Intel SITREP, 2 oktober

Reval-22

Intel SituationsRapport, 2 oktober 2016
”Mejslar vidare”

Mänskliga framsteg är varken automatiska eller oundvikliga. Varje steg mot målet av rättvisa kräver offer, lidande och kamp; de outtröttliga ansträngningarna och passionerade omsorgerna hos dedikerade personer.
– Martin Luther King

God Morgon Ni Utvalda!

Idag är dagen du har lidit för, kämpat för, slitit för, försvarat benhårt, skyddat känslomässigt, förberett andligt och nu tar emot med oväntad lätthet, efter en till synes oändlig och mödosam väntan.

I lördags togs alla slutliga administrativa hållhakar bort från alla valutor i första korgen och supersuveräna SDR (särskilda dragningsrätter).

Det råder fullständig frihet nu i det nya finansiella systemet för första gången någonsin angående detta, din RV startdag söndag (när som helst).

De Suveräna Kurserna är kända internt av inlösencentrens bankirer men de finns inte på skärm. Så du måste fråga efter dem. Lite som att beställa det som inte står på menyn – lyckligtvis känner du kocken 🙂

Det finns också en mycket hög nivå av säkerhet (allt är osynligt för de flesta) uppe på din himmel (drönare, helikoptrar, spaningsplan), på marken (specialstyrkor), i transportknytpunkter (hemvärnet) och ja, på alla de 7000 inlösenplatserna (en kombination av lokal polis, republikens militär, FBI och underrättelsetjänsten).

Du förstår, mindre än 1% av 1% av 1% har ens en aning om att världen helt har gått över till en ny välvillig hanteringsgrupp den 1 oktober 2016 eller att de skrev in 209 suveräna nationer, sedan kabalen meddelade sina ofredliga avsikter eller överlämnande den 9/11/01.

Ännu färre äger en RV-första-korgen-valuta. Och ännu färre äger ZIM. Så att kalla dig en ”Utvald En” är matematiskt och andligt korrekt på varje nivå.

Ännu färre vet om djupet och omfattningen av intern reformering och omvandling av dussintals efter dussintals verkställande ledarskapsgrenar, diktaturer och äldreråd, regeringsstrukturer, högsta domstolsdomare, lagstiftande myndigheter, finansdepartement och militära kontrollorgan.

Och kanske aldrig …

Förmodligen är ännu färre medvetna om att Parisavtalet 2015 om klimatförändringarna egentligen är GESARA (Global Ekonomisk Säkerhets- och Reformations-Lag) bara genom ett annat namn för att inte skrämma skiten ur massorna.

Och kanske aldrig…

Hur många tror du vet om den kommande ET-avslöjande händelsen, det historiska avslöjandet av mänsklighetens verkliga historia, moderna kloningsprogram och gamla ocker / falsk-flagg-militära konflikter som höll mänskligheten förlamad i rädsla?

Hur många bryr sig ens? Och kanske aldrig … nästan alla. Det är bara så den mänskliga rasen har programmerats – att vara likgiltig för vår värld, så vi kommer att leva overksamt i deras.

Men när den verkliga sanningen slutligen läcker ut … kan du välja att acceptera eller förneka sådana påståenden av galenskap maskerade som det normala, men sanningen är vad den är.

Häpnadsväckande också att tänka på alla dessa tysta hjältar som har tärts mot denna kolossala sten av global och planetär rättvisa, vetandes att de aldrig skulle få se denna dag.

Ett tyst utrop av tacksamhet till de fallna men inte glömda medlemmarna av denna sanningssökande gemenskap – ditt liv levdes inte förgäves, och vår tillfälliga seger idag är sannerligen din genom evigheten.

Det är ännu mer ofattbart att tänka på hur livet kan se ut för ”De Utvalda” efter RV när vi har kommit och gått från vårt inlösencentermöte denna vecka.

Kommer allt att bli radikalt annorlunda? Förbli detsamma? Var det värt all väntan? Kan vi läka förbindelser som länge varit brutna? Eller ska jag bara gå vidare och börja om från början? Massor av meningsfulla och livsförändrande frågor bara väntar på att besvaras.

Men vet detta, som livet kräver, vi måste fortsätta leva oavsett vad människor runt omkring oss vet eller inte vet, tror eller föraktar om vår resa, så räkna med att börja täras mot en annan sten med liknande motstånd efter RV, precis som du hjältemodigt tärdes mot denna före.

Eftersom ”hjulen på bussen går runt och runt, runt och runt, runt och runt …”

http://youtu.be/zFHBfFAmcbc

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...