Ivo av Vega via Sharon Stewart, 30 september 2019

Ivo av Vega via Sharon Stewart, 30 september 2019

 

Jordmänniskan var en Supervarelse | Ivo av Vega via Sharon Stewart

Jordmänniskan är en supervarelse.

Jordmänniskans DNA var så fenomenalt i forntiden att de var den högsta varelsen av alla väsen. Det fanns en supervärld här, skapad av supervarelser.

Lemurierna och Atlanterna kom inte hit och fortsatte att inkarnera för att de tänkte: ”Hej! Låt oss göra jorden stor igen! ”De inkarnerade här eftersom jorden VAR en fantastisk plats att vara på.

Allt detta har raderats från våra sinnen och från vårt DNA. Alla varelser i galaxen minns varje detalj i sina tidigare liv. Det gör inte vi. Varför är det så? Eftersom det har raderats och alla skrivna anteckningar om dem finns hos Vatikanen inom lås och bom. Resten finns på pyramiderna men ingen kan läsa hieroglyferna. Jag vet att när våra vibrationer stiger tillräckligt kommer vissa att kunna göra det telepatiskt. Det krävs en högre vibration och telepati för att göra det, och det kräver också tålamod eftersom varje hieroglyf är sin egen berättelse! De är inte ord. Jag tror att de liknar en slags vibration – var och en har en frekvens och den måste tolkas.

De människor som ni ser som jordmänniskor nu är försvagade skuggor av sina tidigare härliga jag. Det vi ser som en jordmänniska är en patetisk varelse jämfört med vilka de var för årtusenden sedan.

Utomjordingar hade bidragit med det allra bästa av sitt DNA till den mänskliga formen för att skapa en supervarelse. Och de levde som supervarelser på vad som var en femte dimensionell planet innan den sjönk i vibrationer till 3D. De var gudar, gudar i fysisk form. Och titta på dem nu! Jag är säker på att tårar har fällts för jag känner det så.

Detta är vad utomjordingarna försöker göra nu: att återställa mänskligheten på jorden till sin födslorätt – till kungarna och drottningarna över den art som de ursprungligen var!! Jag vet att Ivo har varit engagerad i tusen år så jag tvivlar på att detta kommer att ske över en natt.

Alla våra minnen har torkats bort. Våra gamla civilisationer ligger längst ner i havet och i Antarktis och vi har inte tillgång till dem.

Kan du föreställa dig om detta var accepterat av allmänheten? Vilken ilska de skulle känna och hur skulle de inte börja ta tillbaka sin kraft? Det är därför som de mörka fruktar ljusarbetaren – eftersom vi får tillgång till de som kan berätta för oss och jag gjorde precis det. Så vidarebefordra det. Jordens människor behöver veta vilka de egentligen är och hur de har lurats!

Jag: Ivo, det här är en travesti. Jag fick höra det här igår kväll av en välvillig varelse, som uppdaterade mig på grund av att människor inte kommer ihåg sitt förflutna. Det har raderats från vårt DNA av den giftiga miljön som vi lever i, av vacciner och många andra saker som fortsätter att förstöra vårt DNA.

Ivo: Och ni har fått DNA:t utslaget av de negativa raser som skulle vilja vara era kommendörer. Det finns ingen person på jorden som inte har reptiliskt eller annunaki DNA. Ni bär alla det i en eller annan utsträckning. Och det är detta DNA som måste utrotas i era system. Ni gör detta genom att göra ert skuggarbete eftersom detta DNA upprätthåller skuggan.

Jag: Så vad omvandlas det till då?

Ivo: Det tillåter kärleken i din ljusvarelse att få tillgång till den sektorn i ditt sinne och att forma om den.

Jag: Aha. Så det betyder att den andliga processen kommer att förändras i framtiden – när vi först utrotat detta negativa DNA?

Ivo: Ja, det kommer den och ja, det här är en travesti. Vi skall dock inte ensamt skylla på Annunaki/Archons. Som Akon har sagt i, ”Beyond the Light Barrier,” så har ni en variabel sol som går igenom höga och låga perioder. Eftersom ert folk är så beroende av solen för energi, fråga alla kanadensare som lever igenom sina solfria vintrar, så kommer de att hålla med mig helhjärtat …

Jag: Ja, jag gör det. Jag är ett vrak utan solsken.

Ivo: Ja, er sol är en del av problemet. Det är en variabel stjärna som orsakar toppar och dalar i er utveckling som art.

