Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juni, 2023

 

Lyckas med hjälp från Sirius, Andromeda & Plejaderna ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat många civilisationer i hela denna galax och till och med detta universum, eftersom vi är fascinerade av det fysiska livet, och vi njuter så mycket av att se er komma till de slutsatser som ni kommer till. Vi njuter också helt av att bevittna er övervinna motgångar där på jorden och i alla andra världar där livet har haft kännande medvetenhet. Vi förstår oss själva bättre utifrån dessa observationer, eftersom vi alla är ett, och vi vet också bättre hur vi ska tjäna alla er som är i fysisk form. Vi är i det icke-fysiska, där vi kan ge så mycket till dig som är immateriellt, men som också är ovärderligt.

Vi ber er att känna efter vad det är som vi bidrar med till er, för vi förstår att det finns så mycket som skulle kunna få er uppmärksamhet där på jorden, och vi vet att vi konkurrerar med alla typer av media. Vi vill också bara att du ska få mer kontakt med dina känselförmågor, med dina sinnen. Vi vet att det också kommer in energier från Sirius, Andromeda, Plejaderna, och så vidare, och vi vill inte att du ska missa något av det.

Det vi har märkt i våra observationer är att det fysiska livet vill överleva, och vid en viss punkt vill man gå längre än att bara överleva. Du vill trivas. Att blomstra definieras olika av olika varelser. En del försöker trivas ekonomiskt, andra andligt. Vissa försöker trivas i sina relationer, andra i sina äventyr. Oavsett vad är det allt för upplevelsens bästa. Det tjänar alltid Källan, och därför det största och högsta goda av alla.

Och så, alla måste titta på sin syn på att blomstra, och skulle också tjäna på att titta på vad de gör för att uppnå just den livsstilen. Kanske genom att undersöka vad det är du tror att du måste göra, eller du tror att du måste ha, för att trivas, kan du se några av hålen i några av dina teorier, och du kan göra de justeringar som du i slutändan vill ha och behöver göra.

Vi kan berätta för dig just nu att vi har observerat så många som tror att det måste göras någon form av uppoffring för att trivas. Varelser genom historien har offrat sin frihet, och de har offrat goda år av sina liv för att komma till det livet av att blomstra enligt deras definition. Vi säger att inget sådant offer är nödvändigt och att universum söker balans inom sig. Därför kan du göra vad du vill göra för att trivas, och någon annan kan göra vad de vill göra för att trivas, och inga uppoffringar behöver göras, eftersom vi alla är delar av samma Ena Varelse, och alla har sina medfödda önskningar.

Därför, när du erkänner vad dessa önskningar är och du följer din lycka, lyssnar du på den inre vetskapen som du har, du blir den perfekta pusselbiten du alltid var menad att vara, och du kan trivas oavsett vad och utan uppoffringar, utan att behöva ge upp någon aspekt av livet som också är viktig för dig. Om du har en av dessa övertygelser som säger att du måste göra uppoffringar för att trivas, släpp då den tron och känn lättnaden i den. Det är meningen att ni ska trivas, ni är gjorda för att trivas, och det finns inget som kommer i vägen för er annat än ni själva, inget som någonsin skulle kunna hindra er från att frodas. Lyssna på samtalet som du har inom dig och ta alla steg du har tänkt ta för att komma till den platsen, så lovar vi dig att du kommer att nå dit.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *