Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 27 januari, 2021

 

Uppdatering 27 januari | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

Jag: Hej, Ashtar. Jag har haft en annan intuition och jag kanske läser av en tidslinje. Detta har att göra med intentionerna från den djupa staten och Alliansen med de Negativa Utomjordingarna. Jag förstår att de har den ondskefulla typen av energi, som skulle kunna tänka, ”Om inte vi ​​kan få det, så kommer inte ni heller att få det,” och med det menar jag, att de försökte hålla tillbaka mänsklighetens uppstigning på jorden, så att vi är oförberedda och att många då skulle dö när Händelsen kommer. Stämmer det?

Ashtar: Hej Sharon, det är en eventualitet som kan spelas ut.

Jag: Hur förhindrar vi det?

Ashtar: Du har mediterat för att få jorden på en positivare bana, för ett positivare utfall. Förstå att vi har försenat det slutliga frisläppandet av energi, den som vissa kallar Händelsen, så att jordborna kan förbereda sig för denna energetiska händelse. Naturligtvis kommer Alliansen med de Negativa Utomjordingarna och den djupa staten, att göra så mycket som möjligt för att förhindra att ni är förberedda för att klara av den energetiska explosionen, för de hoppas fortfarande att de ska kunna ta allt på planeten från denna tidslinje, tillbaka till tidslinjer som inte påverkas av händelsen, artificiella tidslinjer så som det varit.

Jag: Så som det varit. Dessa tidslinjer är dock fortfarande verksamma.

Ashtar: Det är de, men de tappar kraft. Det den djupa staten gör är att försöka förhindra mänsklighetens uppstigning, och försöka gallra ut Nordiskt DNA och andra gynnsamma DNA. Genom att göra så kan de fullända de hybrida kropparna, som de tycker är lämpliga för sig själva, reptil / human hybrid.

Det faktum att mångas DNA kristalliseras, och också lär andra hur de ska göra, är varför ni censureras. Medlet för detta är sanningen. De vill inte att ni ska ha kontakt med varandra. Anledningarna till allt som händer på jorden går långt djupare, än att bara försöka fördröja folkets revolution. Denna revolution skulle skapas genom att era DNA kristalliseras, och de med reptilt DNA för över det till det rena mänskliga kristallina DNA:t.

Den djupa staten är spelarna på spelbrädan. De kämpar mot uppstigningen och kristalliseringen av mänskligt DNA. De gör detta genom att i första hand ljuga för er och försöka hålla kvar de negativa energierna på jorden, för det var det människorna gjorde – de var innehavare av negativa energier. Och de skapar detta tillstånd inom er, genom att förgifta er med det ni konsumerar och era sinnen genom TV.

Jag: Ja. Något jag ska ta itu med den här månaden. Avgifta min kropp eftersom mitt hår faller av i testar nu. Ett problem med sköldkörteln.

Ashtar: De har arbetat hårt för att skapa förgiftade människor på jorden; det är den nivån de föredrar att ha era kroppar på, eftersom den är mest beboelig för dem. Och genom att hålla er nere så trodde de att de skulle ha stoppat uppstigningsprocessen, men ni inser själva att oavsett hur förgiftade era kroppar än är, så stiger ni fortfarande upp. De kan inte hindra det från att hända.

De har en sista sak att tillgripa – och det är att försöka använda Händelsen mot mänskligheten, genom att sakta ner er progress och se till att den sista explosionen av fotonljus som kommer till jorden, dödar er i stället för att frigöra er.

Ja, så är de.

Jag: Jag hatar dåliga förlorare.

Ashtar: LOL Ja, de tror sig matcha Gud, och det är naturligtvis långt ifrån fallet. De tror att de är väldigt kraftfulla, men det är självbedrägeri.

Jag: Och vi ser förändringar i USA nu med Mr T som tillträder i Florida, och WiFi och blackouts sker längs hela den östra kusten.

Ashtar: Stormen, ja. Alliansen genomför sina planer.

Jag: Hur är det med de smutsiga bomberna?

Ashtar: Vi arbetar med Alliansen för att förhindra felaktig användning av nukleär teknik. Det är möjligt att ni kan se militärer ockupera kärnkraftverk eller att dessa anläggningar stängs ner och låses. Vi måste vara uppmärksamma på spionage, och i synnerhet på motreaktioner mot alla drag vi ska göra.

De fortsätter att försöka skapa rädsla men det fungerar inte heller på många av er. Ni är inte rädda; ni är säkra på vad som händer, eftersom ni har varit förberedda på det.

