Ivo frånVega via Sharon Stewart, 20 augusti 2019

Ivo frånVega via Sharon Stewart, 20 augusti 2019

Per Staffan 21 augusti 2019

Uncategorized

Jag: Ivo, varför händer detta när jag försöker vila? Denna fantastiska videoidé kommer upp och jag måste gå vidare med den snabbt.

Ivo: Du kan ta en paus efteråt min kära.

Jag: Okej, så Ashtar kanaliserade bara något som var en av de pusselbitar jag letade efter…. hur berättar du för människor hur man gör sitt inre arbete? De vet ofta inte var de ska börja.

Ashtar sa att för att nå femte dimensionella vibrationer, försök att önska alla deras högsta goda. Du vill ha det bästa för alla på denna planet, du önskar dem glädje, lycka, fred, överflöd och ett underbart liv. Det överensstämmer med en femte dimensionell vibration.

Så anta att du har en granne eller en exvän som du är i strid med eller en familjemedlem. Till att börja med, måste du önska dem den här välviljan? För trots allt gjorde de detta, de gjorde det, de gjorde vad som helst, de sa detta, de stal detta … de förstörde ditt liv osv. Måste man önska dem välvilja?

Ivo: Min kära, svaret på det skulle vara, du försöker inte få dem till den femte dimensionella nivån, du försöker få dig själv till en femte dimensionell nivå. Så att förlåta dem för deras överträdelser gynnar er båda, men din primära uppgift är att läka dig själv från ditt agg. Detta kommer att eliminera mycket smärta i ditt liv, det kommer att eliminera nödvändigheten av att denna situation fortsätter att plåga dig, och kommer att hjälpa till att höja din vibration till en femte dimensionell frekvens.

Jag: Vänta! Vänta! Vänta! Jag får så mycket kastat på mig just nu. Håll upp, H.S. Vänta!

Ivo: Ja, det strömmar på när du behöver informationen.

Jag: Tja, jag skriver in på datorn så det kommer in för snabbt. Även för mina snabba fingrar. Så du säger, Ivo, att anledningen till att man förlåter andra är för sig själv, inte ens för dem nödvändigtvis, även om min förståelse är att de också gynnas av det.

Ivo: Ja. Du förlåter för att låta dig läka. Förlåtelse kan också komma i steg. När samma obehag fortsätter att dyka upp igen och igen, måste du gå djupare. Det är mer som den här personen kan lära dig om dig själv, inte om dem. Allt handlar om dig. Så länge du inte kan önska denna person himmelens överflöd och lycka, har du problem med dem.

Jag: Aha!

Ivo: Livet är cykliskt. Liksom energin.

Jag: Ja, jag har haft några som bara kommer tillbaka igen och igen. Jag har haft irritation mot killar jag dejtade för nästan 40 år sedan.

Ivo: Och det du behöver lära dig är att de var lärare. Den här personen som du var förbittrad på hade ett mantra av, ”Jag kommer inte slå en kvinna!” Och efter att han upprepade det om och om igen en morgon hade du fortfarande relationer med honom.

Jag: Ja, ganska otroligt nu.

Ivo: Så du kan tacka honom för din säkerhet nu. Dina goda gränser. Och din vägran att umgås med våldsamma män. Du hörde äntligen hans budskap. Han försökte att inte slå dig just när han gjorde detta. Du hade en vana att vara med män som inte hedrade och värdesatte dig.

Jag: Ja, det här kommer naturligtvis från min far. Men som vi sa i den andra videon, rita en horisontell linje och sätt vertikala markeringar på den som avgränsar relationer eller situationer i ditt liv. Se hur du har gått från klippbotten till att vara där du är nu. Eller se var det finns mer arbete att göra. Den här tidslinjen kan visa dig.

Jag tror att det är en annan sak som vi också måste klargöra här, Ivo. Och det betyder att man inte behöver gilla alla. Jag tror att vissa människor känner att för att vara andliga måste de gilla alla.

Ivo: Det finns så många variationer i vibrationsnivåer på din planet, det skulle vara svårt att gilla alla. Om du kan hantera det, mer makt till dig. Men att älska alla är inte detsamma som att gilla alla. Du kan älska någon du inte gillar. Så som fallet med din familjemedlem. Hon är en orolig person, orsakar dysfunktionalitet i sin egen familj och har ett företag som inte överensstämmer med något du är intresserad av. Du förstår att hon är orolig och att mycket av det är nedärvt. Hon måste göra sitt inre arbete men istället skyller hon på alla andra. Du kan förstå hennes projicering men ändå älska henne. Att tycka om är en fråga om personlig preferens och vibrationsanpassning. Vem du föredrar att vara med beror på om du har en liknande frekvens eftersom det förhållandet kommer att vara mer harmoniskt, men du kan älska alla.

Jag: Men skulle det inte betyda att man kunde välja att vara med alla?

