Ishvara via Ann Dahlberg, 12 juni 2023

Ishvara via Ann Dahlberg
12 juni 2023
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag är jag mer intresserad av att studera de tingens skeenden som ni har runt omkring er. Se bara på växten, hur den solar sig och strålar med hjälp av solens ljus. Javisst, de behöver vatten också, det livgivande vattnet, så att de inte torkar ut, de behöver också näring från jorden, där de nu står stabilt medan de söker sig till solens glans.
Det är tingens ordning som omfattar allt levande på Jorden. Ja, det omfattar även bergen som många har sett som ett dött material, men som också står under utveckling och är därför levande.
Ni gör själva många ting, kära människor på Jorden. Era händer bearbetar tingen och formar dem till något som ni har användning för, eller för att de är vackra att se på. En del av det som ni använder är levande material, en del är skapade från ett dött material och kan inte ge er den tillfredsställelse som ett levande material kan göra.
En del av era skapelser är skapade av kärlek och bär kärlekens signatur till den som får hand om det. Du kan själv känna om det som du fått eller köpt vibrerar av kärlek eller om det är död materia.
Det kanske rent av ger dig en känsla av negativ energi. Försök att känna in om det som du får eller köper ger en positiv eller en negativ respons inom dig själv. Det är nu er magkänsla gör sig gällande, så ignorera inte den.
Lita på er själva och håll er magkänsla levande och agera efter den när ni får en känsla av något som ni inte tycker känns bra. Avvakta då under de omständigheterna att fatta några beslut och fundera en gång till. Svaret kommer att uppenbaras för dig, när du på allvar lyssnar in dig själv.
Det är i ditt nu som du kan känna in det som är rätt eller fel för dig och andras övertalningsförmåga och eventuellt manipulerande energi kan inte nå dig. Du är förankrad i Jorden och har tillit till dig själv och ditt högre jag att fatta beslut för dig som är bäst just nu.
Du är den som känner dig själv bäst och ingen kan bättre fatta beslut åt dig än du själv. Var och en följer sin egen inre klocka och det är bäst för deras egen utvecklings skull.
Det går inte att hoppa över steg som man inte har någon som helst förståelse för, men man kan påskynda sin utveckling om man fått vissa insikter om något som man inte har förstått innan, men ändå har en viss erfarenhet av.
Det är det som händer nu, kära människor, insikter kommer som en skänk från ovan, bara man kan koppla dem till något slag av erfarenhet som du själv har gått igenom.
Du måste kanske erfara det flera gånger för att förstå det, men under den utveckling som ni och Jorden befinner er i, så går det fortare och alla blir mer medvetna i en allt snabbare takt.
Erfarenheterna finns ju också lagrade i er minnesbank och den är mer aktiv idag. Det beror på att det kollektiva fältet är mer aktivt och förser er med mer information som öppnar upp för de insikter och erfarenheter som ni alla bär inom er.
Ja, det är mycket som sker nu på Jorden och det kan vara svårt att hänga med i svängarna, när det gungar lite fram och tillbaka. Bekymra er inte om det utan låt saker och ting bero om ni blir förvirrade av all den information som forsar över er.
Koncentrera er då på er egen inre balans och avvakta er hjärtas respons för allt som sker i det yttre. Du ska kanske inte ens vara koncentrerad i det yttre utan vara helt fokuserad på det inre ett tag, tills balansen återställs, så att du kan balansera
det inre och det yttre till den enhet som är du just nu.
Det är meningen att ni ska leva i er nutida verklighet och se saker och ting för hur det verkligheten förhåller sig utan att blanda in för mycket tankar och känslor i det. Det kan vara en utmaning men det är också en välsignelse att kunna leva på det sättet.
Det är fler som har insett det och strävar mer och mer efter att leva i sitt ”nu”.
Det är tacksamt och vi bugar inför ert arbete med er själva.
Stor kärlek
Ishvara

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *