar redan är mer utvecklade än de flesta äldre människor, och de är kända som ”Indigo” och ”Kristallbarn.
Sedan är några själar ”walk-ins”, där den ursprungliga själen som föddes ur en kropp går vidare och en varelse av ljus går in i den efterlämnade kroppen.
Vi är alltid bevakade och skyddade av Jordalliansen och våra icke-jordiska motsvarigheter.
Jorden är en av de mest heliga och eftertraktade planeterna i vårt och andras universum, så tro aldrig att något dåligt kommer att hända oss!
Ljusets Galaktiska Federation är alltid här med oss och har alltid varit det. Från och med nu finns det bara positiva möjligheter!
Ljuset har övervunnit mörkret!
Planeten jorden håller just nu på att bli helt befriad, och varje man, kvinna och barn kommer vara fria att leva enligt den Galaktiska koden, vilket innebär att leva ett positivt liv med obegränsat överflöd.
Medvetandet om enighet är NÄRA FÖRESTÅENDE.
●Fred på Jorden är NÄRA FÖRESTÅENDE.
●Global omstart är NÄRA FÖRESTÅENDE.
● Första kontakten är NÄRA FÖRESTÅENDE.
Allt sker.
Med kärlek.
LUZ Peña
May be an illustration of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *