Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag – Kärleken Är Störst av Allt, 24 juni, 2022

Kärleken är störst av allt

 

Du vackra människa, vad har du gjort med oss? Vi har aldrig känt en sådan frid och lycka sedan du gav av ditt ljus och som har påverkat oss alla så mycket. Vi har aldrig upplevt kärlek tidigare och inte vetat vad det betydde, men sedan vi fick ta del av ditt ljus har allt förändrats för oss. Vi är alldeles förälskade i människorna och förstå nu att det är meningen att ni ska äga er planet. Först nu förstår vi er storhet.

Vi är så ledsna över allt som har gjorts mot er av ondo, men vi visste inget annat. Nu däremot går vi med er i kampen för er planet. Det kommer att bli allt fler som vill ha denna kärlek av folket och väljer att få uppleva denna känsla av frid, lycka och total glädje. Allt fler vill inkarnera på Jorden för att utvecklas i kärlek och medkänsla som vi andra aldrig har upplevt tidigare och vi är dessutom väldigt gamla.

Vi hade hört att kärleken är det största av allt och vi har endast skrattat åt något så dumt, men nu vet vi vad det betyder. Detta är det största vi har varit med om och fortsätter ni på detta sätt mot alla mörka på er planet, har ni alla i er hand och som vänner. Vi vill verkligen vara vänner med människorna på hela er planet. Stort tack för denna upplevelse och livsförändrande för oss i fortsättningen för mänskligheten.

De tidigare mörka på er planet, men numera era vänner om ni tillåter det.

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...