Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag – Stor Operation, 28 februari, 2022

Mitt Högre Jag

Det som händer just nu i världen var något som var bestämt sedan lång tid tillbaka. Detta är en stor test för hela befolkningen i vilken resonans man står i för detta skeende. Många, många har förstått innebörden om dessa händelser och som förstår att för utvecklingens skull måste allt negativt komma fram i dagen, bearbetas och skickas till ljuset för transformation.

Detta berikar hela världen, hur egendomligt det än kan uppfattas med denna charad och spel som det faktiskt är. Allt eftersom måste det få ta den tid som avses, även om många är trötta på att vänta på en förändring kan inte allt ske på en gång. Det kan bli för svårt och obegripligt och på det sättet kan mänskligheten gå åt motsatt håll, det vill säga tillbaka i de lägre energierna som känns tryggare för ögonblicket, trots att det är en bedräglig trygghet.

Tvivla inte, alla människor kommer att känna av dessa händelser på gott och ont men samtidigt få en höjning i vibration och medvetenhet. Detta är så otroligt viktigt i utvecklingen för Jorden och när detta är avslutat med negativa händelser av varelser som inte längre får utöva dessa scenarier kommer Jordens folk att känna frid och fred i sinnet.

Freden är på väg med människornas egen styrka och kärlek till allt levande. Denna stora operation för Jorden är snart över och folket kan leva i harmoni och fred med varandra i alla länder i fortsättningen.

Detta är vad som har förutspåtts för Jordens folk och detta är vad som kommer att hända med nåd från vår Fader Gud.

AMEN

Du gillar kanske också...