De lika dig själv Sharon, som inte tror på systemet är helt enkelt ovanför det. De är redo för något bättre, eftersom de har utomjordiskt medvetande i människokroppar. Så de kommer att skapa det som måste skapas för att de själva ska växa, och visa resten av mänskligheten vad de faktiskt kommer att behöva göra, för att verkligen kunna vara fria.

När det gäller vaccinerna som släpps, förstå att de verkligen avskärmar människan från sin energetiska själsförbindelse. Det handlar om att sänka er energinivå så att uppstigningen återigen inte blir möjlig, och denna injicering kommer att innebära att ni blir offer för deras system under resten av era liv. Det kommer att innebära att ett ingripande utifrån kommer att bli nödvändigt, och vi har tillstånd att ingripa för er räkning, bara för att er fria vilja har avlägsnats. Denna vaccination är det sista halmstrået, så att säga. Ett sista avlägsnande av er fria vilja, men om ni överlever så kommer ni att placeras helt i våra händer för räddning. Många dör av denna injektion, och det finns det naturligtvis en anledning till, och det beror på att livsenergin har förnekats dem. Ibland i sådana fall kommer själen att lämna kroppen, eftersom de hellre frigör sig ut till etern i stället för att omges av negativa entiteter. Så döden är en befrielse för själen, från ytterligare kamp och fångenskap.

Jag: Gosse! Otroligt!

Ashtar: Det är krig, Sharon. Ett smutsigt krig. Det finns inga regler i detta krig. Vi hade gjort överenskommelser med de mörka, som fram till nu inte har följts från deras håll, men nu när vi tar bort dem från jorden, avslutas alla spel. Ljuset har vunnit. Det som spelas ut nu är bara en film från det som redan hänt i högre dimensioner. Ni upplever den här filmen i er tredje, fjärde och till och med femte dimension, och det är helt enkelt ett val hur mycket ni vill uppleva av filmen. Ni kan luta er tillbaka och inse att allt är bra, eller så kan ni bli involverade i rädslan, valet är ert. Och allt detta är en lektion. Det ni inte har förberett er på, kommer ni nu att uppleva på samma sätt som resten av mänskligheten på jorden kommer att göra.

Jag: Och när det gäller de tredimensionella som så naivt tar en injektion och blir avskurna från själen, hur kan man rädda dem?

Ashtar: I framtiden kommer det att finnas tidslinjer för dessa människor som är överlämnade till den djupa staten. Ja, förstå att tidslinjerna är olika. På vissa tidslinjer är den djupa staten nästan borta, i andra tidslinjer har de mer kontroll. Under dessa extremt lågfrekventa tidslinjer där de har vunnit kontroll över den mänskliga befolkningen, kommer vårt fysiska ingripande att vara nödvändigt för att befria dessa själar.

Jag: Så det kan till och med vara något sådant som att döda alla på den tidslinjen, så att de mörka inte kan komma längre, och att de ljusa själarna kan frigöras för att reinkarnera igen, i en värld där deras fria vilja kommer att stödjas.

Ashtar: Som ett exempel, ja. Man säger att tidslinjen för Harmageddon har dött, men om man fortsätter att skapa den kommer det att krävas en sådan utväg. Kom ihåg att döden är själens frigörelse tillbaka till Gud, inte ett fördömande av personen som dog.

Jag: Tack, Ashtar. Jag vet att jag kommer att fånga den för att kanalisera demoner, som är förklädda som dig. De som inte förstår vad du just sa, kommer att fördöma oss och fördöma mig för att ha kanaliserat en falsk Ashtar.

Ashtar: Jag förstår. När de ser mig stå framför dem på tv-skärmen, så kommer de kanske att förstå att det var mig du kanaliserade hela tiden. Upp med hakan, Sharon.

Jag: Ja visst. Jag tror att det finns tankekontroll för att vända människor mot dig, och alla som kanaliserar dig, för att vara ärlig.

Ashtar: Det finns det. Många känner att du kanaliserar en falsk gud. Det beror på dem själva; Jag är din sanning, Sharon.

Jag: Jag vet. Alla är Ashtar-experter, utom de människor som uppenbarligen kanaliserar honom.

Ashtar: Jag säger nu adjö. Adonai.

New on our website, sharonandivo.weebly.com: List of 365 Useless Behaviours that Show You How Disempowered You Are! Never one to give up trying to get people to leave ego behind and embrace their souls, I’ve compiled a list that’s almost complete now of many behaviours that people who are empowered don’t do. You can use this as a basis for self inventory and reflection.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...