Ishvara via Ann Dahlberg, 3 december 2023

Ishvara via Ann Dahlberg

3 december 2023

Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag skulle jag vilja prata lite om hur vädret beter sig på Jorden.
En del av det som ni upplever som klimatförändringar är orsakat av människor genom de utsläpp som sker på Jorden och i luften. En del beror på solen och de utbrott som sker där i form av solfläckar och soleruptioner som i sin tur påverkar Jorden.
Er planet har också rört sig lite grann så att sydpolen och nordpolen inte längre ligger exakt där de låg förut. Däremot så närmar de sig det ursprung som de från början har haft. Allt sammanlagt så ger det de klimatförändringar som ni ser idag.
Regnskogen är en del av Moder Jords lungor så den skulle ni vara mer försiktiga med att hugga ner, den har stor del i era klimatförändringar och påverkar era regnområden på olika sätt. Balansen mellan regn och torka kan förändras och det i sin tur kan ställa till det för många människor på Jorden.
Sammanlagt kan allt det som jag nyss räknat få stora konsekvenser i många länder. Det här gäller för både natur, djur och människor. Det har nu börjat att uppmärksammas av fler människor som varnar för de konsekvenser som mänskligheten själv har orsakat genom utsläpp och ovarsamhet med Jordens resurser.
Det här går ju att rätta till och det kommer att göra stor skillnad när ni värnar mer om Jorden och använder er av den teknik som redan finns, för att få renare luft och vatten.
Ja, kära ni, det finns mycket som ni redan nu kan göra. Det kräver bara en viss högre medvetenhet och förståelse av att allt hör samman och är sammankopplat från det lilla till det stora. Det här påverkar givetvis era kroppar på samma sätt som det påverkar er planet.
Ni behöver dricka rent vatten och andas in ren luft för att må bra. Er mat påverkas ju också av luft, vatten och jord, så det är viktigt med kunskap här, en kunskap som kommer från en högre medvetenhet. En kunskap som ska leda Jorden och människorna till en större insikt om vad som nu behöver göras, för att ett nytt rike av kärlek, ansvar och respekt ska kunna manifesteras på Jorden.
Det är en del människor som har påbörjat det här arbetet men som får ett större motstånd än vad de hade förväntat sig. De hade för få människor med sig, många sov fortfarande i sin Törnrosasömn, men de två senaste decennierna har ändrat på det och fler har vaknat upp. De ser verkligheten som den är och förstår att den behöver skifta för att inte upprepa samma historia gång på gång med lite olika nyanser.
Det här ger hopp för framtiden, kära vänner, det ljusnar i horisonten som ni brukar säga. Människors auror börjar få starkare färger och det sprids genom det kollektiva fält som ni alla tillhör. Den enes visdom blir den andres kunskap som leder till en högre medvetenhet om sig själv och sitt sanna jag.
Ett fåtal människor kan påverka ett större antal människor genom den utstrålning av visdom och kärlek som omger dem. Det här kan vara något att tänka på när ni tycker att ni gör för lite eller inte gör någonting alls. Ni ser inte allt arbete som ni gör eller redan har gjort på Jorden. Det är mycket som ni redan har åstadkommit både i det här livet och i tidigare liv.
Kära vänner, ni vandrar vid den här tiden på Jorden för att ni alla behövs och att det är just er speciella begåvning eller gåva som fordrades för att få den här skutan att gå smidigare framåt till ert gemensamma mål, ett nytt rike sprungen ur en högre medvetenhet och kärlek.
Det är med stor glädje och tacksamhet som jag ser alla dessa grupper av människor, som gemensamt arbetar för att sprida sin visdom och kunskap på olika sätt. Det finns också ett stort antal människor som sprider sin visdom och kärlek bara genom att vara här på Jorden under den här tiden,
Jag tackar ödmjukt alla som bidrar till ljusets ankomst på olika vis.
Stor kärlek,

Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *