Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 15 oktober, 2022

Från mitt Högre Jag

Efter några djupa andetag i meditationen befinner jag mig vid den vackra lagunen med sitt gröna vatten. Sanden är sval på stranden och tårpilens grenar når nästan ned till marken. Det är tidigt och solen har precis stigit upp ovanför horisonten och luften är varm. Det är så otroligt vackert med ett ljus som flödar över vattnet och klipporna i bakgrunden.

Det har kommit en man emot mig, var hälsad mästare. Du har kommit till denna vackra plats som är en oas för kontemplation och vila. Dina smärtor är svåra ibland och då måste du få ha en plats för att återhämta dig från allt arbete du gör i Universum för Vår Herre. Arbetet som du gör har stor betydelse för förloppet i uppstigningen till högre dimensioner och hittills har allt gått efter förväntan.

Det är många ljusarbetare som kommer till Universum för att arbeta för Vår Herre och den Gudomliga Modern och tillsammans gör ni Universum ljusare och fredligare. Ljuset har nog aldrig varit så stort som det är nu i Universum och det sprider sig till alla planeter inklusive Jorden. Det är något som alla är i så stort behov av och kärleken flödar på samma sätt som ljuset över alla levande varelser.

Det kommer att märkas hur mycket som blir förändrat på Jorden och det är något som många redan har lagt märke till, även om det är oroligt och svårt med kommande kriser och klimatförändringar. Förändringarna bidrar till en bättre värld för alla i befolkningen och denna oroliga tid måste få ha denna utveckling för att allt ska kunna gå till en förbättring. Det gamla måste avslutas för att något nytt ska kunna komma i stället.

Allt är beslutat och utvecklingen mot ljuset och högre dimensioner går inte längre att stoppa, vilket är en glädjens tid för förändring på Jorden och för människorna själva. Människor gläd er, Kärleken och tilliten är stor från Vår Herre till mänskligheten. Allt kommer att ordna sig för de som tillhör ljuset och tron på Vår Herre.

AMEN

Du gillar kanske också...