I slutändan skulle jordmänniskan vara välkommen att rehabiliteras i galaxen, men först efter att fullständig välvilja har uppnåtts. Vi behöver inte en stridande art ute i galaxen. Vi har redan några och de är inte heller välkomna att leva bland oss.

Jag: Ivo, jag har sett lägre dimensionella varelser på planeter som är mindre materiellt utvecklade än jorden. De bodde i kojor och bar enkla kläder. Men vi var inte de varelserna, eller hur? Vi var som gudar sa han till mig.

Ivo: Ja, när ni har det bästa DNA från alla mänskliga arter, som redan är skapade till avbild av den första skaparen, hur kan ni inte vara gudar? Ni var en art att skåda. Er klädsel var överdådig. Vad ni gör idag med er betoning på att klä upp er, är de sista resterna av denna överdådiga stil.

Och planen är att återställa er till er födslorätt. Alla 12 DNA-strängarna kommer att aktiveras och detta välvilliga DNA kommer att återställas. Ni har galaxens historia redan inom er, men er egen saknas tyvärr. Utan er egen historia först, ligger allt annat vilande i ert DNA. Era manipulatorer visste detta och arbetade för att nedgradera er till de fattiga varelser som ni nu är – omedvetna om vilka ni är, inte kapabla att förstå att ni är mästare, och värst av allt, för att acceptera er själva som plundrande, negativa varelser av hat. Det är den fundamentala jordvarelsen som nu är fylld med DNA från era negativa kontrollörer!

Jag: Han sa också att det vi anser som utrotade människoarter, som neanderthalare och andra kranier – homo erectus, etc. inte är människor utan en ras av apor som nästan var människor. Men inte människor.

Ivo: Det är korrekt. Ni har inte haft någon sådan utvecklingsprocess på er planet. Dessa var inte människor.

På grund av er solcykel har ert folk genomgått perioder av förstörelse och återfödelse. Er sol stöder inte helt er tillväxt på lång sikt och av den anledningen kan vi se er lämna planeten och flytta ut till bättre planeter med bättre solar, som vi gjorde före er. Men jordmänniskan var alltid en mästarvarelse. Aldrig tidigare har den kommit så nära förstörelse som nu.

Jag: Så vilket syfte hade de negativa kontrollanterna, Archonerna, när de kom till jorden för att förstöra folket?

Ivo: De är parasiter. Eftersom de har så låg vibration kräver de en födokälla och den födan är energi. Så det var lättare för dem att ta över er planet efter en sådan cykel när Terra befann sig på en låg punkt i sin solcykel och återuppbyggnad. De kunde inte bekämpa dem och som ni vet är kontrollanternas tekniker så manipulativa och så smarta, att det krävs en hel del för att kunna upptäcka dem.

Jag: Det krävs att inte vara som dem för att upptäcka dem. Till den utsträckningen att när någon på den här planeten tror på vad de gör är det till den utsträckningen de luras av dem. Så det perfekta knepet: att skapa en varelse till din egen avbild och den följer dig som en råtta till säckpipsblåsaren.

Ivo: Ja. Er värld kommer att frodas igen. Ni kommer också att arbeta med teknik för att producera solenergi när solen är på en låg punkt i sin cykel. Ni arbetar redan med teknik för att ersätta solen. Ni hade en sådan enhet redan. Många föredrar ett naturligt liv och kommer att lämna, men er planet kommer att överleva och denna ras kommer att fortsätta.

Jag: Jag vill bara säga, Ivo, att jag inte känner igen mig själv som en jordmänniska längre – jag identifierar mig med att vara vegan, så när du säger ”er planet” och ”ert folk” talar du inte om mig. En del av processen att vara en ljusarbetare, som vi har diskuterat, att förbereda sig för att åka hem och att identifiera sig själv som en jordmänniska snarare än en varelse av sitt eget medvetande är ett enormt hinder. Du måste identifiera dig med din ras igen.

Ivo: Som sagt, vi vill inte ha krigande jordmänniskor ute i galaxen och av den anledningen måste ljusarbetaren också göra växlingen. Att identifiera sig själv som en välvillig vegan snarare än en stridande, aggressiv jordmänniska är viktigt för att kunna åka hem.

Jag: Ja. Tack för detta, Ivo. Det kändes bara tungt i mitt hjärta i morse när jag vaknade. Det var tvunget att sägas.

Ivo: Det är ditt livs arbete och du följer ditt hjärta, min älskade.

Jag: puss,puss.

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoStewart

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...