Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren, 26 juni, 2022

Galaktiska Ljusfederationen

Hej Inger, det var ett tag sedan vi talades vid och nu skulle vi vilja ge dig ett meddelande om läget i världen. Du hade en otrevlig dröm i natt som avsåg patent för ett nytt vaccin och som både USA och UK vill ha. Det var väldiga diskussioner angående den juridiska aspekten med detta vaccin. Båda länderna vill ha det för forskning. De vill kunna studera de personer som tar dessa vaccin om vilken effekt det har på personerna. Det är inga snälla vaccin utan innehåller väldigt mycket gift i jämfört med de tidigare vaccinerna. Dessutom är Covid inte längre så farlig. Det är en mildare variant och som smittar väldigt fort men den är inte dödlig som vaccinet är.

Det är verkligen en mörk period som folket går igenom nu men det kommer att gå över. Därefter kommer det andra typer av nedstängningar. De beror inte på sjukdom eller vacciner utan det kommer att införas ett nytt ekonomiprogram som ersätter det gamla för att undvika en stor ekonomisk kris i världen. Det är förberett för befolkningen och det är endast en utsatt tid som fordras för dess aktivering men människorna måste vara redo innan det kan sättas i gång. Under denna nedstängning kommer förmodligen bankerna att stänga och även en del butikskedjor därför kan det vara bra att ha en del kontanter i olika valörer.

Detta är något som har talats om tidigare och det kan dröja ännu en tid innan det börjar märkas i världen om ökad smitta av Covid. Mycket är på gång på Jorden och i Universum för att påskynda det som så många människor väntar på. Det som är väldigt viktigt nu är tålamod och det är något som är svårt för många människor. Det går inte fortare hur mycket man än vill göra för att påskynda allt som man vill ska hända eftersom det beror på människornas uppgång och tillbakagång i vibration som det tar så lång tid. Alla måste vara redo för denna stora operation som det faktiskt handlar om. Tyvärr är det fortfarande en väldigt stor andel av befolkningen som inte har en aning om vad som händer i världen för en uppstigning till en högre dimension. För dessa människor blir övergången obemärkt. De fortsätter i den lägre vibrationen för sin fortsatta utveckling och de som har vaknat går vidare till en högre vibration för att framför allt vara i resonans med den femte dimensionens vibration.

Stå därför så länge ni kan i den högre vibrationen för att inte sjunka ned i den lägre dimensionen med att ha så positiva tankar som möjligt. Det betyder så otroligt mycket och höjer hela befolkningen i en högre vibration, både för sig själv och alla andra människor. Arbetet går vidare på Jorden och i Universum vilket för oss allt närmare destinationen i uppstigningen till den femte dimensionen. Kärleken är stor och respekten likaså för mänskligheten.

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack och i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...