Änglarna via Ann Albers, 3 december 2023 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 3 december 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Så många av er har hört oss diskutera vikten av er vibration de senaste åren. Inte en enda av er fick lära sig i barndomen att era handlingar betyder så mycket mindre än er energetiska vibration. Bara några få av er uppmuntrades att följa er inre kompass, snarare än att sträva efter att behaga andra. Det är inte konstigt att det är så utmanande för många av er att anamma 5D-paradigmet. Idag vill vi hjälpa och uppmuntra er, förklara saker på ett djupare plan, och ge er ett nytt spel att spela för att hjälpa er att lära er mer om kraften i er fininställning. 

Föreställ er att ni har en dröm i ert hjärta. Tänk er nu att det går en film på TV om hur ni tar er från där ni är nu till uppfyllelsen av den här drömmen. Det är en härlig film om synkronisering, glädje och triumf. Vi är ganska säkra på att ni skulle vilja se den filmen!  

På en helt annan kanal finns det en nyhetssändning. Den berättar gång på gång om ert förflutna, nutid och människorna omkring som de är nu. Den berättar nyheter om världen omkring er som den är nu.Den har ingen förståelse för manifestation. Som ett resultat, när den projicerar in i framtiden, visar den helt enkelt nutid och förfluten tid i en ny form. Det är inte så troligt att ni vill titta på den här kanalen. 

Anta nu att ni har en magisk mottagare. När ni tänker på något som gör er lyckliga, tittar ni på den vackra filmen om ert liv som utvecklas på ett graciöst sätt. När ni tänker på något som får er att känna er olyckliga, tittar ni på den deprimerande nyhetskanalen som matchar era egna negativa tankar.  

Som ni kan föreställa er skulle de flesta av er skifta mellan den goda filmen och den deprimerande nyhetskanalen tusen gånger, om inte mer. Förstå att den bra filmen bara spelas när man tänker tankar som känns bra, många av er kan lätt dra slutsatsen att ni aldrig skulle nå slutet! Fram och tillbaka, fram och tillbaka hela tiden.  

I verkligheten är det så här många av er lever era liv. Ni är den första generationen som är medvetna om värdet av er inställning. Ni håller på att lära er en ny färdighet. Det är rimligt att förvänta sig att nimåste försöka, försöka, försöka igen innan ni lär er att värdera era känslor och ställa in er på saker som känns bättre. Det tar tid, uthållighet och övning för att utveckla nya vanor. Ge er själva kredit för det. 

Anta nu att ni verkligen vill se ert lyckliga slut. Som ett litet barn som spelar ett videospel börjar ni öva på era “inställningsfärdigheter.” Ni leker med era tankar för att hitta de som känns bra. Ni utmanar er själva för att se om ni kan hitta något som känns tillräckligt bra för att få den goda filmen att börja spela igen.  

Ni börjar lägga märke till tankar som förvånar er. Lite i taget, hur frustrerande det kan verka till en början, lär ni er att hantera er inställning tills ni kan titta på den vackra filmen under långa perioder. Så småningom, med övning, blir ni så bra på att ställa in er att ni kan titta på den goda filmen till slutet. 

Kära ni, den goda filmen finns där och väntar på att ni ska spela upp den. De flesta av er fick lära sig att ställa in sig på det förgångna eller nuet, oavsett hur bra eller dåligt det kändes. Sällan fick ni lära er att bry er mer om hur ni mådde. 

Tänk er att ni vill ha ett förhållande, och istället för att fokusera på det utmanar ni er själva att hitta saker att älska med livet, att hitta sätt att dela med er av kärlek, och lite i taget utan att ens försöka manifestera en relation, ställer ni in den där bra filmen med alla sina lyckliga slut.  

Ni nöjer er inte med att bara känna er ok, även om ni inte har det ni vill ha. Utmana er själva istället att hitta sätt att må bra – här och nu med det ni har. Ni kan använda er briljanta hjärna för att välja en välmående tanke här och nu. Ni kan uppskatta solens värme i ert ansikte. Ni kan lägga märke till och förundras över de små bina som pollinerar era grödor så att ni får mat. Ni kan sitta, andas och ta emot vår kärlek och hjälp. 

Dagligen omges ni av miljontals små möjligheter att må bra. Det är inte meningsfullt att beröva sig själv de goda känslorna och den bra filmen som kommer att leda till det goda slutet, bara för att ni är upprörda över att det goda slutet inte är här nu. Ni vill alla vara lyckliga. Välj det nu så kommer den goda filmen att spelas upp och ge er ännu mer. 

Vissa av er tycker att detta inte är rättvist, och vi förstår det, men ni kan inte tillämpa en mänsklig lag på Universum som verkar i termer av vibrationer, och förvänta er att det ska fungera som en människa skulle göra.  

Som ett resultat är det svårt för så många av er att lita på att Universum levererar era drömmar. Vi förstår det. När dessa nya koncept har introducerats i det mänskliga medvetandet, kommer många av er fortfarande att omfatta 3D-paradigmet av att “göra” medan de försöker tillämpa det på 5D-lagarna av att “vara.” 

