Inger Noren kanaliserar Sitt Högre Jag, 17 juli, 2022

Mitt Högre Jag

Jag ser stenar med mossa i skogen och solen skiner mellan grenarna. En bäck porlar någonstans och det doftar starkt från blommor och träden. Luften känns ren och klar och fjärilar flyger i ljusslingorna från solen och det är varmt och skönt. Det är vackert och stilla.

Jag går mot den lilla viken i skogen ner mot havet och vattnet är spegelblankt och stilla. Jag ser ut mot horisonten och det är en molnbank som börjar bli mörkare och kommer allt närmare. Det känns olycksbådande och jag ser blixtar i molnen som inte har något förbarmande mot Jorden.

Det känns som en invasion från molnen med en olycksbådande energi och som växer sig allt starkare. Vågorna bli höga av en stark vind som dessa moln för med sig. Dessa energier är de som kommer för att skapa oro och splittring mellan människorna. Den mörka kraften har ett starkt grepp om Jorden och dess invånare. Detta är de sista krafterna mot ljuset som den mörka kraften tar till för att vinna tillbaka makten och kontrollen över människorna.

Svårigheterna bli många och som blir en test om hur mycket mänskligheten förmår att ta tillbaka sin kraft mot de som till varje pris vill ha makten för sitt eget nöjes skull.

I mänskligheten finns kraften och även viljan för att ta tillbaka sin frihet på denna planet. Motståndet blir stort mot de mörka som i sin tur har underskattat styrkan och kärleken till denna planet som tillhör människorna. Med kärleken som ett starkt vapen som med sitt ljus och sanning kommer de mörka att besegras. Efter många förluster för den mörka men även den ljusa sidan blir det ändå ljusets seger i denna långa kamp om planeten Jorden och friheten hedras av alla de många varelser som följer Jordens utveckling från andra civilisationer.

Med denna seger bli Universum en helt annan plats och med ett ljus som aldrig har funnits tidigare. Detta kommer att gå till historien, och så är det.

AMEN

Du gillar kanske också...