Interregnum Rapport av Per Staffan, 22 juli, 2021

 

Kära Ljusarbetare,

Här kommer en kort uppdatering av framsteg och utveckling på vår uppstigningsfärd.

Som ni vet är vi mitt i ett kaos. Kaoset kommer att utveckla sig och förmodligen bli än värre, samtidigt som viss ljusning kan ses om man tittar på rätt ställen. Efter kaoset kommer åtgärder som vi alla så innerligt längtar efter. Jag skall ge några tidsmässiga milstolpar nedan – uppskattade – annars är det mycket svårt med tidslinjerna i linjär dit. Det är nästan så man kan rekommendera att gå ut i skogen eller åka till en skärgårds ö utan internet och titta tillbaka varannan månad. Lugnet inom stärks vi går framåt på vår själsresa – detta skriver mästarna om allra bäst.

Samtidigt skall vi vara medvetna om utvecklingar i det yttre för att kunna hjälpa människor som blir förskräckta och inte förstår. Vi kan ju konstatera att en viss positiv utveckling har skett. Covid har lugnat ned sig även om media försöker hitta nya saker att skrämmas med såsom Delta. Covid var naturligtvis eller är fortfarande ett medel för att skrämma folk att ta ett så kallat experimentellt vaccin, som har långsiktiga negativa biverkningar och slår mot immunsystemet. Vi vet kanske inte heller vad mer man har lagt in i vaccinen. Alla kommer inte att drabbas hårt av vaccinet  – de med höga vibrationer och starkt immunförsvar kan klara sig bra. Det kan cyniskt då också ses som ett sätt att gallra ut de med låga vibrationer, även om det inte var de mörkas intention i första hand. Så, ta inga vaccin – det finns ingen anledning.

Det har nu börjat komma fram mer och mer att hydroxychloroquin och andra gamla beprövade läkemedel kurerar Covid. De används med framgång i Indien. Som så ofta hade Trump rätt. Framgången i utvecklingen är att man kan börja prata om dessa fakta utan att de är konspirationsteorier, dock inte varsomhelst. I samma veva läggs det fram hur Dr. Fauci har ljugit om och undanhållit information om läkemedel.

Det börjar nu också att bli accepterat att vi kan prata om att hur Covid kom från Wuhan laboratoriet och inte från några djur. Här har Fauci också undanhållit information och sanningen. Man börjar tro att det var olycklig läcka. Sanningen är än värre. Det var en planerad läcka och man skickade sjuka kineser till Europa och USA för att sprida smittan, samtidigt som det var flygförbud inom Kina från Wuhan. När detta nu uppdagas börjar Kina prata om krig. I själva verket är Covid och vaccin en del av Kina’s och kabalens biologiska krigsföring – Detta är inte än accepterat men är på väg ut.

Så vi gör framsteg med avslöjandena om man lyssnar på rätt informationskällor. Media och sociala medier försöker att hålla locket på så mycket som möjligt, men det blir allt svårare.

Donald Trump har vart relativt tyst och hållit sig tillbaka. Dels vill han se hur Biden och demokraterna visar sina sanna jag för folket och vill att folket står upp och gör motstånd. Kabelen vill ha centrala beslut, medan Trump och alliansen vill ge makten till folket, dels på gräsrotsnivå, men också genom att visa på vilken makt varje delstat har. Han vill låta framförallt Texas och Florida ta ledande roller. Texas har nu beslutat att bygga färdigt muren mot Mexico som Trump startade och Biden satte stopp för, då det gäller Texas gräns till Mexico. Florida har lovat att hjälpa Texas i detta arbete.

Konstitutionen talar om ”We, the people….” Makten skall komma från folket. Det federala regeringen har tagit över makt från delstaterna, som delstaterna nu är på väg att ta tillbaka och förstår att det är deras rättighet. Många här i nordöstra USA säger att vi kanske skulle flytta till Texas eller Florida, eller Arizona.

