Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juni 2022

 

   Få tillgång till ert 5D-jag & 5D-jorden just nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se er alla arbeta med solstånds energierna och öppna upp för era andliga gåvor och förmågor, och vi vill att ni ska veta att när ni fortsätter på denna resa av expansion och uppstigning, kommer ni att upptäcka att ni inte måste vänta tills skiftet i medvetande är komplett för att komma åt det som ni tänker på som femte dimensionellt. Ni kan just nu ställa in er på vad ni vill uppleva som en femte dimensionell varelse. Ni kan ställa in er på er ljuskropp just nu. Ni kan fokusera på 5D-jorden just nu och föra in vissa aspekter av den i er verklighet. Denna förändring i medvetande är inte bara något att vänta på, utan snarare något att sträva efter här och nu.

Att veta att ni har ett femte dimensionellt medvetande tillgängligt för er och att inte använda det är väldigt sorgligt när ni tänker på det. När ni tänker på vad som är tillgängligt för er och vad ni tillåter er själva att få tillgång till, vilket är mycket mindre än så, kan ni börja känna att ni kan sluta med ert arbete, men ni kan också känna hopp och inre frid. Att veta att allt är tillgängligt för er just nu kan skicka er in i ett tillstånd av extas. Det finns ingen anledning att skämmas eller känna skuld över att inte ha fått tillgång till allt som finns inom er ännu, men ibland kommer ni att behöva varelser och kollektiv som vi själva för att komma med och knuffa er, och till och med tända en eld under er för att säga, ’Detta är möjligt just nu. Så vad väntar ni på?’

Solstånds energierna knuffar er i riktning mot att få tillgång till era gåvor, och nu knuffar vi er i riktning mot att känna er själva som en femte dimensionell varelse just nu, vilket innebär att tillåta den högsta nivån av medvetande ni har tillgång till i nuet att vara den nivå av medvetande som ni håller. Många människor där på Jorden har redan upplevt mirakel. De har upplevt ögonblick där de förstod att de var ett med allt i universum. De har haft stunder av upplysning, nirvana, så djup inre frid, att de bara vill dela det med resten av världen. Det är vad ni är där för att göra, och det är därför vi fortsätter att leda er tillbaka in i er själva.

Vi inbjuder er att uppleva det som är tillgängligt för er just nu, när ni fokuserar och när ni känner för allt som finns inom er i nuet. Vi inbjuder er att sprida det med glädje, eftersom andra behöver inspireras och aktiveras av er, precis som ni blir inspirerade och aktiverade av oss. Det här är vad vi menar när vi kallar er markpersonalen, och om ni någonsin har hört oss hänvisa till Det Uppvaknade Kollektivet, vill vi bara försäkra er om att ni också är en del av den gruppen. Påvisa för er själva vad som är möjligt just nu, och ni kommer att dela det med andra, för det kommer att vara omöjligt att låta bli. Nu är det dags och ni är redo. Den långa väntan är över. Gå inom och få tillgång till ert 5D-jag, och ni kommer att vara väldigt glada att ni gjorde det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...