Josef, Forskaren och läkaren, via Inger Noren, 31 maj, 2020

2020-05-31

Josef, Forskaren och läkaren, via Inger Noren

 

Det är verkligen fantastiskt att få möjlighet att kunna lämna budskap på detta sätt. Vi forskare på denna sida av väven är precis lika involverade i vad som händer inom läkekonsten t. ex. Det vi har sett de sista femtio åren är hur mycket av den medicinska läkekonsten har förändrats. Tidigare fick forskande för olika mediciner ta sin tid för att alla skulle vara säkra på att ingenting var skadligt för någon om man följde föreskrifterna.

I dag ser vi hur otroligt många läkare och forskare är beroende av pengar och status i att få ett erkännande i tidskrifter av olika slag. De mediciner de tillverkar nu för tiden innehåller väldigt lite av den substans som gäller för en sjukdom, men däremot väldigt mycket annan som kan skada människor eller t o m döda dem.

Detta hemska beteende har tyvärr ökat de sista 20 åren och allt fler människor har fått svåra biverkningar. Det är inte alls svår att tillverka ”rätt” medicin som botar istället för att skada. Dessa läkare och forskare kommer att få betala ett dyrt pris för detta så småningom. De kan falla på sina egna dåliga agendor. Även läkare kan bli sjuka.

Var ifrågasättande och var rädda om varandra.

Med kärlek och ljus Josef

Stort tack Josef

 

 

Kommentar: Josef avled år 2017 efter ett liv av arbete inom medicinsk forskning. Med hänsyn till hans nu levande familj används inte hans riktiga namn.

Du gillar kanske också...