Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 17 oktober 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 17 oktober 2022

 Jag är Judas och idag skulle jag vilja tala om hur människokroppen fungerar i förhållande till det övriga universum. Har ni tänkt på att ni går omkring med ett universum i miniformat. Det är en hel del väsen som huserar inuti er, var och en med sin uppgift för att hela er kropp ska fungera optimalt. Den behöver precis som Jorden rätt förutsättningar för att det inte ska halta någonstans i den miljö som de befinner sig i. De behöver också ren och frisk luft, tillräckligt med syre och bra föda för att allt ska fungera bra. Blir något organ sjukt så kan det oftast kompenseras med hjälp av andra organ, men det belastar hela systemet och kroppen behöver än mer omsorg och näring, tills det organet blir friskt och kan utföra sina uppgifter igen. Mycket frukt och grönsaker underlättar näringsupptaget medans stekt mat och mycket fett försvårar för kroppen att ta upp den näring den behöver, för att ni ska få den energi ni behöver för att fungera optimalt.

 Studerar man kroppen ovanifrån i genomskärning så kan man se galaxer, planeter och stjärnor, ett litet miniuniversum som ni ansvarar för att ta hand om. Det är därför ni ska ta hand om era kroppar och tacka den för allt den gör för er. Den kämpar för er hela tiden men har det inte lätt på grund av alla gifter som finns i er miljö idag både i luft, vatten och mat. Det är de här gifterna som ni skulle behöva befria kroppen ifrån för att bli friska. Jordens miljö haltar och er inre miljö haltar. Ni skulle behöva arbeta både med er inre och yttre miljö, för att få tillbaka den kraft och energi som ni har rätt till och som borde vara en självklarhet i ert liv. Var vaksamma på vad det är ni stoppar i er och var vaksamma på vad som sker i er yttre miljö. Känns det inte bra så är det förmodligen inte bra varken för Jorden eller för er själva. Det mest naturliga, det som redan växer på Jorden är oftast det bästa för kroppen att få i sig. Alla konstlade preparat har kroppen oftast ingen nytta av och kan inte tillgodogöra sig på önskvärt sätt. De blir mer en belastning för kroppen som den också måste ta hand om utöver alla andra uppgifter som den har. Kroppen är levande och behöver material som är levande och så nära dess eget material som möjligt. Grönsaker och frukt är en näring som kroppen har lättast för att ta upp. Det ska man helst fylla på med under hela dagen, så att man säkert får i sig den näring man behöver för att få optimal energi. Det är er födslorätt att få i er frisk luft, rent vatten och bra giftfri mat, det bör ni kämpa för, kära Jordbor. Er hälsa är värd mer än alla era pengar på banken eller de prylar ni köper. Vad ska ni göra med dem om ni är sjuka och inte kan ta tillvara och njuta av livet, det vackra liv som redan finns runt omkring er. Barnen bör skratta och njuta av att utvecklas i en sund och hälsosam kropp. Många barn mår dåligt redan när de föds, de har redan för mycket gifter i sina små kroppar.

 Ni befinner er i ett akut skede i historien där ni måste värna om både er inre såväl som er yttre miljö. Jag talar om det här nu, för att människors hälsa vacklar allt mer på grund av de gifter som sprids i deras miljö. Det sker överallt i världen och ni behöver ta hand om era kroppar och se över er yttre miljö så mycket som möjligt nu.

 Var kärleksfulla mot er själva och ge er själva den bästa vård som ni kan. Tänk på att er kropp kämpar för er men inte emot er. Det har den aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Precis som  Jorden kan behöva att man rensa upp i hav och sjöar, så kan kroppen behöva en rensning från alla gifter som har belastat olika organ i kroppen.

 Det var det som jag tyckte var viktigt att tala om idag.

 Stor kärlek

 Judas

Du gillar kanske också...