Änglaguiderna via Taryn Crimi, 1:a december

TarynCrimi

Änglaguiderna via Taryn Crimi, 1:a december

 

Idag vill vi rikta er uppmärksamhet på illusionen av tid, i er verklighet. Många av er har levt hela ert liv, och låtit ”tiden” bestämma över era dagar. Men tiden är konstruerad av människan, den är inte ”verklig”, den är en illusion. Många av er upplever en ändring av tiden, när ni mer avsiktligt börjar leka med den. Ni kommer att märka att det finns tillfällen då ni upplever att ”tiden” går fortare ; ni undrar ofta, vart tog ”tiden vägen”. Vi andra tillfällen kan det kännas som om ”tiden” bokstavligen har stått still. Denna kontrast, kommer att bli mer uppenbar när ni medvetet börjar skapa tid, på ett mer produktivt sätt. Låt oss förklara ytterligare.

Det är en vanlig uppfattning att ni bara har si eller så mycket tid på en dag, eller att ni fått en viss tid på jorden, eller att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Hela ert liv kretsar kring en illusion av tid. Ja, alla dagar har 24 timmar, men hur denna tid upplevs kan vara drastiskt olika. Det beror på hur just den människan uppfattar dagen. Därför flyger vissa dagar iväg, medan andra aldrig verkar ta slut. År, månader, dagar, timmar, minuter och sekunder, allt är skapat av människan. Inget av detta finns i verkligheten.

Från vårt perspektiv, är tiden helt enkelt en markör. Vi använder tiden på ett helt annat sätt, än ni i den 3:e och 4:e dimensionen. En analogi som vi kommer att använda oss av, för att förklara tiden från vårt perspektiv, är hur ni använder sidnumren i en bok. Ni kan använda sidnummer, för att hitta den uppgift som ni vill veta mer om; men ni är fria att bläddra fram och tillbaka i boken, till den sidan ni vill läsa. Det är mycket likt det sätt som vi använder tiden. Vi är fria att bläddra fram och tillbaka, till det ”förflutna” och till ”framtiden”, men om vi vill fokusera vår uppmärksamhet på en särskild händelse, använder vi tiden som en markör, för att hitta den händelsen som vi skulle vilja ägna en del av vår uppmärksamhet åt. Vi säger ”en del”, eftersom till skillnad från er verklighet, är vår uppmärksamhet aldrig till 100% fokuserad på någon ”tid” eller någon verklighet. Vi väljer att uppleva en multidimensionell verklighet. Ni alla är naturligtvis också multidimensionella varelser, men ni väljer så intensivt att fokusera er uppmärksamhet på bara en verklighet, så därför kan ni inte se alla de andra, som finns precis vid sidan av det ni uppfattar. Ni har förmågan att röra er fram och tillbaka i tiden nu, men ni tror inte att ni kan.

Många av er har upplevt att tiden går fortare. Det verkar som om ”tiden” på sätt och vis snabbas upp, fast det är mer att illusionen av den faller samman. Effekten som det kommer att ha på många av er, när ni fortsätter att stiga i vibration, är att ni får mer frihet att manipulera tiden. Tiden, precis som allt annat i er verklighet, är formbar. Den är ert verk, och därför är ni fria att styra den på vilket sätt ni vill. Tiden är verkligen mycket flexibel. Bevis på ”tidens” flexibilitet, kan märkas när ni gör något som ni verkligen älskar, då verkar tiden flyga fram; men andra gånger när ni håller på med något ni ogillar, tycker ni tiden segar sig fram. Detta är direkt relaterat till hur snabbt eller hur långsamt ni väljer att vibrera. Ju snabbare ni vibrerar, desto mindre ”tid” upplever ni.

Ni kan börja träna er förmåga att manipulera tiden i vardagen. Ni kanske är sena till ett möte, och om ni spelar enligt ”reglerna” i den 3:e dimensionen, skulle det vara helt omöjligt att komma i tid, så varför inte justera tiden efter ert behov, genom att se er själva anlända precis i tid ? Ni kommer att bli förvånade över hur bra det fungerar. Hela er verklighet kommer att flyttas, för att få er till destinationen ”i tid”. Trafikljusen kan bli gröna, ingen annan är på vägen, trafikstockningen försvinner; allt detta är möjligt. I själva verket använder många av er redan era förmågor att manipulera tiden, men ni skapar ofta ”inte tillräckligt med tid” och ni hittar helt enkelt inte tillräckligt med tid för att ”göra” alla saker ni måste få gjort. Att manipulera tiden till er fördel, kommer att behöva lite träning, men det kan säkerligen uppnås, och kommer att bli ett ofta använt verktyg, som ni kan lita på dagligen. Genom att tro, och verkligen veta, att tiden är en illusion, och att det helt enkelt är ännu en av era många skapelser, i er upplevda verklighet; ni kommer att kunna förändra tiden, så att den fungerar för er, och inte mot er.

Vi hör ofta så många säga, att det ”inte finns tillräckligt med tid”; då ler vi, eftersom det alltid finns ett överflöd av allt, som ni någonsin kommer att behöva. Ni finns i ett oändligt rikt universum. Brist på något, är en illusion. Komprimeringen av tiden ni upplever, kan ni ta er bort ifrån. Har ni inte märkt, att varje år som går, verkar gå snabbare och snabbare? Många säger, att tiden går mycket snabbare när man blir äldre. Det är till viss del sant, men inte för att ni blivit äldre; utan för att ”tiden går” snabbare. När ni alla fortsätter att höja era vibrationer, genom att mer medvetet fokusera på de saker som ni tycker om, saker som ger er lugn och ro, blir ni förvånade över hur snabbt tiden flyger. Tid, precis som allt annat i er verklighet, formas av er; skillnaden är, att nu är ni medvetna om er förmåga, att kunna flytta tiden för att tjäna era behov, inte tvärtom.

Vi hoppas att detta budskap, på något sätt har hjälpt er. Till nästa gång”.

I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

http://www.angelic-guides.com

Du gillar kanske också...