En administrativ uppdatering från Per Staffan, 7 juli, 2022

Hej kära läsare,

För några dagar sedan kraschade min datamaskin – därav inga upplägg. Jag har nu inskaffat en ny fungerade laptopp och skall försöka komma ikapp snarast möjligt.

Tyvärr har två av våra kära trogna översättare tagit ledigt på obestämd tid, vilket gör det hela svårare.

Om det finns några personer som kan rycka in och översätta på kort sikt och kanske längre sikt vore det förnämligt. De översättare vi arbetar med nu har arbetat hårt under en längre och jag kan förstå att det kan vara svårt att hinna med, med allt annat som livet kräver.

Förövrigt är jag i färd med att sätta ihop möten till slutet av augusti och början av september. Jag återkommer med detaljer om det.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...