Ärkeängel Mikael – Lyssna på Era Barn, via Krista, 2 juni 2022

 

Ärkeängel Mikael – Lyssna på Era Barn, via Krista, 2 juni 2022

 

I era kroppar finns receptorer, de vet vad som händer när ni inte är uppmärksamma. De kommer att ge er en indikation för er säkerhet eller om något hotar. Receptorerna finns i magen. De finns i kroppen ni valde under denna livstid. Ni sa om ni ville vara man eller kvinna. Ni sa också vid vilken ålder ni ville gå över. Ni planerade de livslektioner ni ville ha, och vem som skulle gå med er. Ni bestämde allt detta och sa: ”Låt oss göra det!” Men när ni kom till jorden glömde ni. Ni minns inte något av det, och det var avsiktligt. Kan ni leva ert liv från början på ren instinkt? Kan ni göra valet vid varje vägskäl, för att få ultimata önskningar? Föreställ er nu att ni hade någon att prata med, som kunde säga om ni skulle gå åt vänster eller åt höger, skulle inte det vara bättre? Ni har den rösten som säger åt er att gå åt vänster, gå åt höger, men den är nedtryckt. Ni har sopat den under mattan. Detta pratas det aldrig om i unga år. Blir ni tillsagda att lyssna på er magkänsla när ni är barn? Ni blir tillsagda att lyda de som är äldre. Ni blir tillsagda att följa reglerna. Ni blir tillsagda att göra allt förutom det er kropp vill att ni ska göra. Ni går genom livet och gör det ena dåliga valet efter det andra. Det är meningen.

Som förälder är det bästa ni kan göra att prata med era ungdomar om att följa deras magkänsla. Om ert barn ber om att få stanna hemma, fråga varför och ta reda på den verkliga orsaken. Något i magen håller dem tillbaka. Är det vännerna? Är det fiender? Vad gör att du inte vill gå? Finn orsaken, undersök varför. Förklara för ditt barn att om du följer din magkänsla så kommer den inte att leda dig fel. Kanske låter du ditt barn missa en dag i skolan. Ingen skada skedd. Lita på ditt barn tillräckligt för att låta dem öppna sig. De vet redan i unga år vad som är rätt och vad som är fel. Om något inte känns bra vill de uppmärksamma det. Lös problemet och gå vidare. Belöna dem för att de är ärliga mot sig själva. De visste att något inte stod rätt till och de gjorde er uppmärksamma på det.

Överväg att berätta för för dina vuxna vänner vad du gjorde. Jag lät mitt barn stanna hemma eftersom något i skolan störde honom eller henne. Undersök det tillsammans med era vänner. Behöver vi säga ifrån? Är det något som inte stämmer i skolan? Vi ber er lita på era barn för de vet när något inte känns rätt. Tvingar ni som föräldrar era barn att göra saker och ting? Det är föräldrarnas dilemma. Vi kommer inte att säga hur ni ska göra, bara att ni bör undersöka. Kom till kärnpunkten för vad som orsakar denna konflikt. I dagens samhälle finns det press på föräldrar att följa närvaroregler och handböcker. Utformningen är; följ reglerna, håll dig i ledet. Vad händer om man har för mycket frånvaro? Vårt bästa råd till föräldrar är att veta om att skolor är uppbyggda på det här sättet, för att skuldbelägga er. Bryt det. Ingen skola ska skuldbelägga er. Hitta andra alternativ. Prata med era föräldragrupper. Kontakta föräldrar som gjort så. Överväg alternativen och gå vidare. Var inte rädda för att gå emot normen. Ni fattar det beslut som är bäst för er familj. Ingen annan behöver bry sig.

Stort lycka till när ni utforskar detta ämne. I evig kärlek, Ärkeängel Mikael.

 

(Kanaliserat meddelande 2 juni 2022)

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...