Ivo: Nej. Det gör det inte. Du har personliga preferenser och du anpassar dig till vissa människor av vissa skäl och det har att göra med vibrationsinriktning. Du kan älska en våldtäktsman men skulle inte föredra att vara tillsammans med en på grund av hot om skada på grund av deras låga vibrationsuttryck. Förstår du?

Jag: Ja. Men kunde inte någon ha så hög vibration att andra inte skulle kunna skada dem?

Ivo: Ja, men inte på den nivån du är.

Jag: Okej, jag tror att jag har fattat.

Ivo: Min kära, som galaktiker är du van vid att leva med andra som aldrig skulle försöka skada dig. Ibland fördunklar din flerdimensionalitet ditt omdöme om 3D-jorden. När du kan stråla ut tillräckligt med ljus för att lugna de omkring dig och höja deras frekvens, kan du möjligtvis inte skadas av någon. Men när du har den frekvensen i det fysiska uttrycket, skulle du stiga till en högre dimension där risken för skada ändå skulle elimineras.

Jag: Ja. Det faktum att jag kan känna själsenergin hos även de värsta typerna av människor verkar inte hjälpa heller. För då blir jag påverkad att tro att de är bättre än de verkar vara. Jag har varit tvungen att lära mig att se människor när de agerar på jorden, inte för vad jag känner godheten av deras själ vara. Jag måste komma ihåg WYSIWYG på detta fysiska plan.

Okej, så det är människor som du är arg på. Vad sägs om människor, principer eller vad som helst som du fruktar? Vad gör du då? (Jag vet svaren, jag spelar djävulens advokat här)

Ivo: Svaret på det är att du måste fråga dig själv, ”Vad måste jag ändra inom mig själv för att låta X komma in i mitt hus och vara i fred med dem?” Det är frågan eftersom fred och kärlek är motsatsen till rädsla. Så om det finns någon du är rädd för, så fråga vad du måste förändra inom dig själv för att lära dig att älska dem. Jag använder ditt hus som referens, för att för många är deras hem deras säkra plats. Så för att låta någon komma in till din säkra plats, får du inte frukta dem.

Jag: Men, Ivo. Låt mig säga att egot inte ser sig själv som bristfälligt – det ser den andra personen som de känner skadade dem som bristfällig och i behov av förändring! Det gör vi alla!

Ivo: Det här är sant, min älskade. Men som jag sa tidigare är det inte den andra personen du försöker ändra. Det är dig själv du försöker sluta fred med. Och du är den med problemet, så du måste ändra dig. Inte den andra.

Ivo: Människor är bara människor. De lever sitt dagliga liv och driver sin verksamhet. När du kolliderar med dem, eller om du är rädd för dem, är du den som har problemet. Oroa dig inte för dem.

Men se upp: Detta arbete betyder inte nödvändigtvis att du kommer att ha relationer med dem igen. Du kanske inte ens finner att du tycker om personens företag. Eller om de är våldsamma, till och med känslomässigt våldsamma, bör du inte vara i närheten av någon som är skadlig för dig.

Jag: Men om du blev tillräckligt helad, kan du då vara med någon som är känslomässigt våldsam?

Ivo: Det kunde du, men varför skulle du vilja det? Om du verkligen har ett val är det bäst att leva efter dina preferenser.

Jag: Jag förstår.

Ivo: Men vad du måste göra är att använda ditt problem med dem för att lära dig om dig själv och lägga problemet till vila.

Jag: Ivo, i går kväll satt jag ute i min trädgård och jordade mig när min granne kom. Han började fråga mig om saker jag odlade i min trädgård och jag berättade för honom. Det var ganska tydligt att hans nyfikenhet var självisk, och han slutade med att be mig om några av rabarberna som jag har, vilket jag gav honom. Han stannade inte kvar efter det heller. När han fått något från mig, gick han. Så han var inte där för att prata.

Jag tänker idag att det inte är en bra idé att skapa relationer med människor som bara ser en som en leverantör av saker de vill ha. Det är medberoende, till att börja med, men de sista få människor som jag gjorde den typen av misstag med började driva mitt liv. En började bara göra saker på min egendom utan att ens fråga först! För att jag hade hjälpt henne ett par gånger. Den andra såg på mig som hans livsmedelsbutik och bryr sig aldrig om att försörja sig själv eftersom han visste att han kunde be mig om mitt. Jag brukade vara rädd för det. Jag tycker inte jag är det längre. Jag vet att när den här killen kommer tillbaka för något annat måste svaret förmodligen vara ”nej” eftersom jag inte kommer att göra det till en vana att försörja honom. Jag vet att man kan lätt förlora kontrollen och det vill jag inte.

Ivo: Så du är inte rädd eftersom du har förtroende för din förmåga att hantera situationen.

Jag: Jag ser potentialen för vart detta kan gå. Ja. Och jag vet att jag kan hantera det.

Ivo: Så det är därför du fruktar – för att du saknar självförtroende. När ni litar på er själva, fruktar ni inte.

