”I Dörren” – Veritas Rapport – 4 december, 2016

Reval-22

”I Dörren” – Veritas Rapport – 4 december, 2016

 

Jag är ledsen, mina vänner, men jag hade ett litet medicinskt förfarande som tog mig ”off-line” ett litet tag. Ibland bestämmer våra kroppar helt och hållet och så var fallet här. Det fick mig att sakta ned något, och inte vid en tid som jag skulle ha föredragit. Ledsen att oavsiktligt låtit er sitta och vänta. Det var inte min intention. Jag mår bara bra nu.

Låt mig först skriva om läget var vi är, så mycket som jag kan säga.

Jag undrar om några av oss inser betydelsen av att ”Farfar” beslutar att nu är det tid.

Från en viss distans så kan man känna förändringarna i de energier som omger jorden. Från långt borta kan jag känna skiftet från botten av mina fötter då det skjuter rakt ned in i jorden och tar tag i mitt hjärta med något nytt. Jag känner att de har rätt. Förändringarna är här. Förändringen sker nu.

Ja, här är vi ni i dörren till denna enorma förändring och är frestad att säga, ”Var är den? När får vi det? Var är dessa nummer?” Det är på samma gång spännande och enormt så man tappar andan.

Nu när jag delar med mig av min förståelse så kom ihåg att detta inte handlar om ett enskilt ögonblick. Det handlar om ett stort skifte i hur vi interagerar med varandra som individer, länder och som helheten av mänskligheten. Det är skiftet från att som en individ leta efter fondkällor till att inse att det finns en obegränsad resurs för att initiera förändringar. Stora förändringar.

Hur enastående är inte detta? Det kommer att ta ett tag att sjunka in för de flesta.

Vid detta tidsögonblick så är obligationer och ”lådor” redo att gå på måndag. De hålls i en ”enorm paus” så att valutasidan hinner ikapp. Detta vet jag med säkerhet. En av orsakerna förra veckan var för att korrigera en del förlegade obligationsdokument på grund av våra tidigare många förseningar. Ändringarna är gjorda och är redo att gå, åtminstone den första huvuduppsättningen.

På valutasidan tror jag att de har uppnått eller är mycket när till denna punkt i ”kyrkan där vi borde vara härnäst”. Vad som alltid har varit svårt, naturligtvis, är att INTE veta de exakta stegen som behövs tas precis innan frisläppandet. Som samlare av intel så försöker via att finna ut hur det ser ut och sätta rätt förväntningar.

Det påminner mig om när blixten slår ned när intill. Det får håret att stå rakt upp och du får gåshud. Du vet att något just har hänt och du vet att det involverade dig, men du är något förstummad. Du vet inte helt säkert vad det var.

Jag ber att det nu är perfekt på plats så att vi kan ”KÖRA”! Så vitt jag kan säga så bör vi vara där till söndag kväll, och redo för en stor utrullning av både obligationer, ”lådor”, och inlösen på måndag eller tisdag. Just nu så är de jag känner i Admirals Group redo för tisdag och resten av veckan med utbetalningsscheman för individer när som det går från undermangers till slutet av kön. Om det finns mer att säga om det så ligger det inte på bordet vid denna tidpunkt.

Vi kommer tillsammans se hur processen utvecklar sig.

Nu, skall jag gå och svara på era tidigare frågor. Jag lägger nog ut mina svar i morgon, men nu är det min högsta prioritet, strax efter mitt smärtstillande medel. Tack för ert tålamod.

VERITAS

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS WITTICISMS LLC

 

Jag är ledsen, mina vänner, men jag hade ett litet medicinskt förfarande som tog mig ”off-line” ett litet tag. Ibland bestämmer våra kroppar helt och hållet och så var fallet här. Det fick mig att sakta ned något, och inte vid en tid som jag skulle ha föredragit. Ledsen att oavsiktligt låtit er sitta och vänta. Det var inte min intention. Jag mår bara bra nu.

Låt mig först skriva om läget var vi är, så mycket som jag kan säga.

Jag undrar om några av oss inser betydelsen av att ”Farfar” beslutar att nu är det tid.

Från en viss distans så kan man känna förändringarna i de energier som omger jorden. Från långt borta kan jag känna skiftet från botten av mina fötter då det skjuter rakt ned in i jorden och tar tag i mitt hjärta med något nytt. Jag känner att de har rätt. Förändringarna är här. Förändringen sker nu.

Ja, här är vi ni i dörren till denna enorma förändring och är frestad att säga, ”Var är den? När får vi det? Var är dessa nummer?” Det är på samma gång spännande och enormt så man tappar andan.

Nu när jag delar med mig av min förståelse så kom ihåg att detta inte handlar om ett enskilt ögonblick. Det handlar om ett stort skifte i hur vi interagerar med varandra som individer, länder och som helheten av mänskligheten. Det är skiftet från att som en individ leta efter fondkällor till att inse att det finns en obegränsad resurs för att initiera förändringar. Stora förändringar.

Hur enastående är inte detta? Det kommer att ta ett tag att sjunka in för de flesta.

Vid detta tidsögonblick så är obligationer och ”lådor” redo att gå på måndag. De hålls i en ”enorm paus” så att valutasidan hinner ikapp. Detta vet jag med säkerhet. En av orsakerna förra veckan var för att korrigera en del förlegade obligationsdokument på grund av våra tidigare många förseningar. Ändringarna är gjorda och är redo att gå, åtminstone den första huvuduppsättningen.

På valutasidan tror jag att de har uppnått eller är mycket när till denna punkt i ”kyrkan där vi borde vara härnäst”. Vad som alltid har varit svårt, naturligtvis, är att INTE veta de exakta stegen som behövs tas precis innan frisläppandet. Som samlare av intel så försöker via att finna ut hur det ser ut och sätta rätt förväntningar.

Det påminner mig om när blixten slår ned när intill. Det får håret att stå rakt upp och du får gåshud. Du vet att något just har hänt och du vet att det involverade dig, men du är något förstummad. Du vet inte helt säkert vad det var.

Jag ber att det nu är perfekt på plats så att vi kan ”KÖRA”! Så vitt jag kan säga så bör vi vara där till söndag kväll, och redo för en stor utrullning av både obligationer, ”lådor”, och inlösen på måndag eller tisdag. Just nu så är de jag känner i Admirals Group redo för tisdag och resten av veckan med utbetalningsscheman för individer när som det går från undermangers till slutet av kön. Om det finns mer att säga om det så ligger det inte på bordet vid denna tidpunkt.

Vi kommer tillsammans se hur processen utvecklar sig.

Nu, skall jag gå och svara på era tidigare frågor. Jag lägger nog ut mina svar i morgon, men nu är det min högsta prioritet, strax efter mitt smärtstillande medel. Tack för ert tålamod.

VERITAS

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS WITTICISMS LLC

Du gillar kanske också...