Ni lärde er att “fejka tills du klarar det. Om det hjälper er att uppnå vibrationen av det ni önskar, så uppmuntrar vi det! Men ni kan inte fejka vibrationer. Inga handlingar, falsk positivitet eller agera “som om”, kommer att spela roll om det inte får er att känna er underbara. Det är mycket bättre som några få av er har sagt genom åren, “F*# it till you make it!” Ignorera alla drömmar som ni inte mår bra av och fokusera på saker som får er att må bättre. Sa vi, änglarna, precis det? Ja kära ni, vi säger det med kärlek, humor och en insikt om att många av er kommer att känna sig mer inspirerade genom att flytta fokus, än att anstränga er mer för att må bra över ett ämne som ni ändå inte mår bra av. 

Om ni inte mår bra av relationen ni har “försökt att manifestera” och som inte har kommit, fokusera på allt annat som känns bättre. Ni plågar er själva i era försök att må bra över något som inte fungerar. Hitta lyckan där den är lätt att finna, och låt er vibration höja sig naturligt.  

Så många av er har lärt er att visualisera, och det kan vara ett underbart verktyg om det hjälper er att hitta den känsla ni önskar. Om visualisering får er att må sämre, eftersom det får er tänka mer på vad ni ännu inte har, är det bättre att visualisera en god lunch som får er att må bra.  

Ni fick lära er att tysta er hjärna medan ni mediterar, men om det får er att känna er frustrerade, hitta ett annat alternativ. Lyssna på musik ni tycker om, ta en promenad, laga något gott. Om ni ärligt försökerkan var och en hitta något som tystar de negativa tankarna och låter er vara närvarande i nuet. Ge inte upp och säg att ni inte kan. Ni kan. Ni behöver bara öva på er gudagivna kraft och experimentera lite tills ni hittar ert eget sätt att känna er närvarande och må bra.  

Ni fick lära er att vara snälla och göra gott, och vi uppmuntrar det eftersom det är er natur att älska, men när era kärleksfulla” handlingar inte känns som kärlek, gör dem inte då. Om ni hjälper en otacksam vän kan det kännas underbart ett tag, men när det inte känns underbart längre sluta då attgöra det, eller hitta ett skäl att må bra igen. 

Så många av er har gett så mycket att ni känner er förbittrade över att andra inte ger tillbaka, men kära ni, ni är de som valde att fortsätta ge när den inte längre kändes bra. Ni är de som valde att ge mer till andra än till er själva. Så många av er fick lära er att det är “bättre att ge än att få,” när det i verkligheten är bättre att vara i ett balanserat flöde. Iaktta och lyssna på era känslor för att hjälpa er att stanna kvar i det här flödet. 

När ni lär er att vara ärligare om era känslor, kommer ni att ge när det är en glädje och fylla flödet när det behövs. När er vibration blir en som ger med glädje, kommer ni att attrahera andra som också ger med glädje. Men om er vibration är en som ger för att ni “måste” eller “borde (även när ni “suck” inte känner för det) så kommer ni istället att dra till er andra som känner sig lika tomma och vill att ni ska ge till dem, när ni vill att de ska ge tillbaka till er. 

Det är en missuppfattning att tro att bara för att ni “ger” kommer ni att attrahera andra som “ger.” Detta skulle vara en “lag om att göra,” men Universum fungerar under “vibrationens lag.”  

Det finns ingen “lag om att göra.” Det finns ingen lag i Universum som säger att om du gör mer, kommer Universum att göra mer för dig. Det finns ingen lag som säger att om du ständigt gör gott, kommer du ständigt att ta emot gott. Det finns ingen lag som säger att om du ger kommer du att . Det finns bara vibrationslagen. Oavsett vad ni gör, spelar energin ni gör det med oändligt mycket merroll än själva handlingen.  

Om ni ägnar er åt era favoritaktiviteter med glädje eller upptäcker nya som ger er glädje, kommer ni att möta en partner fortare än om ni ägnar er åt nätdejting. Om ni älskar jakten och idéen om att träffa flera nya människor varje helg och sortera igenom dem, kan ni lätt möta någon på en dejtingsajt, men få av er känner ärligt talat så. Gud har arrangerat möten i tusentals år. Ert “görande” är inte viktigt. Er vibration är det. 

Om ni läker en fysisk åkomma och ni älskar era läkare och den vård de ger, kommer de antagligen att fungera bra för er. Om ni misstror läkare men älskar alternativa terapier, kommer de förmodligen at fungera bättre för er. Om ni hellre ignorerar ert tillstånd och fokuserar på andra saker som ger er glädje, kommer de att ge er glädje och sannolikt healing också. 

Vad som inte fungerar är tankar som inte känns bra och tvinga er själva att göra saker som går emot er känsla. Även om ni skulle dö, skulle ni ha levt lyckliga tills ni gick vidare över till en lycklig verklighet.  

Det enda som räknas angående vad ni kommer att se i er framtid, är vibration. Var snälla mot er själva. Ni är modiga äventyrare. Ni har inkarnerat på Jorden under några av de största paradigmskiften som mänskligheten har sett i nedtecknad historia. Ni håller på att lära er att låta era handlingar födas ur glädje och inspiration.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *