Alternativ Betalning för Medlemsskap av Per Staffan,31 maj, 2021

Kära Ljusarbetare,

Det visar sig att många som vill bli medlem på St-germain.se inte lyckas att använda sig av PayPal systemet. Det gäller ofta de som inte är så internet kunniga eller inte har tillgång till en dator. Registrering är svårare att göra enbart via mobilen.

Vi erbjuder nu ett alternativ för de som är villiga att betala för ett års medlemskap i taget. Jag kan då åta mig att hantera medlemskapet manuellt, vilket jag inte gör för kortare tider än ett år.

Ni får då skriva till mig. Jag ger er då mitt konto nummer i Handelsbanken. Ni som har kommit på möten har redan denna information. Ni får då sätta in 960 kronor på det kontot. Därefter sätter jag upp er som medlemmar och skickar lösenord och användarnamn när det är klart.

Jag hoppas detta kan lösa problemet för några av er.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

p.s. När ni som redan har mitt bankkonto information skickar pengar måste ni ange ert förnamn och så mycket av efternamnet som får plats.

Du gillar kanske också...