Änglarna via Ann Albers 3:e december

Anglarna Ann Albers

 

Kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Gör er fria för livets äventyr! Vi har pratat en hel del den senaste tiden, om att göra sig fri från förväntningar. Kan ni föreställa er friheten om ni släpper förväntningarna, och istället bara njuta av varje dags gåvor, som ni blir erbjudna? Kan ni tänka er att ha planer och önskemål, men samtidigt vara öppna, så som barn är för livets äventyr? Kan ni, som barn gör, lita på att den Gudomliga älskar er och vill ert bästa?

När ni närmar er semesterperioden, har så många av er stora planer! Det är underbart! Ni tänker att ni ska skapa kärleksfulla gåvor, kärleksfulla fester, kärleksfulla sammankomster med varandra. Vi älskar den kärleken, då ni planerar och drömmer om era fester! Men så många av er har en tendens att också glida in i stress. När ni glömmer kärleken bakom era planer och presenter, då upphör livet att vara ett äventyr, och blir en börda.

Anta, att ni väldigt gärna vill hitta den perfekta presenten, till någon ni älskar. Ni upptäcker att ni inte har råd med den. Eller så kommer ni inte på något. Eller att butiken har slut på det ni ville köpa. Ni kanske inte har tillräckligt med tid för det … det kan finnas en mängd olika skäl till, varför ni inte kunde ha kvar den ursprungliga kärleksfulla avsikten. Istället för att bli otåliga, upprörda och känna er usla, öppna upp för livets äventyr! ”OK Gud! Du har skapat mig och inspirerade mig, att ge en gåva till denna person som jag älskar. Du känner till min situation, min ekonomi, och min tid. Du känner hjärtat hos den jag älskar. Vägled mig till den perfekta presenten. ”Genom att överlämna er till det kärleksfulla äventyret i livet, kommer ni att styras till något som tilltalar alla inblandade, men det kan se ut som något ni planerat från början.

Anta att ni väldigt gärna vill njuta av en fest tillsammans med familjen, men sedan förstår ni att en grälsjuk familjemedlem kommer att vara med. Ni kanske suckar resignerat, och bestämmer att ert roliga är över, innan det börjat. Ni kanske peppar upp er och förbereder er för strid. Ni kanske kniper igen och kämpar er igenom middagen. Eller så kan ni öppna upp för ett kärleksfullt äventyr i livet. ”Käre Gud, denna människa är en utmaning för mig. Ändra det. Ändra mitt hjärta. Förändra situationen … men snälla, hjälp oss att hitta ett sätt att vara kärleksfulla, och umgås med vänlighet under festen. ”På så sätt, öppnar ni upp till de mirakel livet har att erbjuda.

Tro på kära ni, att Gud älskar er. Den Gudomliga vill hjälpa er att skapa en harmonisk och kärleksfull upplevelse av livet – för er själva och alla inblandade! Öppna er för äventyret. Med alla medel, ha era förväntningar, gör era planer, uttryck era önskningar, men var också öppen för dansen, mot det oväntade, den mirakulösa möjligheten som livet har att erbjuda. Man vet aldrig … möjligen kanske Skaparen tycker att ni ska ha det bättre, än ni kunnat drömma om!

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...