Interregnum Period av Per Staffan, 30 januari, 2021

 

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Vi är nu i en interregnum period. Många kan känna det i benen och magen. Vi blir alltmer förskräckta över vad Biden gör i USA och vad vår egen regering i Sverige gör. Är det ingen som kan sätta stopp på tokigheterna. Samtidigt säger våra pålitliga kanaliserade meddelanden att vi skall hänga på och gå på som vanligt med vår tro och våra uppfattningar. Detta trots att värden går åt motsatt håll. Ja, nu får vi ljusarbetare och ljuskrigare visa vad vi går för.

Biden tappar i popularitet i USA lika fort som en fotboll landar på andra planhalvan efter avstamp. Hans lögner till folket avslöjas och folket kan se. Det är dock också farliga tider. Kina tror nu att de genom Biden har kontroll på USA och börjar sträcka på sig med hot mot Taiwan och intrång på Indiska områden. För dem så är det nog nu en perfekt tid att skapa ett krig – ett krig som kabalen länge ville skapa. Synbarligen finns det ingen stark ledare i USA som står upp för frihet. Han gick under i och med valfusket som aldrig kunde komma till domstol på grund av teknikaliteter, dvs korruption.

Ja, så nattsvart är det nu inte. Vi arbetar fortfarande inom en plan – en operation. Exakt hur den planen ser ut avslöjas inte och framförallt inte tidsperspektivet. Ofta ges fel datum medvetet för att få de mörka att agera och använda sin ammunition och avslöja sig än mer.

Generalen Mike Flynn, han som demokraterna försökte sätta munkavel på, säger nu att den amerikanska militären har situationen under kontroll. Till exempel så avlämnade aldrig Trump ”fotbollen” som innehåller koderna för att aktivera kärnvapen till Biden i och med att han inte deltog i invigningen av Biden. Fotbollen finns nu hos Trump och militären. Det har vidare visats filmer på hur de amerikanska soldaterna vänder ryggen till då Biden åker förbi i sin President bil. Militären erkänner inte Biden som ”Commander in Chief”, vilket Presidenten normalt är. Man låter Biden göra alla sina dumheter och får folket mer och mer emot sig, även demokrater. Det är ju i och för sig inte Biden, han är bara en figur som styrs av makthavarna bakom scenen.

Det handlar nu om ”optics” som man säger i USA, dvs hur det hela skall se för folket. Man behöver vända på uppfattningarna och visa för folket vad Biden och Company står för innan man går in och slår till med kraft. Allt detta för att undvika stridigheter och ett eventuellt inbördeskrig. Militären har all information och bevis de behöver, men folket är inte redo.

När är folket redo? Ja, vissa Trumphatare kommer aldrig att vara redo, men de som har lite kvar att tänka med förstår nu vart det bär hän under Biden.

General Flynn har sagt att det kommer att vara över inom 30 dagar. Då blir frågan när man börjar räkna dessa 30 dagar. Han gjorde uttalandet den 27 december och först trodde observatörer att det var startpunkten. Numera lutar man åt att startpunkten var då Biden svors in – dvs 20 januari. Det är också intressant att notera att alla dessa ”Executive Orders” eller EO som Biden har utfärdat inte är gällande förrän efter 30 dagar efter att de skrevs på. Med andra ord kan han inte göra så mycket skada innan att Flynn och militären är färdiga med sin operation.

Trump gjorde i sista minuten sina ”declassifications”. Dessa håller nu på att gås igenom. John Durham skall vara färdig att agera osv. Man måste dock hitta ett sätt att kringgå massmedia och censuren på sociala medier för att få ut informationen till folket. Vi vet inte riktigt hur det skall gå till och kanske det inte blir på bara ett sätt, när man väl sätter igång. Det diskuteras att riksrätten mot Trump skall användas för att lägga fram information vid dessa direktsändningar. Riksrätten mot Trump har ingen som helst legal bas enligt Konstitutionen då han numera är en privatperson och inte en sittande president. Man kan också tänka sig att man använder sig av Emergency Broadcast System för att få ut informationen.

Det är bråttom nu innan kineserna får igång ett krig i Asien. Det nya datumet är den 20 februari. Beslutsfattarna inom Alliansen kan dock besluta sig för att förhala det hela än mer, men med Biden som president blir det alltmer farligt.

Ja, vi vet att inom Alliansen har vi inte bara den amerikanska militären utan också alla skepp inom den Galaktiska Ljusfederationen. Uppdraget här är att Jorden skall gå mot Ljuset. Detta stöds i slutändan av Gud. Så vi får lita på Planen och Gud. Vi har inte tillgång till all information av taktiska skäl.

Så, det är inte över på något sätt och vis även om massmedia och era vänner och bekanta tror att det är över för Trump. Han ligger långt ett tag till tills att militären har gjort sitt.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...