Jag: Sant. Jag ger gärna men när att ge blir en pipeline från min plats till hans … när det blir överdrivet eller hela grunden för förhållandet, när det blir regel och inte undantag, så har han fel idé om mig. Ett sätt att behålla relationer som jag inte kan acceptera. Det är bara utnyttjande. Energiutnyttjande.

Ja. Så det här är bra frågor.

Ivo: De är alla nödvändiga att ställa. Om du skulle befinna dig i en situation och ditt beteende faller under en standard för att älska dig själv, om du till exempel blir otålig i kön i mataffären, måste du förstå att energier ibland är fritt flytande och upplockade från andra i kön. Försök att förändra dem och se om du kan höja vibrationen för alla i kön. Om det faktiskt är ditt humör som blossat upp är förståelse väsentlig. Förstå att för många är sättet att lära sig att ha tålamod att öva. Så du ges möjligheter.

Tror du att mästarna är otåliga, griniga varelser? Nej det är de inte.

Jag: Liksom Ashtar, när jag ifrågasätter något som han kanaliserar till mig, blir han bara tyst och väntar. Jag tror att han kanske skickar lite energi för att höja min vibration så att jag kan anpassa mig till sanningen som han berättar för mig, men han har tålamod.

Ivo: Och kanalisatorn kan bara kanalisera till deras vibrationsnivå. Så vissa kanaler fungerar för dig och andra meddelanden kommer du inte att få del av. Ja.

Min kära, du ser de möjligheter som ges varje dag för att hjälpa dig att förändras. Dessa möjligheter börjar smått och växer sedan ju mer du ignorerar dem. Det finns en person som irriterar dig på arbetsplatsen och i det ögonblick du lär dig att le och gå vidare slutar den att besvära dig. Ja, det var vad de placerades där för att göra: att hjälpa dig att förbättra dig själva.

Jag: Det är lite magiskt.

Ivo: Min älskade, jag trodde aldrig att jag skulle höra dig säga det.

Jag: Inte jag heller. SKRATT

Så låt oss upprepa: 3 frågor. Vad står i vägen för att jag skall vilja ha all glädje, överflöd, kärlek, och lycka för person X? Vad måste jag ändra inom mig för att låta X komma in i mitt hem i frid och kärlek? Den tredje situationen är ett dåligt humör: Vad måste jag ändra inom mig för att lindra detta dåliga humör?

Kom ihåg att vi inte säger att du skall bjuda in alla människor tillbaka till ditt liv som orsakade dig denna smärta, speciellt om de är våldsamma, respektlösa eller om du skulle kunna skadas på något sätt. Det handlar om att läka tidigare situationer och gå vidare, och att inte dra med dig ditt förflutna för att fortsätta skapa din framtid.

Jag: Ja, jag satt med några potentiella pojkvänner som aldrig kunde lämna sitt ex ute ur samtalet. De hade uppenbarligen inte gått vidare trots att de hävdade att de hade gjort det. Jag har ofta sagt att en person efter varje uppbrott bör spendera tid i reflektion, inte på vad den andra personen gjorde fel, men över vad de känner att de gjorde fel. Det krävs två för att dansa tango, säger de.

Ivo: Ja, och ni lär er båda potentiellt av varandra, om ni tillåter er att göra det.

Jag: En sista sak som jag vill säga: Kabalen får sitt högsta goda. De som inte är med på själsmatrisen arresteras och kan inte göra något fel längre. Så förhoppningsvis kommer de att komma på rätt väg härifrån.

Ivo: Ja, er värld förändras. Och det är hög tid. Alla kan göra sin del, och ljusarbetarna är de högre energierna. Det ni gör för er själva kan påverka världen kraftigt.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, jag känner mig så positiv till vår framtid tillsammans.

Tillägg: Jag skrev detta inlägg nästa morgon. Självklart hade jag pratat med Ivo om detta under min sömn och det slutade med att jag förstod det jag ifrågasatte igår.

Vidare om mitt inlägg i går där Ashtar sa att älska alla villkorslöst (eftersom förhållandena som du skapar står i vägen för din uppstigning till 5D-vibration).

Föreställ dig, vi föddes in i denna 3D-värld som drivs av kabalen, våldsamt, aggressivt och utan kärlek. Ändå blir vi aldrig tillräckligt upprörda för att vilja göra någonting åt det och vi lever alla här som slavar i evighet. Nej tack.

Så tack mina föräldrar, tack Doug, tack Glenn, tack Vicki, tack Bruce, tack till den läskiga killen i Hyde Park, tack till killen som började gnugga min rygg i tunnelbanan, tack till alla de människor som fett skämde mig, lurade mig, hatade mig, var svartsjuka på mig … tack allihopa!! Jag älskar er. (det finns mer, mycket mer, jag har inte skrivit ner dem alla).

Vill jag hänga med er? Nej. Det gör jag inte. Jag har lärt mig nog genom era övergrepp för att förstå att de människor jag vill hänga med INTE behandlar mig som ni gjorde.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...