Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag – Svåra Tider i Europa och Norden, 11 juni, 2022

Mitt Högre Jag

Folk, var redo för svåra tider i form av sjukdomar och vaccin för eliminering av folket. De mörka har inte gett upp än, även om ljuset aldrig har varit så starkt som nu på Jorden.

Kriget i Ukraina är snart över men efter det blir det alltmer oroligt i Europa, framför allt i Italien på grund av Vatikanens dåliga rykte om perversa kardinaler. Därefter kommer Frankrike som berörs av svår terrorism av inflyttade från muslimska länder.

Kriminaliteten i de nordiska länderna tilltar med stor rekrytering av barn i nedre tonåren för utnyttjande i skjutningar och droghandel. Detta kommer att utvecklas i alla de nordiska länderna och det är av stor vikt att dessa länder går tillsammans i en gemensam strategi för att bekämpa denna kriminalitet.

Polisväsendet får mindre och mindre resurser för sitt arbete och det kan betyda att den inhemska befolkningen tar över för att skydda sina barn och även landet. Militära trupper kommer att övertyga de människor som försöker ta över med kriminella metoder om att den inhemska befolkningen inte är att leka med.

Den militära kraften är större och det är av stor vikt att kvinnor till män som inte kan efterleva de nya ländernas lagar och förordningar får dessa män att förändra sin attityd för barnens skull. De flydde från förtryck till frihet för att kunna uppfylla de mål och drömmar till ett land som erbjuder detta för sina medborgare. Dessa män tror att de inhemska männen är så svaga att de lätt kan ta över utan att någon vågar ifrågasätta deras metoder. Detta är något som kommer att få svåra konsekvenser för alla i befolkningen.

Denna negativa spiral måste få ett slut och med kvinnornas hjälp kommer det att lyckas. Allt fler barn vill inte uppleva krig och otrygghet i sitt liv utan de vill kunna få en utbildning och ha samma möjligheter som barn i den inhemska befolkningen.

Be för en lösning för hela världens folk som upplever mycket rädsla och otrygghet i sina länder.

AMEN

Du gillar kanske också...