Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 19 februari, 2022

Mitt Högre Jag

Den djupa staten består av multimiljardärer som anser att de flesta människor endast är en belastning. Många av dessa miljonärer är inte mänskliga och har med lätthet fångat människor att tro att de är Gudar och på det sättet fått dessa människor att gå med på en total makt över människor som art. Dessutom har de fått dessa att tro att människan inte är mer värdig än som slav åt de icke mänskliga varelserna.

Många gånger har de försökt att eliminera den mänskliga rasen och varit farligt nära att lyckas i stora krig och med svåra sjukdomar men inte lyckats hittills, trots virus och vaccin. Nu däremot har en ny farsot drabbat mänskligheten i form av en svampinfektion och som är lika dödlig som Covidviruset. Till den svampen finns det inga vacciner att ta till och dödligheten blir stor i befolkningen. Tyvärr beror det på denna rädsla som så många känner.

Att försöka börja förstå varför detta händer i detta liv är en början till att vända sig inåt och lyssna på sin intuition om vad man vill uppleva i livet. Vissa människor har fortfarande behov av att vara med i denna kaotiska tillvaro med naturkatastrofer och sjukdomar och det är deras val. Andra människor vet om att detta är en utveckling som inte går att stoppa och att allt detta sker för allas bästa i befolkningen.

Med vetskapen om att den gamla världen är avslutad för att ge plats åt en ny värld där allt är en värld i välfärd för hela befolkningen på Jorden, blir övergången till denna värld så mycket lättare. Svårigheterna på Jorden kommer dessvärre att fortsätta några år till. De mörka som vill ha sin makt kommer att kriga till sista blodsdroppen för att få behålla planeten, men ljuset har redan vunnit och det vet de.

Det gäller att stå i sin kraft och kämpa för den mänskliga rasens varande. Den mänskliga rasen ska inte bli slavar till den djupa staten utan det är upp till var och en att verkligen känna var man står i sin avsikt i livet och detta är särskilt viktigt under detta år. Det är inte så lång tid att fundera på vad man vill uppnå i sitt liv och vilken framtid man önskar för kommande generationer för att få en hållbar utveckling för allas bästa.

Det kommer att behövas många ljusarbetare och ljuskrigare för att orka med denna sista strid för mänsklighetens fortsatta varande. Alla kommer inte att orka detta stora arbete, utan endast de starkaste av de starka. Av alla 144 000 ljusarbetare i världen som har sitt speciella uppdrag i denna tid blir det en mycket svår och tung tid för att hjälpa så många människor att orka gå vidare i sina liv.

Detta var vad alla inkarnerade för i denna tid och mänskligheten med ljuskrafter från Universum kommer att gå segrande ur denna strid och detta var bestämt sedan tidernas begynnelse.

Med ljus och kärlek

AMEN

Du gillar kanske också...