Ishvara via Ann Dahlberg, 31 juli 2023

Ishvara via Ann Dahlberg
31 juli 2023
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag har jag kommit för att tala lite om den framtid, som ni alla möter nu på ett eller annat sätt.
En del av er väntar på en framtid som de har visualiserat inom sig. Andra tar små steg mot en framtid som de snart önskar kommer att visa sig för dem. Det finns också människor som förbereder sig på olika sätt för en framtid, som de tror kommer att hända på grund av det som nu utspelar sig i världen.
Ingenting av allt det som jag nu har räknat upp är varken rätt eller fel. Det är helt rätt för en individ att göra det som han tror på och känner är rätt för den individen. Vi närmar oss vårt mål på olika vis och vi lär oss hela tiden nya saker på vår väg dit.
Framtiden hägrar för många av oss idag, eftersom vi är trötta på de rådande omständigheter som finns runt omkring oss.
Att vänta på framtiden kan vara ett sätt att hålla hoppet uppe i sitt hjärta, där man kanske har svårt att se något hopp. Att ta små steg mot en framtid som man önskar sig och snart vill uppleva, hjälper dem att manifestera sin egen framtid. Att förbereda sig för en framtid som de tror kommer att ske den närmaste tiden, ger dem en känsla av trygghet i att de och andra med dem kan ta sig igenom eventuella svårigheter.
Ni förstår säkert att utifrån det som jag nu har beskrivit, så är allt bra och alla bidrar på sitt speciella vis. De som förstår att nuet är den enda plats där de kan förändra sin framtid, kommer att märka av att de steg som de just nu tar, speciellt om de stegen tar en annan riktning än de som de tagit tidigare, så förändras det liv som de nu lever i.
Det kommer att ge resultat på ett helt annat sätt än om man lägger för stor vikt på en framtid som ännu inte är tillgänglig och kan skifta beroende på vad som händer inom mänskligheten. Det går inte att förutsäga framtiden eftersom det är många krafter som försöker styra den, men de kanske använder sig av de erfarenheter som de redan har och upprepar det förflutna, som de tror är den verklighet som de befinner sig i.
Sanningen är att den enda riktiga verkligheten är i det ”nu” där du just nu befinner dig, som kan ändra den verklighet som egentligen inte längre finns eftersom det tillhör det förflutnas spöke.
Det är när många människor förstår det och arbetar i nuet för att förändra sitt och andras liv, där även planeten ingår, som en större förändring sker på Jorden. Det pågår redan nu lite runt om världen. Det går därför inte längre att förutse hur framtiden kommer att se ut.
Er värld förändras och det sker fortare nu på grund av att allt fler människor vaknar upp till sin egen kapacitet att förändra tillvaron för sig själva och indirekt även det kollektiva, och flera nya förändringar kan redan skönjas på er jord idag. De kanske inte alltid syns med era ögon, men vi kan uppfatta dem från vårat perspektiv.
Ja, kära vänner, det händer mycket på er jord idag, men också inom mänskligheten och ert liv som enskild individ. Vi har sett er förvåning när ni har blickat bakåt tillbaka på ert liv och ser den stora förändring som har skett, när det gäller den utveckling som ni har genomgått och hur den har påverkat ert liv.
Detsamma gäller för Jorden, och de människor som levde för 50 år sedan, förundrar sig över den snabba utveckling som har skett sedan de sprang omkring barfota i gräset.
Det är svårt att hänga med i den takt som utvecklingen nu sker på Jorden. Det är därför det är viktigt att jorda sig, känna att man står med båda fötterna i marken och försöka befinna sig i ”nuet” så ofta som man kan. Det ger en lite andningsuppehåll och stärker energin inom er.
Ni ska alltså inte hålla andan utan andas lugnt och stilla nerifrån magen och vila lite i er själva. Det gör du bäst om du är närvarande i det som finns runt omkring dig just nu. Känn fötterna på marken, golvet eller var du än är någonstans, så märker du hur allt blir lite mer stilla inom dig och dina andetag blir djupare och effektivare.
De blir automatiskt långsammare och hela din kropp blir lugnare och du känner dig mer harmonisk och ett leende kan skönjas i ditt ansikte. Det är ett effektivt sätt att slå ner på takten, kära vänner, samtidigt som den fyller dig med förnyad energi. Energi som snabbt kan förbrukas idag genom all den stress som vi dagligen möter eller upplever själva.
Den kan vara både befogad eller obefogad, men den kopplingen gör din hjärna genom de tankar som den får. I ett jordat tillstånd är det lättare att se klart och skilja det ena från det andra.
Lyssna inåt, kära vänner och jorda er, så att ni kan ta de små steg som behövs för att förändra er inre såväl som er yttre verklighet. Ni har alla möjlighet att göra det ”nu”.
Stor kärlek,
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *