Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 januari 2021

 

Hur Ni får Tillgång till All Er Kraft

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har utforskat många möjliga tidslinjer för mänskligheten där på Jorden, och vi har sett några vackra framtidsutsikter för er alla, men framtiden är särskilt ljus för de av er som har erkänt att ni har problem, att ni har trauma, att ni ha negativa känslor som ni inte alltid låter er känna. Det är ni som förstår att för att utvecklas och bli mer av den man verkligen är finns det en viss grad av självmedvetenhet, självreflektion och arbete med jaget som måste ske.

Därför är det ni som leder mänskligheten in i framtiden med bättre känsla genom att först inte må bra alls. Nu kan det verka som en paradox för er, men det är absolut processen. Ni måste rensa bort det gamla för att tillåta det nya, och i det här fallet är det nya som vi hänvisar till högre frekvens energi. Vi pratar om att släppa in uppgraderingar, aktiveringar, nedladdningar och inställningar, som alla är tillgängliga för er. Men ni släpper inte alltid in dem och ni kan inte släppa in dem om ni är i förnekelse. Ni kan inte släppa in dem om ni erbjuder en lägre vibration som ni inte är helt medvetna om.

Och det är av dessa skäl som vi ordinerar alla er regelbundna incheckningar. Allt ni behöver veta kan upptäckas när ni tar er tid att checka in med era sju huvudchakran. Era sju huvudsakliga chakran är där ni kommer att känna den stora majoriteten av vad ni behöver känna innan ni får känna de högre frekventa energierna som går igenom er. Det är därför många kloka människor säger att en person som går ner till en mycket låg plats måste nå botten innan de ska komma tillbaka igen. När ni når botten har ni inget annat alternativ än att känna vad ni känner. Ni har slut på försvarsmekanismer, distraktioner och saker att fly in i, och ni möter er själva, en person som ni ska älska, hedra och respektera.

Det är genom att först erkänna var ni är som ni kan hitta vägen dit ni ska gå. Så gör er en tjänst och lev inte ett ögonblick i förnekande av vad som händer inuti er, för ni gör inte er själva eller någon nytta genom att låtsas att allt är okej när det verkligen inte är det. Och var inte rädda för att kommunicera med dem omkring er vad ni går igenom, för de kommer ofta överraska er med medkänsla, stöd och vänlighet.

Det finns mycket mer empati på Jorden med er idag än någonsin i hela människans historia, och empati är en superkraft. Det är de av er som känner att verkligen har tillgång till all er kraft, och ju mer ni känner, desto bättre. Ju mer ni känner, desto snabbare får ni välja vad ni ska känna i nästa ögonblick, och nästa, och nästa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...