I Maricopa County, Arizona fortsätter den så kallade ”forensic audit” (minutiös granskning) av röstandet som ägde rum där 2020. De officiella resultaten kommer inte att läggas fram förrän i augusti. Det har dock läckt ut att enorma oegentligheter har förekommit, inte minst då det gäller användandet av Dominion röstmaskiner.  De kommer att läggas fram i detalj i augusti. Under tiden åker representanter från andra ”swing states” såsom Georgia och Pennsylvania på studiebesök med intentionen att starta liknande granskningar i sina stater.

Trump planerar dock att bli mer framträdande. Det är sagt att kommer att han lansera sitt nya sociala nätverk den 4 juli, 2021. Dels vill han bli mer aktiv, men också därför att censuren kommer att bli än tyngre inom massmedia och FB och Twitter. I takt med att avslöjandena kommer fram ökar censuren och då behövs Trump’s sociala nätverk. Det blir också ett stöd inför valen 2022 och 2024.

Folk pratar mer och mer om hur dement Biden är och hur Kamala Harris är oduglig. Demokraterna själva kanske vill byta ut Biden och Kamala relativt snart, utan att detta drivs av Trump – en öppning för Hilary Clinton?

Alliansen strategi kanske kan börja skymtas. Man låter Biden och demokraterna göra bort sig både internationellt och inhemskt för att få folket med sig. Trump håller på att rensa ut leden inom de republikanska partiet från kabal medlemmar, dvs han går öppet ut och säger vilka han stöder i valet 2022. Han vill enbart ha kvar de som stöder honom. Han tänker sig då en storseger för republikanerna hösten 2022. Han vet dock att kabalen kan återigen fuska i det valet. Så valfusket från 2020 måste avslöjas innan dess, samt åtgärdas för att republikanerna skall få sin storseger. Samma sak gäller för presidentvalet 2024.

Trump själv behöver inte ställa upp i valet 2022. Enligt Konstitutionen kan det vinnande partiet då välja vem som blir Talesman, dvs Speaker of the House. I vanliga fall är det en ledande person som redan sitter i representanthuset. Konstitutionen säger dock att det vinnande partiet kan välja vem de vill som talesman, även någon som inte sitter i representanthuset, dvs de kan välja Trump.

Speaker of the House är den tredje personen som blir president om både den sittande presidenten och vice presidenten inte är ”tillgängliga”. Man kan tänka sig ett scenario där vilka demokraterna än har som President och Vice President så lägger man fram bevismaterial om brott mot dem. De blir olagliga som styrande. Det blir då Talesmannen som får ta över som President – dvs Donald Trump. Detta är ett scenario, det finns fler.

Det är många som frågar om RVn och GESARA/NESARA. Med ovanstående bild av utvecklingen tror jag inte Trump kan avsätta The Federal Reserve  och införa RVn förrän tidigast 2023 då han sitter som Speaker of the House. Jag har mina valutor väl förvarade och kommer att växla in vid rätt tidpunkt, när det nu blir.

När det gäller Sverige är det också spännande nu i dagarna. Äntligen kanske vi får bort Löven. Vi får se.

Ja, man kan se att allt går framåt trots allt. Vi famlar lite i mörkret, men om vi håller vårt eget ljus och avskärmar oss något från utvecklingarna i det yttre kan vi stå stadigt på benen. Jag vet att många av er känner av de kraftiga energierna, vilket också jag gör. Det får vi ta som en del av utvecklingen mot 5D.

Jag har också märkt att vi blir än mer separerade eller uppdelade då det gäller individer inom familj och vänkretsar. Det känns jobbigt för många, men det kan också vara en lättnad då tidigare nära vänner och familjemedlemmar inte kan eller vill förstå. Vi skall då inte spilla vår energi på dem. Vi får nu inse att vi är i en separationsprocess. De som inte kan eller vill se ljuset kommer att lämna denna planet på ett naturligt sätt. Covid och vaccin är ett instrument för detta. Detta förskräcker många och med rätta.

Min rekommendation är att praktisera ”detachment” eller avskildhet. Gör vad ni kan för era vänner om ni kan göra något, men bli inte känslomässigt engagerade till en grad då de ”drar in er”. Håll i minnet att alla inte kommer att gå vidare till 5D vid denna tid. Varje själs utveckling bestäms av Gud och själen själv.

Ja, det är spännande tider, men jag får avsluta här och komma tillbaka senare.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

Du gillar kanske också...