Sananda Via James McConnell, 17 oktober 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Sananda
Via James McConnell, 17 oktober 2022
Omfamna den Stora Förändringen
https://tinyurl.com/bdd7a2f6
Jag är Sananda. Jag kommer för att vara med er vid denna tid, i denna tid av stora förändringar som håller på att ske och som kommer fortsätta att ske.
Ibland kommer den att öka i styrka och allt kommer att ske snabbt, som om förändringar händer hela tiden. Vid andra tillfällen kommer de helt enkelt att sakta ner och inte vara fullt så kraftfulla.
Men allt detta handlar om att omfamna dessa förändringar när de fortsätter att ske. Och de kommer att fortsätta att hända. För som ni har hört många gånger nu, ingenting kan stoppa det som kommer. Och det som kommer är bortanför er vildaste fantasi.
Jo, jag vet, ni har alla en ganska vild fantasi vid det här laget. Men känslan som kommer att komma med processen som håller på att ske nu, och börjar öka mer och mer i styrka, känslan som kommer med det här, kommer att vara bortom allt som ni möjligen kan skapa i er hjärna.
Ja, det låter som en hel del. Och vissa av er kanske säger till er själva: ”Men var är bevisen? Hur vet vi att det är sant? Hur vet vi att det är verkligt?” Jo ni vet att det är verkligt eftersom ni har gått igenom något liknande tidigare för länge, länge sedan, långt, långt borta.
Det är bara i en annan tid som det här händer.
Det är dock annorlunda nu, eftersom det inte bara händer er som individer, det händer hela planeten. Det händer hela Jordens befolkning. Och ja, vissa bestämmer sig, och kommer att fortsätta att bestämma sig för att lämna planeten och inte gå igenom det här längre.
Men alla ni, Ljusarbetare och Krigare, ni som bär på och sprider ljuset – det här är för er: ni håller på att göra det.
Så medan ni fortsätter att förbereda er och fortsätter att omfamna förändringarna som snabbt blir starkare och starkare, allt ni behöver göra är att luta er tillbaka och njuta av åkturen.
Och ja, ni har hört att resan kan vara ganska gumpig, och kommer förmodligen att fortsätta att vara det. Men låt på inget vis rädsla att komma in i ert system, in i er hjärna. För som ni vet, rädsla är inte verklig. Det är bara något som hjärnan skapar. Hjärnan är byggaren. Hjärtat och ert inre vet annorlunda.
Så återigen, omfamna förändringarna. Se förändringarna. Men var alltid medvetna om att även om saker och ting förändras överallt omkring er, så är det förändringarna inom er som är de viktiga.
Hela världen kan snurra runt omkring er, men ni kan vara i stormens öga medan stormen rasar. Fortsätt att vara i det ögat. Fortsätt att vara i det där lugna, i den där känslan av enhet inom er. Innan ni vet ordet av kommer stormen att börja bedarra.
Jag är Sananda. Jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet, och att ni ska fortsätta att inte bara förankra ljuset inom er, utan sprida det var ni än kan. Sprid sanningen. Sprid kärleken varhelst ni kan och var ni än har möjlighet.
Frid och kärlek vare med er alla.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...