Ishvara via Ann Dahlberg, 14 februari 2024

Ishvara via Ann Dahlberg
14 februari 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag vill jag prata lite om hur forskare har det, som lever i er värld idag. De är beroende av donationer för att kunna forska om det som de vill eller har en viss passion för.
De här donationerna ska egentligen vara neutrala men de kan ofta komma från penningstarka organisationer eller företag som gärna vill ha lite inflytande över den forskning som bedrivs. Ett inflytande som gynnar dem själva eller det företag som de bedriver.
Det här kan leda till en del konflikter mellan de som forskar och de som betalar för forskningen. Det är ju så, kära vänner, att utan forskningsanslag så blir det ingen forskning. Det är ett fåtal forskare som kan genomföra sin forskning med hjälp av donationer från frivilliga organisationer utan koppling till politik eller någon större organisation eller företag. Deras forskning tystas också ofta ner eller ifrågasätts om den inte överensstämmer med den forskning som är styrd av de större företagen eller den politik som råder.
Det sker trots att den forskningen är mer kvalificerad, neutral och går att bevisa genom noggrann statistik. Det här missförhållandet känner allmänheten oftast inte till, för då skulle de nog välja att donera sina pengar till de oberoende forskare som finns lite överallt i er värld.
De försöker göra ett så noggrant arbete som möjligt, för att kunna bidra med mer kunskap som kan vara till hjälp för både människor och Jorden. Det här kommer att förändras framöver och det finns redan nu organisationer som försöker hjälpa forskare att få fram sina forskningsresultat.
Privatpersoner kan också donera pengar då de har förstått att en snedfördelning äger rum i de forskningsanslag som ges ut. De kan också välja att bidra med donationer till de forskare som forskar i ett ämne som de är intresserade av. De vill ofta inte synas av olika anledningar, så de gör det på ett diskret sätt.
En del gör det öppet om de har ett företag som kan ha nytta av den här forskningen och det inte finns några forskningsanslag inom det här området, eftersom det inte är intressant för de större bolagen. Det finns många olika områden att forska inom, men det är inte alla som prioriteras då de inte skulle ge någon större inkomst för dem som delar ut forskningsanslagen.
Ja, så ser det ut, mina kära vänner, det kan vara något att tänka på innan ni donerar några pengar till de som forskar i något ämne som ni själva är intresserade av eller om ni vill hjälpa andra människor till ett bättre liv.
Det forskas mycket om sjukdomar idag, men är den forskningen styrd eller är den
oberoende kan vara en viktig fråga att ställa sig innan ni bidrar med era eller andras pengar till just den organisationen.
Det var lite om forskningen, kära vänner, som ni förstår så ligger det här mig varmt om hjärtat eftersom en gedigen och väl utförd forskning kan hjälpa människor att få bättre levnadsförhållanden både när det gäller er hälsa, teknik, eller i den miljö ni lever i.
Det finns oberoende forskning inom alla de områden som människor behöver idag, det gäller bara att vakna upp till hur det förhåller sig, så kan man hitta den forskning som ligger en varmt om hjärtat och är särskilt intresserad av att den kommer ut till allmänheten. En del forskare har börjat att sprida sin forskning på nätet, de som är oberoende av inkomst och kanske har en praktik vid sidan om.
Alla har inte den möjligheten, men fler och fler börjar nu träda fram för att allmänheten ska se och förstå att det är dags att agera till allt som nu avslöjas i era olika medier. Det är en omvälvande tid och det finns många modiga och starka människor runt om i er värld som hjälper till med uppvaknandet.
De har stor tilltro till mänskligheten och det goda och kärleksfulla som finns inom dem. Medkänslan har också vuxit sig stark människor emellan och vi ser en ny ljus och kärleksfull tillvaro bre ut sig på Jorden.
Jag ser med stor kärlek och respekt på det arbete som nu utförs på Jorden. Det är med stor glädje jag ser hur människor vaknar till sin egen visdom och kärlek i sitt hjärta.
Stor kärlek,
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *