Mästaren i Kristallriket via Carina, 2 mars, 2022

Kraftfulla Ljusvarelser,
Hela det mänskliga kollektivet öppnar nu upp sina hjärtan på en nivå som rymmer mer ljus och kärlek än på mycket lång tid på jorden. Alla ni som kommit för att bistå med ljus och kärlek från de högre dimensionerna laddas upp med nya energikoder, allt för att sprida dem vidare och föra mänskligheten vidare mot en högre version av sig själva och inkarnation på jorden.
Ha TILLIT till att processen löper som den ska. Mörkret som spelas ut i er värld just nu kommer att leda till en ljusare, renare och mer kärleksfull värld. Människans undermedvetna energier rensas ut och kvar blir ljus.
Tillåt alla att ha sin uppfattning om det som händer nu. I mörkret ligger en naturlig splittring där motsättningar som inte fanns från början plötsligt spelas ut när allt ställs på ända. Minns att NI är här för att stå i ljuset och att ljuset ÄR villkorslös kärlek. Villkorslös kärlek ger sig ALDRIG ut för att vara den enda som vet sanning och den pekar ALDRIG ut andra och säger att de har fel och jag har rätt.
Vägen ur den situation som råder på jorden är KÄRLEK. Ditt enda uppdrag är att minnas ljuset och kärleken i dig så att du kan stå i din kraftfulla tillit och vara naturligt kärleksfull emot dig och dina medmänniskor. Människan kommer att minnas ljuset när hon är redo och det är i det kärleksfulla medvetandet som människan ska möta sig själv och andra för att gå samman och skapa en bättre värld, en kärleksfull värld. Minns ni??
Minns ni att i varje människa på jorden finns ett ljus och en själ som människan tappat kontakten med? Minns ni att ni, kära ljusbarn, kommit till jorden för att hjälpa människan att minnas sitt ljus, sin kärlek? Minns ni att DET är ert uppdrag på jorden NU?
Älskade, visa dina medmänniskor kärlek I DAG! Gör sen samma sak i morgon och nästa dag… Ge dina medmänniskor uppskattning för den som de är, se det som är gott i dem och släpp taget om allt annat. Ni måste VÄLJA att se ljuset och VÄLJA att släppa mörkret eftersom det är så livet i det högre medvetandet fungerar.
Ert uppdrag är att hjälpa människan att älska sig själv igen och när hon minns kommer hon att se illusionens slöjor dras bort från jorden och kvar är kärlek och ljus. Börja där ni står NU. DET är ert uppdrag!!!!
Vi älskar er alla mer än ni kan förstå.

Du gillar kanske också...